bunların içinde en acilibence salona teyit ettirmen cnm eyvahedigeldismile
öyle cnm gün sayıyor herkez artık :kedi: benimde 19valla gulse aynen öyle herkes tatlı telaşlarda
inş o gün boştr cnm salon bayramın ilk günü bile düğünler var hayrlsı cnmyarın ettiricem umarım bayramda çalışıyorlardır. bayramın 3. gününe aldık. referandum maduruyuz :a015:
hımm ben senin kuzeninin olabilir miyim acaba dicemaa ne güzel zemuszemus
biyoloji pek bildiği söylenemez ama sürekli polimer diyip diyip duruyor maddeleri iyi tanıyor bir az evliliği geçsin konuşacağım neden içmedi diye bakalım boshayallersmile
inşallah canım yaa, doğru eşinle gitmek gibisi olur mu hiçç. Allahım her şeyimizi sorunsuzca halletmeyi nasip eder inşallahhopuyorumnanaktan
Bu arada kızlar ben kilo veriyorum yaaabilmiyorumkismile stresten ve koşuşturmacadan sanırım. Öyle çok kilom da yoktu zaten gelinlik üstümden düşmez inşallah 4 eylülde son provam var ama 2 kilo vermişim. boyum da kısa olduğu için çok fark ediyor. Sıska çikin bişi olcam sanırım düğünde:2:
Kızlar bir fikir verir misiniz bana? Artık yoruldum ya ona buna kadar vermekten. Şimdi şöyle: Eve yüklük, çamaşır makinesi düstüne bir dolap ve de vestiyer yapılacak ve bunların tamamı koridorda olacak. Her biri için koridorda kendilerine ait girintiler var yani görüntü kirliliği falan olmayacak.
Problem şu: Rengine karar veremiyorummmmmmm
Nişanlım askerde, bir taraftan ona soruyorum nasıl olsun diye. Cevap şu: İçinde çizikleri noktaları benekleri vs.olan bir renk kesinlikle olmayacak. Koyu renk olmayacak, beyaz ve krem de olmayacak. Ne olacak o zaman???????????????
Ne kaldı ki geriye? Bu arada duvarlarım kum beji. Elimde bir seçenek kalıyor geriye o da açık sarı.
Olur mu ki sizce?
bambu olsunnn
günaydınnnn.enimsem gelmiş.herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim canımmmm
Günaydın tatlıcım. Benim de aklıma geliyor acaba ne yapıyor diye ama burda görüşüyorduk biz de. İnşallah her şey yolundadır. Merak içindeyim ben de. Ben facebook kullanmıyorum, vermişti aslında vara ekle diye. Zaten nickiyle aynı. Siz ekleyebilirsiniz isterseniz.hanneee günaydınn
y aklımaaaaa geldiiii çiğdemkök le görüşüyodun sen.hiç gelmiyo.nolduki?araları mı bozuk?facebook u olan varsa bi sölesin de gelsin buraya çiğdem.merak ediyorum ben onu
Amin, cümlemiz inşallah.enimse hoşgeldin canım gözün aydın bir daha hiç hasret çekmeyin inşallah. özledik seni. evet ozzy bende çiğdemkökü merak ediyorum.
Facebooktan mesaj atabilirsiniz canım.facebooku msn i olan yok muydu onun?hay Allah ya inş herşeyi yolundadır
günaydın cicilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?