2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

merhaba kızlar, şimdiden hepinize mutluluklar dilerim bende haziran geliniyim vakit geçmiyomuş gibi geliyodu ama son bir ay çok çabuk geçti şimdi evlendik ve 2,5 ayı devirdik bile:)) evlilik çok güzel gerçi yeni bi eve alışmak düzen oturtmak zaman alıcak ama inanın gece yattığınızda sevdiğiniz adamın sıcaklığını,nefesini hissederek uyumak bambaşka:)) o günün tadını çıkarın her anın çünkü çabuk geçiyo

aynen cnm,biz boyle bi problem yasasak ayrilmama musade etmezler,etseler bile arkamda olmazlar..Ne guzel bak SOULMATE'in ailesi yanindaymis..

Bugün yakayalabilirsem konuşucam canım. Bakalım aşabilicek miyiz bu durumu.
hayirlisi olur insallah hakkinizda cnm..

tesekkur edriz cnm,vallaha su gunleri bi atlatsak baska bisi istemiyorum..Umarim guzel gunler bekliyodur bizi gercekten..

Bu arada biz de davetiyemizi sectik kizlar bugun haftasonuna basmaya calisicaklar..Sonra evimize gittik,anahtari aldik..Mobilyaciya gittik kose takiminin rengine karar vermek icin ama yine kremde karar kildik diger renkler hosumuza gitmedi karteladaki..Ben biraz cirkeflik yaptim yatak odasindaki dekoratif aynalari almak icin...bakalim ayarlarlar umarim..Aksam da lamba almak icin koctasa gidicektik ama esim futbol oynamaya gitti her sali oldugu gibi..Ben de cok yoruldum zaten bugun biraz hali baktim iste..
Bu da davetiyemiz..

Son düzenleme:
günaydın kızlar.... nasılsınız...

miss canım davetiyen çok şık o yüzükler gerçek gibi duruyor bende bakmıştım...

günaydın cicişlerrrrrrrrrrr
misss canım ben baktım kimsecikler yok dün çıktım geri

günaydın kızlar. miss davetiyen çok güzelmiş. Bu arada bizim de davetiyede problem çıktı; basımdan önce filme alıyorlarmış CMYK kanallarında. Filmlerden biri yanmış bizim davetiye bambaşka bir şey çıkmış. 30 ağustos sabah 8 de düştük yollara baktık hiç istedigimz gibi olmamış. Bize o rengi tuhaf davetiyeyi vereceklerdi. Kabul etmedik; katalogdan yardımcı olalım dediler. Beğendik başka matbaanın 100 tanesini 105 e yapacağını bize 115 dediler ; hani kaporamız var ya oraya vermeye zorunluyuz ya ... Kaporamızı istedik biz başka yere bakalım dedik yok vermeyiz dediler; oyalamaya çalıştılar akşam gelin verelim dediler. yarısını verelim filan dediler. Bir sürü çirkinlik... Ama sonunda aldık paramızı . Bugün sipariş verdgimiz davetiyeyi alıyoruz . Belki 20-30 lira fazla verecez ama kaba davranışlarla karşılaşmadık.

sirken gerçekten sinir bozucu bir durum ama olsun olur böyle tatsızlıklar ufak şeyler canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…