2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bende 26 eylülde evlenecem Allah kısmet ederse nikahımda düğünde olacak hazırlıklarım bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı ama ben acayip gerginim çabuk geçse şu gün diyorum

ya zor beğenmiorum aslında da mobilyama uygun hiç bulamadım tam kahverengi halılar var onlar da çok alakasız duruo. beğendiğim buydu

tuyacim hali guzelmis,gercedgi nasil bilmiyorum ama..
ben de bugun esim musait olursa hali bakmaya goturucem onu..Odalarimiza da lamba alicaz koctasa gidip insallah..Bu arada umarim sorun yasamayiz hali bakarken zevkler ayni bizim genelde ama bakalim iste..Ev de tutulunca benim herif yumusadi gibi ama belli olmaz tabiki..

Bitti, istemyomuş, sevmiyomuş beni artık. Önce ben kalkamam bunların altından dedi, ailesi desteğini çekmiş artık. Tek başıma yapamam dedi. Bana bahane uydurma dedim, ben sana bunu yıllarca söylemedim mi. Gerçeği söyle dedim, istemiyorum seni de dedim, sevmiyorum de dedim. İstemiyorum, sevmiyorum dedi. Yemin ettirdim, yemin etti. Bu kadar zaman kala mı bunu anladın dedim, evet dedi. Ben de sizi Allah'a havale ediyorum dedim. Sonra babasıyla konuştum, herşeyi söyledim, telefon konuşmalarını duyduğumu herşeyi. Babası herşeyi sonradan öğreniyo zaten, biliyodum bende. Dedi biz bu saatten sonra destek olamayız, sizin için dedi, siz üzülüceksiniz yine devam etse bile dedi. Öyle konuştuk kapadık. Bitti yani, gelinliğimde kaldı, eşyalarımda kaldı, 7 yıllık ilişkimiz de böyle bitti.

günaydın lepi günaydın jean,
lepicim benim nikahım önceden oldu ben müdürümü yaptım eşimde en yakın arkadaşını yaptı.

aynen ben de aynisini uyguladim...ben mudurumu yaptim,esim de en yakin arkadasini..

Çok üzüldüm cnm inan ... Dünyanın çivisi çıkmış.Gidene uğurlar olsun senin de şansın bhtın hep açık olsun ...Sen hiç üzülme seni kaybeden üzülsün...:teselli:

allah allah cnm benim ya nisanlin korkmus snrm,tek basima ayakta duramam die dusunmus herhalde..Yoksa bana pek inandirici gelmedi sevmiyorum lafi..

Kızlar çıkıyorum ben, yüzükleri satıcam, herşeyi yoketmem lazım çünkü. İnanılmaz duygular içindeyim şu an. Hoşçakalın.

inanmıyorum ya 7 yıllık ilişki böylece bitti heeee ....canım benim üzülme diyemicem bir süre atlatamıcan tabi ama şimdiden böyle olması senin için daha hayırlı oldu evlensen ne olucaktı

canım çok üzüldüm yaa... işi bu haddeye getirmeseymişti keşke kafası yeni mi dank etmiş...

hiçç üzülme güzelim... senin bahtın şansın açık olsun onları da Allaha havale ettim diyorsun onlar senin ahını aldı ya yeter artık onlara bi ömür...

soulmate kafanı dağıtmak için gel destek oluruz sana çekme kendini be canım

solumate canım hakkınızda hayırlısı olsun diyecek birşey yok eğer nişanlın bu kadar çabuk pes ediyorsa boşver gitsin canım

soulmate durumuna çok üzüldüm inan ne yazacağımı bilemedim. Sonucu olumlu ya da olumsuz her ne olursa olsun önemli olan senin için hayırlısının olması. Lütfen aramızdan uzaklaşma gel sen yine. zuzunun dediği gibi destek oluruz biz.

aynı şeyleri bende yaşıyacaktım az kalsın çok stresliymiş bu işler ama atlattık sayılır son haftalarımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…