2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Biz de bu akşam nişanlıma damatlık alıcaz inşallah. Kendimizin her bişiini aldık annemle kokoş bayanlar olarak yazık onunkini daha yeni halledicezkaydirigubbakcemile3 Bi de düğündeki dans müziğini burcu güneş biz aşkı meleklerden çaldık-ı seçtik. Vals çalışcaz biraz

BİZDE daha pazar günü aldık erkeklerinki kolay ya yarım saatte bitiyo işleri:)

Kızlar ben geldim.
Size haber verim dedim hemen. Dün konuşmaya gittim, tam vaktinde gitmişim yoldaymış o da. Konuştuk biraz, o sürekli nasıl düzelticem, keşke zamanı geri alabilseydik bu hataların hiçbirini yapmazdım, şimdi aileme nasıl anlatıcam falan dedi. Baya bi konuştuk, sen istiyo musun istemiyo musun, o önemli benim için dedim. Mutsuz olmaktan korkuyorum dedi. Dedim daha iki gün önce ben sana böyle dediğimde neden beni ikna etmek için elinden geleni yaptın. O iki gün önceydi dedi. Sonra sarıldık falan, nasıl yapıcam falan dedi sürekli, bende dedim sen istersen herşeyi yaparsın.

Babası şey demiş, bu kaçıncı ayrılığınız. Ben artık mutlu olacağınıza inanmıyorum. Hem bizi üzüyosunuz, hem kızın ailesini, ne hakkınız var buna. Eğer mutlu olucam diyosanız da saygı duyarım demiş. Bu işte şimdi babamla nasıl konuşucam derdinde. Babamla ilk ciddi konuşmamdı hayatımda diyo. Hiç konuşmaz babasıyla böyle şeyleri. Bugünde sabah görüştük, ben geri döndüm. Evlenicek miyiz ne karar verdin dedim, bende ona göre hayatıma devam edim, inşallah evlenicez dedi. Babanla konuş dedim, tamam dedi. Bi anne baba çocuklarını affeder, silemez, ama iki sevgili birbirini affetmez ve silebilirler dedim. Kararını ona göre ver dedim. Benim yanımdayken mutlu, bende öyle, ama ailesi işin içine girdi mi herşey bozuluyo. Babasıda bilmiyo ki ailesi yüzünden tartışıtığımızı. Yoksa ikimiz arasında alıp veremediğimiz bişey yok. Bakalım, yarında görüşücem kısmetse, inşallah herşey düzelmiş olur artık.

ay canım bende merak etmiştim seni inşallah istediğin gibi olur bence babasınada anlatın bilsin kendi kendinize kavga çıkarmadınız yani annesiyle ablasının yaptıklarını bilsin madem yine kafasını karıştırmasınlarda.

solulmate çok sevindim caım inş. hakkımızda hayırlııs olsun

Teşekkür ederim canım, az önce de konuştuk güzel güzel. opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım, şimdi onları anlatıpta olayları büyütmeyelim daha fazla diye düşündüm. Ama evlenirsek, babası her zaman diyodu, beraber bacak bacak üstüne atıp kahvelerimizi içicez seninle diye, öyle bi zamanda herşeyi anlatıcam ona da. İnşallah düzelir herşey. Moralim yerine geldi, üç gündür hiçbişey yememiştim, 2 kilo vermişim. Doğum kontrol hapınada başlamıştım ya, bende tek etkisi mide bulantısı oldu şimdilik. Allah'a şükür başka bi sorun yok. opuyorumnanaktan

kıslaaar ben geldim ne zamandır uğramıordum topiğe benim 31 günüm var ancaaak yarın nikahım var 1 ile 2 arasında kıslar çok heyecanlıyım dualaer edin nolur benim evin eşyaları bitti sayılır bir iki parça bişi kaldı sadece o kadar cumartesi çeyizim gidicek işte bayramdan soraki günlerde de yerleştiricez kıslar öle işte

ay ne güzel canım merkür gitti artık galiba
bizim topiğimize mutluluk yakışır ben gidiyorum derse öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…