canim ya inan cok üzüldfüm..ne diyeyim bilmiyorum..nasil zor bir durumda oldugunu tahmin edebiliyorum..allahim icinin sizisini en kisa zamanda azaltsin insallah..hakkinda hayirlisi..ama sunu bil..neden affetdim diyorsun ya..insan sevince herseyin güzel olacagina inaniyo sürekli..o yüzden kim olsa senin yerinde aynisini yaparrdi..allahim sana sabir versin yardcimcin olsun..hayirlisi birlikte olmanizsa ve mutlu olacaksaniz insallah birsey vesile olur ve yine düzelir hersey..unutma biz burdayiz canimBen şu an gerçekleri göremiyorum, biliyorum. Söylediklerinizin doğru olduğunuda biliyorum, merak etmeyin. Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar. İyi ki varsınız. Evet atlatıcam biliyorum, ölüm değil çünkü bu, ama değiştirebileceğimiz şeyler olmasaydı belki bu kadar üzülmezdim.
Bunca yıl bana yalan söylediğine üzülüyorum, evlilik için beni bu kadar hazırlattıktan sonra gitmesine üzlüyorum. Bana onca acı yaşatmasına rağmen, onu görünce onu affettiğime üzülüyorum. Benim yerimde kim olsa onun bana yaptıklarından sonra affetmezdi. Kendi bile hep söylerdi bunu, senden başkası beni çekmezdi diye. Şimdi ailesi destek olmayacak diye, bunca yıllık çektiğim çileyi boşa çektirdiğini anlıyorum. İstese yapamaz mı? Yapar, ama demek ki beni sevmemiş gerçekten, ya da çok korkakmış.
Bitti, istemyomuş, sevmiyomuş beni artık. Önce ben kalkamam bunların altından dedi, ailesi desteğini çekmiş artık. Tek başıma yapamam dedi. Bana bahane uydurma dedim, ben sana bunu yıllarca söylemedim mi. Gerçeği söyle dedim, istemiyorum seni de dedim, sevmiyorum de dedim. İstemiyorum, sevmiyorum dedi. Yemin ettirdim, yemin etti. Bu kadar zaman kala mı bunu anladın dedim, evet dedi. Ben de sizi Allah'a havale ediyorum dedim. Sonra babasıyla konuştum, herşeyi söyledim, telefon konuşmalarını duyduğumu herşeyi. Babası herşeyi sonradan öğreniyo zaten, biliyodum bende. Dedi biz bu saatten sonra destek olamayız, sizin için dedi, siz üzülüceksiniz yine devam etse bile dedi. Öyle konuştuk kapadık. Bitti yani, gelinliğimde kaldı, eşyalarımda kaldı, 7 yıllık ilişkimiz de böyle bitti.
cnm gerçekten çok üzüldüm inş en kısa zamanda atlatrsın her şeyde bi hayr vardır. Ailesine karşı seni sahiplenemeyen insandan zaten hayr gelmezmiş. Seni daha güzel günler bekliyor emin olabilirsin cnmkızlar çıkıyorum ben, yüzükleri satıcam, herşeyi yoketmem lazım çünkü. Inanılmaz duygular içindeyim şu an. Hoşçakalın.
Herşey düzelicek, kendini üzme böyle bi insan için diyolar. Böylesi daha hayırlısı diyolar, zaten onlar ailesini tanıdıklarından beri hissetmişlerdi. Bana yaşattıklarını da biliyolar, ama seviyorum diye sadece destek oldular hep. Dün annem istememesine rağmen, yine dedi ki söyle onun ailesi destek olmuyosa olmasın, eşyalarınızı ben alıcam. Bunu bile söyledim, babamla konuşmam lazım dedi, konuştu akşam aradı. Yok dedi, yapamam ben, en hayırlısı bu dedi, telefonunu kapadı, hattımı iptal ettiricem dedi, buralardan gidicem dedi.
Kızlar ben eşyalarımı, ayakkabılarımı bile toplamıştım, şimdi onları kolilerden geri çıkarmak ne kadar zor gelicek. Nasıl yapıcam, o gelinliği gördüğümde nasıl dayanıcak yüreğim bilmiyorum. Nasıl böyle bi insana güvendim, nasıl, nasıl inandım, nasıl onu binlerce kez affettim, pişmanlıklar içindeyim...
Böyle yazıp sizlerin mutluluğuna da gölge düşürmek istemiyorum.
canım neden gelinliğin parasını sen vericeksin bırak kalsın bence almaya falanda gitme bu seni dahada çok üzer. değimicek biri için kendini bu kadar yıpratma senn kadar cesaretli olamamış baksana.Ben varım, artık benim uğraşıcak bişeyim de yok. Uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum. 25 Eylül geldiğinde ne yapıcam bilemiyorum. O gelinliğin parasını vermeye gittiğimde ne olucak bilmiyorum. Canım çok acıyo, nasıl atlatıcam bilmiyorum.
canım neden gelinliğin parasını sen vericeksin bırak kalsın bence almaya falanda gitme bu seni dahada çok üzer. değimicek biri için kendini bu kadar yıpratma senn kadar cesaretli olamamış baksana.
ya bide size gelinlikmi ödeticek şimdi bunlar bu kadar üzüntüden sonra ohaoldumsmileGelinlikçi annemin tanıdığı, onlar tanımıyolar. Zaten önden parayı da biz vermiştik. Gelinliçiye de ayıp olur. Kiralıktı, almıcam yani,sadece parasını ödicez. 1000 liraya kirayla diktirmiştim.
ya bide size gelinlikmi ödeticek şimdi bunlar bu kadar üzüntüden sonra ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?