Kızlar dün telefonunu açmıştı benimki, aradım ama cevap vermedi. Biraz zaman geçtikten sonra mesaj attım, "bir daha aramıcam merak etme. ben sözümü tutarım bilirsin. hoşçakal" diye. bi saat sonra cevap yazdı, "inan böyle olmasını istemezdim. umarım çok mutlu olursun, Allah'a emanet ol, hoşçakal" yazmış.
Bugün evlerinin oraya gidip yüzyüze konuşucam, iki buçuk saatlik yoldan gidip. İnşallah orda olur. Daha iki gün önce bana yalvaran adam, sensiz yaşayamam, ne olur beni son kez affet diyen adam, bugün bana bunları söylüyo. O gün ablasında kaldı, kimbilir neler söyledi ablası, nelerle doldurdu beynini.
İki günde 1,5 kilo verdim kızlar. Doğum kontrol hapına da başlamıştım, iştah açabilir falan yazıyodu ama bende sadece miğde bulantısı var. Yemek yiyemiyorum doğru düzgün. Evimiz tutulmuştu, sözleşme imzalandı, gelinlik neredeyse bitmişti, evin boyasını, banyo dolabını almıştık. Nikah gününü zaten almıştık, parasını falan ödemiştik. Sizce bi insanın fikirleri bu kadar değişebilir mi? Bir gün ablasında kaldı sadece, kavga ettiğimiz gün. Ondan sonra vazgeçmiş o da evlenmekten.
Tek üzüldüğüm bin kere pişman etmesi beni, belki yüz kere affettim onu. Bana bunları yaşatacağını bilsem asla affetmezdim. O gelinlikte öyle kalıcak, bi buna üzülüyorum. Çok zor çünkü. mafoldumben
ya canım inan çok üzüldüm çok zor bi durum zaten varya bu aileler hep ortalığı karıştırıyo arayı bulacakları yerde insanları doldurup duruyo seninkini baya doldurmuşlar gerçekten ama şöyle düşün evlenip mutsuz olmaktansa şimdiden ayrılık daha ii olmuş tabiki atlatılması çok zor bir dönem allah yardımcın olsun canım.
inanmıyorum yaaaaa gerçekrten saçma bir durum o günden sonra hiç msj arama falan olmadımı peki...sen ne düşünüyosun gelip özür dilese tekrar dönermisin
offfff ya ne olucak peki şimdi tabi seninde ailen istemiyo bunları duyunca dimi kötü bir durum hay hakkında hayırlı ne ise o olsun be soulmate
Orası öyle de, ben bunu ikinci kez yaşadığım için bu kadar üzgünüm. Yalvarmalarına, ağlamalarına o zamanda göz yumduğum için pişmanım. İki gün önce bana yalvaran adama inandığım için pişmanım. İlk ayrılığımızda evlilik hazırlığı da yoktu, ne diye peşimi bırakmadı. Kendi ailesi bile diyo ki, neden bu kadar ısrar ediyo bu kızda. Ona soruyorum seni başkasıyla düşünemiyorum diyodu.
Şimdi bile bile beni başkasına vermiş olmayacak mı? Bana tekrar aynı şeyleri yaşatmak için, hatta dahada ağırını yaşatmak için mi bu kadar dil döktü, ağladı bu adam? Bu kadar mı kötü olabilir. Bilmiyorum, psikolojim de bozuldu artık. Hapında etkisi var biraz sanırım. Bilmiyorum nasıl aşıcam, bir kez aşmıştım zar zor, bir kez daha nasıl aşabilirim bilmiyorum.
Bugün yakayalabilirsem konuşucam canım. Bakalım aşabilicek miyiz bu durumu.
dilekcim senden nbr yoktun sende ne zamandır?
perim naber kız hoşgeldin
perim naber kız hoşgeldin
ay sitede yine ağırlık başladı yaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?