2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

günaydın canım hayırdır?bilmiyorumkismile

salonum için halı bekliyordum ya hani. çok beğenmiştim. gelen halının rengi kayık yeşile bakıo çok berbat durdu. fabrikayı aradım neymiş fark oluomuş üretimden üretime böle bi saçmalık yok ya.. şimdi nası bulcam başka halı zaten zor beğenmiştimm ofsenağlama evin sok eksiği oydu beklettiler o kadar. iki halı aldım salona biri normal düzgün diğeri çok farklı ikisini koyunca tabi yan yana çok belli oluo rengin bozuk olduğuu. dün akşam geldi sinirim bozuldu bi de misafir odamın orta halısı yani

tuya dert etme şimdi bunları bence
düzelir onlar
olmadı evlendikten sonra düzelir ama illaki değişir

jean utandm:))
ama eksiği vardır fazlası yoktur

kızlar günaydın

bende dün bazayı aldığım yerle kavga ettim durumu çözmeye çalıştılar bayram sonrası dediler kabul etmedim bayram öncesi dediler artık çocuk mu kandırıyorlar nedir bilemem ama mecbur bekleyeceğiz..

bu arada balayı için nişanlım didim de bi oteli düşünüyordu ama hava şartları nasıl olur diye karar veremedik napacağız yaa...

valla tuyacım benim daha hiç halım yok bu gidişlede alamıcaz düğünden sonraya kalacak heralde.

ya alırıs tabi sora da alınır ama çok beğendiğim halıydı ve 1 ay bekledim böle kötü çıktı.başka halı da beğenenmemiştim zaten.. çok büyük bişi diil ama ödediğin bişi böle sorun çıkması insanın canını sıkıo

valla tuyacım benim daha hiç halım yok bu gidişlede alamıcaz düğünden sonraya kalacak heralde.

bol sende bi bıkkınlık seziyorum hayırdır ya aranız mı kötü. benim genelde öle olur da isteksiz olurum:uhm:

tuya canım dert etme değiştirirsin zor beğenen birisin galiba olsun başka bir halı beğenirsin illaki düğünden sonrada hallolur sıkma canını

bol sende bi bıkkınlık seziyorum hayırdır ya aranız mı kötü. benim genelde öle olur da isteksiz olurum:uhm:

valla tatlım sıkıldım artık yani biran önce olsada şu üzerimizdeki stres bitse diye düşünüyorum artık neyse tek basamağa düştük artık:))

tuya canım dert etme değiştirirsin zor beğenen birisin galiba olsun başka bir halı beğenirsin illaki düğünden sonrada hallolur sıkma canını

ya zor beğenmiorum aslında da mobilyama uygun hiç bulamadım tam kahverengi halılar var onlar da çok alakasız duruo. beğendiğim buydu

valla tatlım sıkıldım artık yani biran önce olsada şu üzerimizdeki stres bitse diye düşünüyorum artık neyse tek basamağa düştük artık:))

evet aynen ya. ben de sıkıldımm beklemekten hazırlıktan. bu arada beni düğünden çok kına gecesi düşündürüo bizim evde olcak daha yorucu olcak sanırım

ben kına yapmıcam ama belki kuzenler falan gelip bizim evde toplanıp eğlenebilirizdeyada dışarı çıkarız aslında en iyisi dışarı çıkmakta bakalım ne olacak.

ben kına yapmıcam ama belki kuzenler falan gelip bizim evde toplanıp eğlenebilirizdeyada dışarı çıkarız aslında en iyisi dışarı çıkmakta bakalım ne olacak.

valla kınanın hazırlğı düğünden daha zormuş ya.. ii etmişin:)

Back