2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

allah allah illa ki kendisinden izin mi alman gerekiyomus,keyfi bi durum diilki ama cnm ya..
ama ani karar verme bence genel olarak memnunsan..

Hayırlısı olsun hakkında canım, yanlış hatırlamıyorsam zaten sen de ayrılmak isteyenlerdendiin sanırım. İyi düşün ama Miss'in dediği gibi canımcım.

Miss canım genel olarakta memnun değilim zaten o yüzden ayrılmak daha güzel olacak benim için...

Yaptığım işten memnunmuş ki öle söylüyor madem memnunsan o zaman biraz toleranslı olacaksın...

Aman nese huzur yoksa hiçbirşeyin anlamı yok...

oyle mi anladim cnm..peki baska bi is baktin mi cnm..Huzur gercekten onemli haklisin..

hanne canım doğru söylüyorsun zaten ayrılmayı düşünüyordum...

her işte bi hayır vardır diyorlar yaa bu da öle olacak sanırım...

valla kızlar inanın insanın içine sindirmiyorlar hiç tolere etmiyorlar... ağızlarını açtıklarında evleneceksin hani paraya ihtiyacın var nasıl olsa mecbur çalışacak gözüyle bakıyorlar o yüzden böle davranıyorlar...

aman hiççç çekilmiyor... acaba ne zaman konuşsam ki... şimdi gelmiş hiçç bişey olmamış gibi davranıyor patron... ben kesin kararlıyım biri gelsin başlasın birlikte bi hafta iki hafta götürelim ama daha fazla da duramam...

evet evlenecek olman da bi etken olabilir cnm..belki hatasini anlamistir,telafi etmeye calisiyodur kendince..

sen neler yapiyosun hanne'm?
Ne yapayım canım ya yine dikildim sabahın köründe, uyuyayım diye direndim ama olmadı.

hanne canım doğru söylüyorsun zaten ayrılmayı düşünüyordum...

her işte bi hayır vardır diyorlar yaa bu da öle olacak sanırım...

Hayırlısı olsun tatlım.

yok canım bakmadım ama uzmanlık için hazırlanıyım diyorum öle olursa daha iyi olacak yoksa özelde hepsi böle...

En iyisi bence de bu. Sen uzmanlığa hazırlan bence de.Özelde sömürüyorlar resmen çok üst konumlarda değilsen.

davetiyemiizz opuyorumnanaktan

şiirimiz opuyorumnanaktan

Leyla ile Mecnunu görmemiş,
Kerem ile Aslıyı duymamış,
Ferhat ile Şirin i bilmiyor olabilirsiniz...
Titaniki de seyretmediyseniz;
Bu fırsatı sakın kaçırmayın...
Bu büyük aşkın düğün gecesinde,
Bizleri onurlandırmanız dileğiyle.

Ne yapayım canım ya yine dikildim sabahın köründe, uyuyayım diye direndim ama olmadı.
ben de oyle cnmcm ya,neyse carsamba basliyo okul zaten..

hayirli olsun cnm,guzelmis davetiyeniz ve de sade..Ben de sade seyleri severim,bu arada artik davetiye bakabilirim sanirim kina mekanini bugun cozersek insallah..

herkese günaydın cicişlerrrrrrrrr
sana da gunaydin tatlicim..

teşekkür ederim canım ,ben de sadelikten yanayım..

dun aksam kayinvalidemler bizdeydi,severim kendisini ama evi iste neden bana uzak tuttunuz falan dedi,,Kina gecesi mekanini bana neden biraz uzak tuttunuz dedi,komsularim rahat gelemicek falan..Ben de fiyatlar arasinda cok fark vardi dedim..Esimi cok calistirtmiyorum ya geceleri,biraz daha anlayisli ol falan dedi..Ben de genelde soyledim dusuncelerimi..Benim icin onemli olan huzur dedim,para mevzularini takmam allah sadece saglik versin..Ben de calisiyorum yormasin kendini o kadar fazla diye..Evi siz temizlemeyin oruclu oruclu, biz hallederiz esimle dedim..O da sen de her seyi hallederiz diyosun bize de is birak dedi..Biraz fazla konustum galiba..Onlar gittikten sonra annem cok fazla konusma dedi "hı " de gec dedi..Bundan sonra boyle yapicam o zaman kotu gelin oluyo insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…