2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya canım inan çok üzüldüm çok zor bi durum zaten varya bu aileler hep ortalığı karıştırıyo arayı bulacakları yerde insanları doldurup duruyo seninkini baya doldurmuşlar gerçekten ama şöyle düşün evlenip mutsuz olmaktansa şimdiden ayrılık daha ii olmuş tabiki atlatılması çok zor bir dönem allah yardımcın olsun canım.

inanmıyorum yaaaaa gerçekrten saçma bir durum o günden sonra hiç msj arama falan olmadımı peki...sen ne düşünüyosun gelip özür dilese tekrar dönermisin

Canım ben bunu zaten çok önceden çözmüştüm, bin kere kapıma geldi, yalvardı yakardı. Bu kadar seviyo, düzelir dedim ama olmadı.

inanmıyorum yaaaaa gerçekrten saçma bir durum o günden sonra hiç msj arama falan olmadımı peki...sen ne düşünüyosun gelip özür dilese tekrar dönermisin

Ben attım işte dün gece, bi daha aramıcam diye. O da böyle olmasını istemezdim, Allah'a emanet ol falan yazmış. Bilmiyorum ki canım, bu kadar kendimi hazırlamışken, bi daha vazgeçmek çok zor bi durum.

Biz sözü de atmıştık zamanında, aynılarını tekrar yaşıyorum şimdi. Ama o zaman bu kadar hazırlık yoktu, evlilik günü alınmamıştı, gelinlik yoktu, ev yoktu. Şimdi çok farklı.:çok üzgünüm:

offfff ya ne olucak peki şimdi tabi seninde ailen istemiyo bunları duyunca dimi kötü bir durum hay hakkında hayırlı ne ise o olsun be soulmate

offfff ya ne olucak peki şimdi tabi seninde ailen istemiyo bunları duyunca dimi kötü bir durum hay hakkında hayırlı ne ise o olsun be soulmate

Evet canım, ama ben bi şekilde ailemi ikna edebilirim. Ama onda bu yok işte. Bu zamana kadar ben ailemi nelere ikna ettim ilişkimiz için, hala teyzemler diyo ki ayrılsanda barışsanda biz hep arkandayız.

Ama onun ailesi öyle değil işte.

canım yaa çok üzücü bi durum gerçekten... büyüklere baksana işi de onlar bozuyor... hele ablaya ne dersin... insan bi destek olur yardımcı olur bunlarda hayırlı işi bozuyorlar...

senin içinde zor olur canım bu kadar hazırlıktan sonra...

ya işte varya bi şarkı varya bu kaynanaların hepsini kaynar kazana atmalı ne isterler bu gelinlerden neden oğullarının mutlu olmasaını istemezler allahım anlamıyorum gerçekten ailen yine iyiymiş canım benimkiler olsa asla müsade etmezler tekrar biz ufak şeyler yaşadığımız halde büyük tepkiler veriyolar ki ben hiç bişe anlatmıyorum yani allah yardımcın olsun canım boşver seni ezdirip ailesine karşı korumuyosa boşver hiç değmez sonra daha çok problem yaşarsın.

Soulmate gerçekten çok üzüldüm.. Allah yardımcın olsun .. Ama birde şöyle bak herşeyde bir hayır vardır eminol bundada bir hayır vardır üzme kendini.. Herşeyin hayırlısı olsun.. Biliyorum demesi çok kolay ama nikahtan sonra bu durum olsaydı daha çok üzülücektin.. Eğer senin kısmetin o ise zaten bir şekilde tekrar biraraya gelirsiniz ama yok diilse zaten bir şekilde bir yerden açık verecekti. Üzme kendini zamana bırak bakalım ne olcak..

Orası öyle de, ben bunu ikinci kez yaşadığım için bu kadar üzgünüm. Yalvarmalarına, ağlamalarına o zamanda göz yumduğum için pişmanım. İki gün önce bana yalvaran adama inandığım için pişmanım. İlk ayrılığımızda evlilik hazırlığı da yoktu, ne diye peşimi bırakmadı. Kendi ailesi bile diyo ki, neden bu kadar ısrar ediyo bu kızda. Ona soruyorum seni başkasıyla düşünemiyorum diyodu.

Şimdi bile bile beni başkasına vermiş olmayacak mı? Bana tekrar aynı şeyleri yaşatmak için, hatta dahada ağırını yaşatmak için mi bu kadar dil döktü, ağladı bu adam? Bu kadar mı kötü olabilir. Bilmiyorum, psikolojim de bozuldu artık. Hapında etkisi var biraz sanırım. Bilmiyorum nasıl aşıcam, bir kez aşmıştım zar zor, bir kez daha nasıl aşabilirim bilmiyorum.

Biliyorum gerçekten çok zor bir durum.. Belliki seni seviyor ama birileri onu fena doldurmuş.. 1 2 gün sessiz kal bakalım hatasını anlayıp geri dönecekmi biraz bekle bakalım hemen yıkıcı olma..

solumate çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ama kestirip atma karşılıklı sakin bir şekilde oturun konuşun aranızdaki sorunları halletmeye çalışın aileleri katmadan sorunları halletmeye çalışın galiba nişanlın bunu yapamıyor insanlarda yapıcı olmak yerine neden yıkıcı oluyorlar anlamıyorum allah akıl fikir versin bunlara

Bugün yakayalabilirsem konuşucam canım. Bakalım aşabilicek miyiz bu durumu.

Umarım aşarsınız... aşamazsanızda sakın üzülme hayat devam ediyor.. unutma her son yeni bir başlangıçtır aslında.. Herşey insanlar için sakın üzülüp bunalıma girme herkese inat dahada çok gülmelisin...

dilekcim senden nbr yoktun sende ne zamandır?

iyidir canım 14 gün izin kullandım dün başladım işe erzuruma gittim evi falan yerleştirdik gelinliği aldım ama buraya getiremedim bayramda nişanlımlar getirecek koşturdum durdum valla seninde az kalmış bol heyecan durumu nasıl yaa benim duygularım karmakarışık

perim naber kız hoşgeldin
ay sitede yine ağırlık başladı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay sitede yine ağırlık başladı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

zuzum ya çok ağır birtürlü giremedim ...iyiyim valla sen nasılsın hafta sonu biraz sıkıntılı geçti benimkiyle biraz kötüydük gelinliğimi falan seçtim artık evdeyim yavaş yavaş eksiklerimi yapıvam sen nasılsın ????

soulmate çok üzüldüm durumlarınıza keşke aileler hiç karışmasa çözülecek şeyler bile bazen onların sayesinde çözülemiyoo ama sen yinede canını sıkma ...

ne olsun be canım hep aynı değişik bir durum yok perim yaaa...niye kötüydünüz kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…