hoşgeldnnnnnnnnnnnnBu arada arkadaşlar siz hepiniz birbirinizi artık tanımış sıkı dostlar olmuşsunuz.Ben yeniyim burada..Hemen sohbete daldım ama..Bende 26 Eylülde evleneceğim inşaallah..İstanbulda..Öğretmenim..Sohbetinize katılabilir miyim?
Selam kıslar
Dün nikahım kıyıldı..Çok heyecanlandım
Ayrıca tam zamanında ordaydık. Kuaförde sıra bekledim. Herşey hazır bu seferde taksi bulamadık..Ayy ne strese girdim..Gerildik..Ama sonunda muradımıza erdik
:) Suratımdan sivilceler eksik olmuyor durmadan çıkıyor dünde dr a gittim inş. bida çıkmaz :)))
Selam kıslar
Ayrıca tam zamanında ordaydık. Kuaförde sıra bekledim. Herşey hazır bu seferde taksi bulamadık..Ayy ne strese girdim..Gerildik..Ama sonunda muradımıza erdik
:) Suratımdan sivilceler eksik olmuyor durmadan çıkıyor dünde dr a gittim inş. bida çıkmaz :)))
Selam kıslar
kızlar bişe sorcam ya bende provaya gitcem yarına ama kuaförüm tam olarak yapamam saçını dedi yani genel olarak gösterecem sana nasıl durur diye dedi çünkü ogünküyle aynı olmayabilir dedi.sizinki nasıl?
benim de öle bi sorunum var ama belli belirsiz bir farklılıksa gerek yok ama yan yana direkt geçiorsan boyunu belki daha kısa alabilirsin normalde fark etmio ama dans ederken filan kötü görünür die ben de kısa topuk aldımm
tatlım saçını ozaman çok yüksek yaptırma ya bende şöyle bişe düşünüyorum ayaklarımı vurur diye ayakkabı yanımda düz bişe götürecem sende öle yapabilirsin.
Bu arada arkadaşlar siz hepiniz birbirinizi artık tanımış sıkı dostlar olmuşsunuz.Ben yeniyim burada..Hemen sohbete daldım ama..Bende 26 Eylülde evleneceğim inşaallah..İstanbulda..Öğretmenim..Sohbetinize katılabilir miyim?
Selam kıslar
Bu arada arkadaşlar siz hepiniz birbirinizi artık tanımış sıkı dostlar olmuşsunuz.Ben yeniyim burada..Hemen sohbete daldım ama..Bende 26 Eylülde evleneceğim inşaallah..İstanbulda..Öğretmenim..Sohbetinize katılabilir miyim?
Selam kıslar
hayırlı uğurlu olsun cnm sorunsuz olmasına sevindim arada oluo öle şeyler. bu arada bi krem var bi gün öncesinden sür sabaha bişi kalmıo tavsiye ederim. adı imex
hayırlı olsun papatyacım.
hoşgeldinn phenomen
tuya modele baktınmı tatlım?
kızlar bişe sorcam ya bende provaya gitcem yarına ama kuaförüm tam olarak yapamam saçını dedi yani genel olarak gösterecem sana nasıl durur diye dedi çünkü ogünküyle aynı olmayabilir dedi.sizinki nasıl?
Selam kıslar
hayırlı uğurlu olsun cnm sorunsuz olmasına sevindim arada oluo öle şeyler. bu arada bi krem var bi gün öncesinden sür sabaha bişi kalmıo tavsiye ederim. adı imex
kızlarrrr yarım saat sora saç provasına gidicem bana yardım edin saç modeli bekliorum sizdennnn
Tuya yüz şeklin de önemli belirlemek için nasıl bi yapın var? uzun mu yüzün oval mi kareyemi yakın köşeli mi hatların? ona göre bakalım? alnın dar mı geniş mi?
ben de şu tarz bi topuz istiyorum ama bakınıyorum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?