2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

slm tatlım naıl heyecan durumları?

ya yeni yeni dank etmeye başladı. 10 gün kaldı aneem die dolanıom evde:)) dün bizimkilere kına gecesi kıyafetini giydim gösterdim. babam duygulandı fark ettimmirmirmirmir salon halım yok halaa ya. sen napıosunn

ya yeni yeni dank etmeye başladı. 10 gün kaldı aneem die dolanıom evde:)) dün bizimkilere kına gecesi kıyafetini giydim gösterdim. babam duygulandı fark ettimmirmirmirmir salon halım yok halaa ya. sen napıosunn

napim canım sanki yavaş yavaş heyecanlanıyorum bende benim hiçbir halım yok:(( geçen hafta izindeydim evle uğraşmaktan ona vakit kalmadı ya bakalım ne yapacaz:((

napim canım sanki yavaş yavaş heyecanlanıyorum bende benim hiçbir halım yok:(( geçen hafta izindeydim evle uğraşmaktan ona vakit kalmadı ya bakalım ne yapacaz:((

halı kolay ya iki gün akşam çıkar beğenirsin. evinde neler yaptın foto koydun mu hiç görmedim bendelikafadulden

ya aslında beğendim halıda işte maddi olarak sıkıştık biraz oyüzden çok üstelemiyorum bakalım ne yapacaz.yok canım koymadım foto ya kendi evim olmadığı için koymak istemedim evde biraz küçük eşyalar büyük biraz sıkışık oldu ama başka çare yok ne yapalım artık kendi evim olunca inşaalh:)

ya aslında beğendim halıda işte maddi olarak sıkıştık biraz oyüzden çok üstelemiyorum bakalım ne yapacaz.yok canım koymadım foto ya kendi evim olmadığı için koymak istemedim evde biraz küçük eşyalar büyük biraz sıkışık oldu ama başka çare yok ne yapalım artık kendi evim olunca inşaalh:)

ya koysaydın nolcak benim de kira koydum öle.. eşyalarına bakardık.. halıları da alırsınız yavaş yavaş cnm. valla şu 10 gün geçsin evlenelim de artık gerisi kolay:)

kuaför buldun mu sen

yani buldum gibi bi prova yapacaz ama gidemedim daha yani tam anlamıyla yapmıcak tabi öyle istedğim bi model var gösterecek nasıl durur diye bakalım umarım güzel olur ya en önemlisi o çünkü sen ne yaptın?

ya koysaydın nolcak benim de kira koydum öle.. eşyalarına bakardık.. halıları da alırsınız yavaş yavaş cnm. valla şu 10 gün geçsin evlenelim de artık gerisi kolay:)

ne bilim canım çok içime sinmedi ama mecbur ben hatırlamıyorum senin evin hangi sayfada?valla canım aynen şu stres bitsin başka bişe istemiyorum kavga etmekten gına geldi artık çünkü.

canım ben senin evini görmüşüm ya tekrar bakınca hatırlatım:)ama senin evin yeni canım benimki öyle yeni durmuyo oyüzden koymadım.

yani buldum gibi bi prova yapacaz ama gidemedim daha yani tam anlamıyla yapmıcak tabi öyle istedğim bi model var gösterecek nasıl durur diye bakalım umarım güzel olur ya en önemlisi o çünkü sen ne yaptın?

ben de buldum işte ama ben de gitmedim provaya daha saçımı boyatmam lazım önce ama paralar suyunu çekti hehehe. bakalım inş güsel olur saçlarımızz

ne bilim canım çok içime sinmedi ama mecbur ben hatırlamıyorum senin evin hangi sayfada?valla canım aynen şu stres bitsin başka bişe istemiyorum kavga etmekten gına geldi artık çünkü.

benim ev albüm yaptım cnm bakabilirsin. ay biz de kavga edios sora barışıos öle öle gidio.evlenince daha rahat olurus die umuorum kavgalar biter heralde

Son düzenleme:
canım ben senin evini görmüşüm ya tekrar bakınca hatırlatım:)ama senin evin yeni canım benimki öyle yeni durmuyo oyüzden koymadım.

kiralık ev sonuçta yarın öbür gün çıkar başka eve gireris. inş daha güsel kendi evlerimiz olur.

benim ev albüm yaptım cnm bakabilirsin. ay biz de kavga edios sora barışıos öle öle gidio.evlenince daha rahat olurus die umuorum kavgalar biter heralde

ay umarım canım evlendikten sonra bu kavgaların devam ettiğini düşünemiyorum yani boşanırız heralde.
kiralık ev sonuçta yarın öbür gün çıkar başka eve gireris. inş daha güsel kendi evlerimiz olur.

inşallah canım en kısa zamanda.

günaydın kızlar.... nasılsınız...

miss canım davetiyen çok şık o yüzükler gerçek gibi duruyor bende bakmıştım...

günaydın kızlar miss davetiyen çok güzelmiş

miss davetiye çok güsel canım

günaydın kızlarr
tesekkur ederim kizlar ben de hemen karar verdim gorunce..

günaydın cicişlerrrrrrrrrrr
misss canım ben baktım kimsecikler yok dün çıktım geri
ben genelde forumdayim cnm ama topikimizde kimse olmayinca bakip bakip cikiyorum hemen..

günaydın kızlar. miss davetiyen çok güzelmiş. Bu arada bizim de davetiyede problem çıktı; basımdan önce filme alıyorlarmış CMYK kanallarında. Filmlerden biri yanmış bizim davetiye bambaşka bir şey çıkmış. 30 ağustos sabah 8 de düştük yollara baktık hiç istedigimz gibi olmamış. Bize o rengi tuhaf davetiyeyi vereceklerdi. Kabul etmedik; katalogdan yardımcı olalım dediler. Beğendik başka matbaanın 100 tanesini 105 e yapacağını bize 115 dediler ; hani kaporamız var ya oraya vermeye zorunluyuz ya ... Kaporamızı istedik biz başka yere bakalım dedik yok vermeyiz dediler; oyalamaya çalıştılar akşam gelin verelim dediler. yarısını verelim filan dediler. Bir sürü çirkinlik... Ama sonunda aldık paramızı . Bugün sipariş verdgimiz davetiyeyi alıyoruz . Belki 20-30 lira fazla verecez ama kaba davranışlarla karşılaşmadık.
tesekkur ederim cnm,ya dugun oncesi oluyo malesef bu tarz problemler ama icinize sinen bi yerden yaptirmaniz iyi olmus...

evet onu öyle hallettik. bir de üstüne anlaştığımz fotoğrafçı o gün için başka biriyle çekim yapacağını söyleyince şok olduk ama onu da çözdük
bana cekim yapan yerin de o gun baskalari ile anlasmasi var,umarim aceleye getirmez cnm..

Benim de yok cnm halim hala..Bakalim onunla ugrasicam bu hafta..
Valla dun de bana esim dedi,mutfaga aldigin hali ile salon halisi ayni kalitede olmaz herhalde dedi ben de bilmiyorum,bakariz dedim..Benimki de begendiklerimin genelde pahali olmasindan sikayetci,bisi demiyo ama dalga gecio..

Ben de bugun yeni is yerime basladim kizlar..Yeni is,hayat,sehir...
Saniyorum 1 gunum bos olacak,4 gun calisicam o yuzden evle ilgilenebilirim die dusunuyorum ya da olmadi ozelde is bakarim duzenimi oturtunca..
Bugun esimle kira sozlesmesi yapmaya gidicez,cikmisken hali da bakarim insallah fikir olur en azindan..

evt canım benimkide aynen pahalı buluyo beğendiklerimi bakalım napcaz bizde off ya herşey çok para:((

Back