aynen cnm,biz boyle bi problem yasasak ayrilmama musade etmezler,etseler bile arkamda olmazlar..Ne guzel bak SOULMATE'in ailesi yanindaymis..ya işte varya bi şarkı varya bu kaynanaların hepsini kaynar kazana atmalı ne isterler bu gelinlerden neden oğullarının mutlu olmasaını istemezler allahım anlamıyorum gerçekten ailen yine iyiymiş canım benimkiler olsa asla müsade etmezler tekrar biz ufak şeyler yaşadığımız halde büyük tepkiler veriyolar ki ben hiç bişe anlatmıyorum yani allah yardımcın olsun canım boşver seni ezdirip ailesine karşı korumuyosa boşver hiç değmez sonra daha çok problem yaşarsın.
hayirlisi olur insallah hakkinizda cnm..Bugün yakayalabilirsem konuşucam canım. Bakalım aşabilicek miyiz bu durumu.
merhaba kızlar, şimdiden hepinize mutluluklar dilerim bende haziran geliniyim vakit geçmiyomuş gibi geliyodu ama son bir ay çok çabuk geçti şimdi evlendik ve 2,5 ayı devirdik bile:)) evlilik çok güzel gerçi yeni bi eve alışmak düzen oturtmak zaman alıcak ama inanın gece yattığınızda sevdiğiniz adamın sıcaklığını,nefesini hissederek uyumak bambaşka:)) o günün tadını çıkarın her anın çünkü çabuk geçiyo
slm cicişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?