canım çok sevindim senn adına hadi hayrlsıTeşekkür ederim kızlar. opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sevindim senn adına hadi hayrlsıTeşekkür ederim kızlar. opuyorumnanaktan
elcinth cnm ne kadar uyumlu olmus,bayildim...birde bu şekil bakın kıslar
cnm koza davetiye.. ben hic gezmedim davetiye bakmadim cunku esimin web ortagi karsilicak o yuzden o da bize direk kozaya gidin dedi..100 tanesi 230du sanirim tatlicim..missim senin davetiyeni bende çok beğeniyordum pahalı mı acep :ecrin_bebek:
cnm benim hayirli olsun,coooook sevindim..Kızlar ben geldim.
Size haber verim dedim hemen. Dün konuşmaya gittim, tam vaktinde gitmişim yoldaymış o da. Konuştuk biraz, o sürekli nasıl düzelticem, keşke zamanı geri alabilseydik bu hataların hiçbirini yapmazdım, şimdi aileme nasıl anlatıcam falan dedi. Baya bi konuştuk, sen istiyo musun istemiyo musun, o önemli benim için dedim. Mutsuz olmaktan korkuyorum dedi. Dedim daha iki gün önce ben sana böyle dediğimde neden beni ikna etmek için elinden geleni yaptın. O iki gün önceydi dedi. Sonra sarıldık falan, nasıl yapıcam falan dedi sürekli, bende dedim sen istersen herşeyi yaparsın.
Babası şey demiş, bu kaçıncı ayrılığınız. Ben artık mutlu olacağınıza inanmıyorum. Hem bizi üzüyosunuz, hem kızın ailesini, ne hakkınız var buna. Eğer mutlu olucam diyosanız da saygı duyarım demiş. Bu işte şimdi babamla nasıl konuşucam derdinde. Babamla ilk ciddi konuşmamdı hayatımda diyo. Hiç konuşmaz babasıyla böyle şeyleri. Bugünde sabah görüştük, ben geri döndüm. Evlenicek miyiz ne karar verdin dedim, bende ona göre hayatıma devam edim, inşallah evlenicez dedi. Babanla konuş dedim, tamam dedi. Bi anne baba çocuklarını affeder, silemez, ama iki sevgili birbirini affetmez ve silebilirler dedim. Kararını ona göre ver dedim. Benim yanımdayken mutlu, bende öyle, ama ailesi işin içine girdi mi herşey bozuluyo. Babasıda bilmiyo ki ailesi yüzünden tartışıtığımızı. Yoksa ikimiz arasında alıp veremediğimiz bişey yok. Bakalım, yarında görüşücem kısmetse, inşallah herşey düzelmiş olur artık.
iyi gidiyor cnm ama yardıma ihtiyacım var çıkış pasta ve dans müziğinde takıldım kaldım yarına kadar belirlemem gerekiyor bilmiyorumkismileselam caniiim ben varim opuyorumnanaktan
ne var ne yok nasil gidiyo gülsecim
iyi gidiyor cnm ama yardıma ihtiyacım var çıkış pasta ve dans müziğinde takıldım kaldım yarına kadar belirlemem gerekiyor bilmiyorumkismile
cnm artık yarın salona gidip slayt resimlerini ve müzikleri söylememiz gerekiyor aradılar çünkü bende hep daha var die erteleyip durdum ama şimdi kararsız kaldım slayt müziği için kenan doğulu gelinim ve ajda pekkan nikahı seçtim. dans için zerrin özer o yaz diorum sence nasıl? bi çıkış ve pasta müziği eksim şimdiayyy canim yarin miii niye böle aceleee??
valla pasta müzigi hioc düsünmedim bende..aklima birden kayahan-seninle herseye varim ben geldiboshayallersmile
dans müzigi olarakda..ikinizin özel bir sarkisi yokmu?yoksa ne tarz birsey ariyorsun?
harun kolcak-yanimda kal dinledim dün tekrar..cok romantik..
cnm artık yarın salona gidip slayt resimlerini ve müzikleri söylememiz gerekiyor aradılar çünkü bende hep daha var die erteleyip durdum ama şimdi kararsız kaldım slayt müziği için kenan doğulu gelinim ve ajda pekkan nikahı seçtim. dans için zerrin özer o yaz diorum sence nasıl? bi çıkış ve pasta müziği eksim şimdi
ooo cnm sizinki değişik bi giriş olucak sanırm çok hoş. o yaz önemli bi şarkı bizim için bizi anlatıyor sen bana ben sana komşu evlerdeeeee falan kaydirigubbakcemile2 o aklıma geldi hemen. ama pasta için verdiğin önerileri hemen değerlendiricem şimdi dinleyip kararımı vericem opuyorumnanaktananladim canim..zerrin özer-o yaz fena diil..ama bizim icin bi anlam ifade etmedigi icin hic düsünmemistikk..
bora öztoprak-seni seviyorumda harika bence dans icin
pasta müzigi kardesimde gelinimdi..ama sen onu slayt icin kullanicaksan olmaz..
nil karaibrahimgil-ben ona resmen asigimkaydirigubbakcemile3
göksel-senden baska:kedi:
ah kalbim ben senden coook cektiim kaydirigubbakcemile3
yani bence pasta müzigi canli olmali..
giriside hic düsünmedinn cünki biz davul zurna ile giricez allah kismet ederseee
Ben de bugun yeni is yerime basladim kizlar..Yeni is,hayat,sehir...
Saniyorum 1 gunum bos olacak,4 gun calisicam o yuzden evle ilgilenebilirim die dusunuyorum ya da olmadi ozelde is bakarim duzenimi oturtunca..
Bugun esimle kira sozlesmesi yapmaya gidicez,cikmisken hali da bakarim insallah fikir olur en azindan..
Kızlar merhaba
yine kimsecikler yok ortada.... benimde sinirlerim tepemde... yatak ve bazayı aldık geçen hafta eve getirdiler ama gelen ürünler istediklerimiz değildi... yatağı geri götürdüler bazada da sorun vardı... bi haftadır onla uğraşıyoruz...
sorun şu ki bazanın tutulan yerleri var ya demir olan bize getirilen bazada o yok( demir yerine 4 parça plastik bişiler çıktı ama sabit felan değil...showroomda baktıklarımız öle değildi şimdi fabrikayla görüştüm biz sadece plastik üretim yapıyoruz diyor ama ben plastik istemiyorum o zaman para iadesi yapın dedim... zaten parmağımda his yok bi de o plastik şeyi nasıl kaldırayım öle... iş satın aldığımız yerde bitiyor aradım bankayla görüşmeye başlayın iade edeceksiniz o parayı dedim...
ayyy bişeyde sıkıntısız olsa ne güzel olur....
evimden bir bölüm kızlar size
Kızlar ben geldim.
Size haber verim dedim hemen. Dün konuşmaya gittim, tam vaktinde gitmişim yoldaymış o da. Konuştuk biraz, o sürekli nasıl düzelticem, keşke zamanı geri alabilseydik bu hataların hiçbirini yapmazdım, şimdi aileme nasıl anlatıcam falan dedi. Baya bi konuştuk, sen istiyo musun istemiyo musun, o önemli benim için dedim. Mutsuz olmaktan korkuyorum dedi. Dedim daha iki gün önce ben sana böyle dediğimde neden beni ikna etmek için elinden geleni yaptın. O iki gün önceydi dedi. Sonra sarıldık falan, nasıl yapıcam falan dedi sürekli, bende dedim sen istersen herşeyi yaparsın.
Babası şey demiş, bu kaçıncı ayrılığınız. Ben artık mutlu olacağınıza inanmıyorum. Hem bizi üzüyosunuz, hem kızın ailesini, ne hakkınız var buna. Eğer mutlu olucam diyosanız da saygı duyarım demiş. Bu işte şimdi babamla nasıl konuşucam derdinde. Babamla ilk ciddi konuşmamdı hayatımda diyo. Hiç konuşmaz babasıyla böyle şeyleri. Bugünde sabah görüştük, ben geri döndüm. Evlenicek miyiz ne karar verdin dedim, bende ona göre hayatıma devam edim, inşallah evlenicez dedi. Babanla konuş dedim, tamam dedi. Bi anne baba çocuklarını affeder, silemez, ama iki sevgili birbirini affetmez ve silebilirler dedim. Kararını ona göre ver dedim. Benim yanımdayken mutlu, bende öyle, ama ailesi işin içine girdi mi herşey bozuluyo. Babasıda bilmiyo ki ailesi yüzünden tartışıtığımızı. Yoksa ikimiz arasında alıp veremediğimiz bişey yok. Bakalım, yarında görüşücem kısmetse, inşallah herşey düzelmiş olur artık.
kıslaaar ben geldim ne zamandır uğramıordum topiğe benim 31 günüm var ancaaak yarın nikahım var 1 ile 2 arasında kıslar çok heyecanlıyım dualaer edin nolur benim evin eşyaları bitti sayılır bir iki parça bişi kaldı sadece o kadar cumartesi çeyizim gidicek işte bayramdan soraki günlerde de yerleştiricez kıslar öle işte
anladim canim..zerrin özer-o yaz fena diil..ama bizim icin bi anlam ifade etmedigi icin hic düsünmemistikk..
bora öztoprak-seni seviyorumda harika bence dans icin
pasta müzigi kardesimde gelinimdi..ama sen onu slayt icin kullanicaksan olmaz..
nil karaibrahimgil-ben ona resmen asigimkaydirigubbakcemile3
göksel-senden baska:kedi:
ah kalbim ben senden coook cektiim kaydirigubbakcemile3
yani bence pasta müzigi canli olmali..
giriside hic düsünmedinn cünki biz davul zurna ile giricez allah kismet ederseee
ooo cnm sizinki değişik bi giriş olucak sanırm çok hoş. o yaz önemli bi şarkı bizim için bizi anlatıyor sen bana ben sana komşu evlerdeeeee falan kaydirigubbakcemile2 o aklıma geldi hemen. ama pasta için verdiğin önerileri hemen değerlendiricem şimdi dinleyip kararımı vericem opuyorumnanaktan
tatlım sanki göksel senden başka iyi gibi yaaa hoş geliyor kulağa ve oldukça neşelicanim aklima farkli bisey gelirse yazarim..sende kararini bildir tatlisimopuyorumnanaktan
tatlım sanki göksel senden başka iyi gibi yaaa hoş geliyor kulağa ve oldukça neşeli
evet canım çok cici bi şarkı çok teşekkür ederim canım yaaa süper oldu opuyorumnanaktancanim bende onu düsünüyorum..herkesin ritm tuttugunu falan düsün..
esinle birbirnize bakarak pasta yediriyorsunuz fln :kedi:
ayyyy cok cici yaaaaopuyorumnanaktan
evet canım çok cici bi şarkı çok teşekkür ederim canım yaaa süper oldu opuyorumnanaktan