günaydın kızlar miss hayırlı olsun lambaların bizimde kendi evimiz değil ama bizde aldık sizin gibi iyi oluyor askmeleği davetiyelerin çok güzel bizde bastırdık davetiyeleri ama sorun çıktı babam iç kısımlarındaki kartı bugün tekrar bastırtacak herşeyde bir eksiklik oluyor hayırlısı artık
sıkıldım artık miss bir işimiz iki oluyor eşyalardada aynısı oldu halen yatak odası halımız gelmedi yatak odası ve mutfağın perdelerini ağustosun 25 teslim ederiz dediler halen dikilmemiş buzdolabını getirirken kapağını çizmişler değiştirecekler ama ne zaman belli değil davetiyeler sorunlu oldu inşallah bundan sonra sorunsuz geçer.:Saruboceq:
kizlar biz de dun aksam esimle lamba bakmaya gittik,kendi evimiz diil ama ne biliyim iste heves ettik soyle uygun bisiler aldik evimize..Beyaz esyalarim bayram donusu monte edilicek..Onumuzdeki hafta ici de evi temizleticem insallah..
cnm insallah tekrar etmez dedigin gibi...Sen bir de hani erken davranmissin,ben daha perdeleri bile dikime vermedim..Benim de basima gelirse artik ev bi mudet perdesiz kalcak..sıkıldım artık miss bir işimiz iki oluyor eşyalardada aynısı oldu halen yatak odası halımız gelmedi yatak odası ve mutfağın perdelerini ağustosun 25 teslim ederiz dediler halen dikilmemiş buzdolabını getirirken kapağını çizmişler değiştirecekler ama ne zaman belli değil davetiyeler sorunlu oldu inşallah bundan sonra sorunsuz geçer.:Saruboceq:
hosgeldin cnm..günaydın kızlar.
Hayırlı olsun tatlıcım, güle güle kullanın.
cnm insallah tekrar etmez dedigin gibi...Sen bir de hani erken davranmissin,ben daha perdeleri bile dikime vermedim..Benim de basima gelirse artik ev bi mudet perdesiz kalcak..
hosgeldin cnm..
tesekkurler cnmcm,yoktun buralarda bi kac gundur..
bizimkiler haftasonu icin yaylaya gittiler yine,evde yalnizim..Bu arada sevgli esim dun bindigi takside fotograf makinasini unutmus aksam karakola gittik taksinin plakasini ogrenebilir miyiz die ama bulamadik..
cnm insallah tekrar etmez dedigin gibi...Sen bir de hani erken davranmissin,ben daha perdeleri bile dikime vermedim..Benim de basima gelirse artik ev bi mudet perdesiz kalcak..
hosgeldin cnm..
tesekkurler cnmcm,yoktun buralarda bi kac gundur..
aaa sen basak burcusun hannem..alkisalkisalkis Ya bileydim kutlardim dogum gununu 1 eylul baska bi arkadasimin da dogum gunu..İslerinizi halledebildiyseniz ne mutlu cnm size..Hoşbuldum canımcım. Sorma canım bir gün arkadaşımda kaldım, 1 eylül doğum günümdü o gece geç geldim eve yorgundum gelemedim kulübe. Eee malum iş başı yaptık, sabahları da gelemedim. Birkaç işimiz vardı onlarla da ilgilenelelim derken görünemedim birkaç gün.
Nasıldın Miss'im?
yok cnmcm dikkat etmemis hic..Elinde bilgisayar kasalari falan da varmis,fark etmemis..Biz de mobese goruntulerine bakalim dedik karakoldan,taksiyi kameralardan belirledik ama plaka okunmuyo bi turlu..Aaa çok üzüldüm. Durağın ismini falan görememiş mi binerken falan. durağına gitme imkanınız olsaydı taksinin bulurdunuz kesin.
Geçmiş oldun canım, gitti yani fotoğraf makinesi öyle mi?
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
miss canım güle güle kullanın lambalarınızı
foto makinesi gitmiş artık yapcak bişi yok candan gtceğine maldan gitsin
anadolu yakasında fotocu bilen varmı kızlar
kadıköy civarında olacak birde kuaför gerek
onları halletcez buara
ama kime gidelim bilemedim hiç tavsiye yok
missim geçmiş olsun canım üzüldüm inş bulabilirsiniz bende bu aralar makina almayı düşünüyorum
hannem doğum günün kutlu olsun kan çekiyormuş meğer bende başak
inşallah senin sorunsuz olur canım böyle birşey başına gelmez günaydın hannem
Eveet başağım ben:). Olsun canım nerden bileceksin, kutlamış kadar oldun zaten sağ olasınopuyorumnanaktan. Henüz tam halledemedik, aman ya bir yerden yapıyorsun başka bir yerden eksik çıkıyor. Sıkıldım artık, bir an önce bitsin diyorum.Ama sonra da keşke biraz daha zamanım olsaydı diyorum.Hangi marka halılar?aaa sen basak burcusun hannem..alkisalkisalkis Ya bileydim kutlardim dogum gununu 1 eylul baska bi arkadasimin da dogum gunu..İslerinizi halledebildiyseniz ne mutlu cnm size..
Ben de pek bisi yapmadim tatlicim,biraz hali baktik belirledik gibi bisiler..Perdeleri de artik bu hafta ici halletmeye calisicaz cnmcm ya..
günaydın canımmm.günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
miss canım güle güle kullanın lambalarınızı
foto makinesi gitmiş artık yapcak bişi yok candan gtceğine maldan gitsin
anadolu yakasında fotocu bilen varmı kızlar
kadıköy civarında olacak birde kuaför gerek
onları halletcez buara
ama kime gidelim bilemedim hiç tavsiye yok
hımm, o zaman gitmiş. lepiinin de dediği gibi cana geleceğine mala gelsin.yok cnmcm dikkat etmemis hic..Elinde bilgisayar kasalari falan da varmis,fark etmemis..Biz de mobese goruntulerine bakalim dedik karakoldan,taksiyi kameralardan belirledik ama plaka okunmuyo bi turlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?