Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel cnm bende ilk önce dans müziği olarak taa uzak yollarda yı seçmiştim ama sanki biraz dans için hareketli gibi geldi ama süper bi şarkıkızlar bizimde iki yerde düğün olacak ilk düğünümüzde giriş müziğimiz olarak nilüfer ta uzak yollardanı seçtim ikinci düğündeki giriş müziğimizde emel sayından gözler kalbin aynasıdır çalacak bizim için ayrı bir yeri var bu parçanın sizce nasıl
evet çıkış oarak fan fan katılıyorum cnm ama tam adı nedir bunun bilen varmııı şarkıyı indiricem ama bulamıyorum :kedi:giriş fun fun
pasta senden başka
benim hayalim :asigim:
Kızlar ben geldim.
Size haber verim dedim hemen. Dün konuşmaya gittim, tam vaktinde gitmişim yoldaymış o da. Konuştuk biraz, o sürekli nasıl düzelticem, keşke zamanı geri alabilseydik bu hataların hiçbirini yapmazdım, şimdi aileme nasıl anlatıcam falan dedi. Baya bi konuştuk, sen istiyo musun istemiyo musun, o önemli benim için dedim. Mutsuz olmaktan korkuyorum dedi. Dedim daha iki gün önce ben sana böyle dediğimde neden beni ikna etmek için elinden geleni yaptın. O iki gün önceydi dedi. Sonra sarıldık falan, nasıl yapıcam falan dedi sürekli, bende dedim sen istersen herşeyi yaparsın.
Babası şey demiş, bu kaçıncı ayrılığınız. Ben artık mutlu olacağınıza inanmıyorum. Hem bizi üzüyosunuz, hem kızın ailesini, ne hakkınız var buna. Eğer mutlu olucam diyosanız da saygı duyarım demiş. Bu işte şimdi babamla nasıl konuşucam derdinde. Babamla ilk ciddi konuşmamdı hayatımda diyo. Hiç konuşmaz babasıyla böyle şeyleri. Bugünde sabah görüştük, ben geri döndüm. Evlenicek miyiz ne karar verdin dedim, bende ona göre hayatıma devam edim, inşallah evlenicez dedi. Babanla konuş dedim, tamam dedi. Bi anne baba çocuklarını affeder, silemez, ama iki sevgili birbirini affetmez ve silebilirler dedim. Kararını ona göre ver dedim. Benim yanımdayken mutlu, bende öyle, ama ailesi işin içine girdi mi herşey bozuluyo. Babasıda bilmiyo ki ailesi yüzünden tartışıtığımızı. Yoksa ikimiz arasında alıp veremediğimiz bişey yok. Bakalım, yarında görüşücem kısmetse, inşallah herşey düzelmiş olur artık.
kızlar bizimde iki yerde düğün olacak ilk düğünümüzde giriş müziğimiz olarak nilüfer ta uzak yollardanı seçtim ikinci düğündeki giriş müziğimizde emel sayından gözler kalbin aynasıdır çalacak bizim için ayrı bir yeri var bu parçanın sizce nasıl