2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

günaydın kızlar miss hayırlı olsun lambaların bizimde kendi evimiz değil ama bizde aldık sizin gibi iyi oluyor askmeleği davetiyelerin çok güzel bizde bastırdık davetiyeleri ama sorun çıktı babam iç kısımlarındaki kartı bugün tekrar bastırtacak herşeyde bir eksiklik oluyor hayırlısı artık

sagol cnm benim hepimiz gule gule kullanalim insallah aldiklarimizi..İllaki oluyor dilekcim bu tarz aksakliklar..

sıkıldım artık miss bir işimiz iki oluyor eşyalardada aynısı oldu halen yatak odası halımız gelmedi yatak odası ve mutfağın perdelerini ağustosun 25 teslim ederiz dediler halen dikilmemiş buzdolabını getirirken kapağını çizmişler değiştirecekler ama ne zaman belli değil davetiyeler sorunlu oldu inşallah bundan sonra sorunsuz geçer.:Saruboceq:

İnşallah canım inşallah.

cnm insallah tekrar etmez dedigin gibi...Sen bir de hani erken davranmissin,ben daha perdeleri bile dikime vermedim..Benim de basima gelirse artik ev bi mudet perdesiz kalcak..

günaydın kızlar.
hosgeldin cnm..
Hayırlı olsun tatlıcım, güle güle kullanın.

tesekkurler cnmcm,yoktun buralarda bi kac gundur..

bizimkiler haftasonu icin yaylaya gittiler yine,evde yalnizim..Bu arada sevgli esim dun bindigi takside fotograf makinasini unutmus aksam karakola gittik taksinin plakasini ogrenebilir miyiz die ama bulamadik..

Hoşbuldum canımcım. Sorma canım bir gün arkadaşımda kaldım, 1 eylül doğum günümdü o gece geç geldim eve yorgundum gelemedim kulübe. Eee malum iş başı yaptık, sabahları da gelemedim. Birkaç işimiz vardı onlarla da ilgilenelelim derken görünemedim birkaç gün.
Nasıldın Miss'im?

bizimkiler haftasonu icin yaylaya gittiler yine,evde yalnizim..Bu arada sevgli esim dun bindigi takside fotograf makinasini unutmus aksam karakola gittik taksinin plakasini ogrenebilir miyiz die ama bulamadik..

Aaa çok üzüldüm. Durağın ismini falan görememiş mi binerken falan. durağına gitme imkanınız olsaydı taksinin bulurdunuz kesin.
Geçmiş oldun canım, gitti yani fotoğraf makinesi öyle mi?

inşallah senin sorunsuz olur canım böyle birşey başına gelmez günaydın hannem

aaa sen basak burcusun hannem..alkisalkisalkis Ya bileydim kutlardim dogum gununu 1 eylul baska bi arkadasimin da dogum gunu..İslerinizi halledebildiyseniz ne mutlu cnm size..
Ben de pek bisi yapmadim tatlicim,biraz hali baktik belirledik gibi bisiler..Perdeleri de artik bu hafta ici halletmeye calisicaz cnmcm ya..

günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
miss canım güle güle kullanın lambalarınızı
foto makinesi gitmiş artık yapcak bişi yok candan gtceğine maldan gitsin

anadolu yakasında fotocu bilen varmı kızlar
kadıköy civarında olacak birde kuaför gerek
onları halletcez buara
ama kime gidelim bilemedim hiç tavsiye yok

Aaa çok üzüldüm. Durağın ismini falan görememiş mi binerken falan. durağına gitme imkanınız olsaydı taksinin bulurdunuz kesin.
Geçmiş oldun canım, gitti yani fotoğraf makinesi öyle mi?
yok cnmcm dikkat etmemis hic..Elinde bilgisayar kasalari falan da varmis,fark etmemis..Biz de mobese goruntulerine bakalim dedik karakoldan,taksiyi kameralardan belirledik ama plaka okunmuyo bi turlu..

cnmcm anadolu yakasini bilmiyorum hic ben ya,yardimci olmayi isterdim cook..Ben de onemli islerimi halledemedim, detay isleri halletttim kuafor,makyaj,fotografci onlari belirledim..

missim geçmiş olsun canım üzüldüm inş bulabilirsiniz bende bu aralar makina almayı düşünüyorum

hannem doğum günün kutlu olsun kan çekiyormuş meğer bende başak

lepicim günaydın

valla kadıköyde gelinlikçiler iyiymiş onu duydum ben ama kuaför hiç bilmiyorum zaten birgün kadıköyde market aradık bi namlı birde migros bulduk :lepi: hala keşvedemedik mekanları

missim geçmiş olsun canım üzüldüm inş bulabilirsiniz bende bu aralar makina almayı düşünüyorum

hannem doğum günün kutlu olsun kan çekiyormuş meğer bende başak

Jean cnm sagol insallah buluruz,hani iyi bi makinaydi da bi de dugun oncesi kotu oldu ya..
sizi gidi basaklar sizi,benim de en yakin arkadaslarim hep basak olmustur gerci hayatimda da bi basak var zaten esim de basak..kaydirigubbakcemile3

inşallah senin sorunsuz olur canım böyle birşey başına gelmez günaydın hannem

Günaydın canımcım, nasılsın?

Eveet başağım ben:). Olsun canım nerden bileceksin, kutlamış kadar oldun zaten sağ olasınopuyorumnanaktan. Henüz tam halledemedik, aman ya bir yerden yapıyorsun başka bir yerden eksik çıkıyor. Sıkıldım artık, bir an önce bitsin diyorum.Ama sonra da keşke biraz daha zamanım olsaydı diyorum.Hangi marka halılar?

günaydın canımmm.

yok cnmcm dikkat etmemis hic..Elinde bilgisayar kasalari falan da varmis,fark etmemis..Biz de mobese goruntulerine bakalim dedik karakoldan,taksiyi kameralardan belirledik ama plaka okunmuyo bi turlu..
hımm, o zaman gitmiş. lepiinin de dediği gibi cana geleceğine mala gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…