- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Kızlar bir de ne oldu... anlatayım da rahatlayım...
C.tesi gözüm kızardı polikliniğe gitmem gerekti kii 1,5 yıl evvel ameliyat olduğumdan çok önemli bir durumdu... İşyerine de elemanıma haber verdim böle böle diye... 11 gibi işverenim arıyor gelmemişsiniz izin almamışsınız haber vermemişsiniz... Telefonla iş yaptırmaya çalışıyoruz diyo işinizi bitirin gelin dedi... Bende şalterler attı dedim işinize gelmiyorsa çıkartın geldiğimde orada olurmusunuz diyorum sizi ilgilendirmez burada olup olmayacağım diyor... Tamamda dedim görüşelim işte... Nese çıktım geldim karşılıklı konuşmada bişi yok ben sana çık demedim diyor (çık demedi ama çık demekten beter etti) konuştuk ve bugün kararımı söyleyeceğim...
Ama hala sinirim tepemde mesela bugün çalışıyorum resmi tatil olduğu halde bunun için bana ayrı bi ücret vermiyor ama hasta olduğumda gelmiyormuşum sorun oluyor...
Offf offf... Nese artık bi gün mü çalışırım yada 1-2 hafta mı bilmem de bende çıkıyorum artık...
Kızlar bir de ne oldu... anlatayım da rahatlayım...
C.tesi gözüm kızardı polikliniğe gitmem gerekti kii 1,5 yıl evvel ameliyat olduğumdan çok önemli bir durumdu... İşyerine de elemanıma haber verdim böle böle diye... 11 gibi işverenim arıyor gelmemişsiniz izin almamışsınız haber vermemişsiniz... Telefonla iş yaptırmaya çalışıyoruz diyo işinizi bitirin gelin dedi... Bende şalterler attı dedim işinize gelmiyorsa çıkartın geldiğimde orada olurmusunuz diyorum sizi ilgilendirmez burada olup olmayacağım diyor... Tamamda dedim görüşelim işte... Nese çıktım geldim karşılıklı konuşmada bişi yok ben sana çık demedim diyor (çık demedi ama çık demekten beter etti) konuştuk ve bugün kararımı söyleyeceğim...
Ama hala sinirim tepemde mesela bugün çalışıyorum resmi tatil olduğu halde bunun için bana ayrı bi ücret vermiyor ama hasta olduğumda gelmiyormuşum sorun oluyor...
Offf offf... Nese artık bi gün mü çalışırım yada 1-2 hafta mı bilmem de bende çıkıyorum artık...
Miss canım genel olarakta memnun değilim zaten o yüzden ayrılmak daha güzel olacak benim için...
Yaptığım işten memnunmuş ki öle söylüyor madem memnunsan o zaman biraz toleranslı olacaksın...
Aman nese huzur yoksa hiçbirşeyin anlamı yok...
kizlaaaaaar sonunda evimizi tuttuk...Esimle ikimizin begendigi bi ev oldu..Cok mutluyum..:lepi:Bi de kina gecesi icin mekan baktik,orayi da begendik gibi orayi da tutmayi planliyoruz nasipse..
oyle mi anladim cnm..peki baska bi is baktin mi cnm..Huzur gercekten onemli haklisin..
tesekkur ederim cnm..opuyorumnanaktanhayırlı olsun miss ,güle güle otur:içelim:
ozel zor oluyo cnm ya,bi donem calismistim iyi anliyorum seni..yok canım bakmadım ama uzmanlık için hazırlanıyım diyorum öle olursa daha iyi olacak yoksa özelde hepsi böle...
valla kızlar inanın insanın içine sindirmiyorlar hiç tolere etmiyorlar... ağızlarını açtıklarında evleneceksin hani paraya ihtiyacın var nasıl olsa mecbur çalışacak gözüyle bakıyorlar o yüzden böle davranıyorlar...
aman hiççç çekilmiyor... acaba ne zaman konuşsam ki... şimdi gelmiş hiçç bişey olmamış gibi davranıyor patron... ben kesin kararlıyım biri gelsin başlasın birlikte bi hafta iki hafta götürelim ama daha fazla da duramam...
Ne yapayım canım ya yine dikildim sabahın köründe, uyuyayım diye direndim ama olmadısen neler yapiyosun hanne'm?
hanne canım doğru söylüyorsun zaten ayrılmayı düşünüyordum...
her işte bi hayır vardır diyorlar yaa bu da öle olacak sanırım...
yok canım bakmadım ama uzmanlık için hazırlanıyım diyorum öle olursa daha iyi olacak yoksa özelde hepsi böle...
ben de oyle cnmcm ya,neyse carsamba basliyo okul zaten..Ne yapayım canım ya yine dikildim sabahın köründe, uyuyayım diye direndim ama olmadı.
hayirli olsun cnm,guzelmis davetiyeniz ve de sade..Ben de sade seyleri severim,bu arada artik davetiye bakabilirim sanirim kina mekanini bugun cozersek insallah..
davetiyemiizz opuyorumnanaktan
şiirimiz opuyorumnanaktan
Leyla ile Mecnunu görmemiş,
Kerem ile Aslıyı duymamış,
Ferhat ile Şirin i bilmiyor olabilirsiniz...
Titaniki de seyretmediyseniz;
Bu fırsatı sakın kaçırmayın...
Bu büyük aşkın düğün gecesinde,
Bizleri onurlandırmanız dileğiyle.
sana da gunaydin tatlicim..herkese günaydın cicişlerrrrrrrrr
ben de oyle cnmcm ya,neyse carsamba basliyo okul zaten..
hayirli olsun cnm,guzelmis davetiyeniz ve de sade..Ben de sade seyleri severim,bu arada artik davetiye bakabilirim sanirim kina mekanini bugun cozersek insallah..
sana da gunaydin tatlicim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?