2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

valla gulse aynen öyle herkes tatlı telaşlarda

kızlarrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
sevdiceğimle kavustuk sonunda dün onu havaalanına karsılamaya gittik çok özlemişim resmen görmemişler gibi buldugum her fırsatta elini tuttum:asigim:
sizleride çokk özledimmmmmmmmm umarım herkes iyidir ve hersey yolundadırr
yarın kına elbısemı alcaz zaten ayırtmıstım gelın ayakkıbımıda secmıstım onud alcazz aksamada kocacıgıma iftara gıdıcezz sizler napıosunuzzz

kizlar ben de bugun bi eve baktim ve cok begendim..esim ulasim acisindan biraz sıkıntı yapiyo,ikna edebilirsem tutmayi cok istiyorum..Olmadi ev bakmaya dewam..Opuldunuz..

aa ne güzel zemuszemus
biyoloji pek bildiği söylenemez ama sürekli polimer diyip diyip duruyor maddeleri iyi tanıyor bir az evliliği geçsin konuşacağım neden içmedi diye bakalım boshayallersmile
hımm ben senin kuzeninin olabilir miyim acaba dicem
ama ben hap kullanıyorum kızla ortak noktamız çok:))
sor bakalım ne dicek senin kuzen niye içmiomuş:))

off kilo vermek benim de korkulu rüyam
yanaklarım gidio hemen ramazan da tuz biberi yiyemio ki insan bişi

buarada hanne salon için seçtiğin halı çok güzel çok beğendim
ama shaggy olduğunu desenden anlayamayız sanırım

ozzy canım senin halılarında çok güzeler
güle güle kullanın kızlarr

benim de dün iki parça halım geldi halı işi bitti:)

gunaydin kizlar ben kalkali 1 saat oluyo..Yaw erken kalkmiyim diorum olmuyo...

günaydın canım al benden de o kadar 7-30 dan beri uyumaya zorladım kendimi uyuyamadım 9 da kalktım.

bambu olsunnn

günaydınnnn.enimsem gelmiş.herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim canımmmm

günaydın kızlar.lepicim halıyı begendigine sevindim canım.opuyorumnanaktan

hanneee günaydınn
y aklımaaaaa geldiiii çiğdemkök le görüşüyodun sen.hiç gelmiyo.nolduki?araları mı bozuk?facebook u olan varsa bi sölesin de gelsin buraya çiğdem.merak ediyorum ben onu

enimse hoşgeldin canım gözün aydın bir daha hiç hasret çekmeyin inşallah. özledik seni. evet ozzy bende çiğdemkökü merak ediyorum.

hanneee günaydınn
y aklımaaaaa geldiiii çiğdemkök le görüşüyodun sen.hiç gelmiyo.nolduki?araları mı bozuk?facebook u olan varsa bi sölesin de gelsin buraya çiğdem.merak ediyorum ben onu
Günaydın tatlıcım. Benim de aklıma geliyor acaba ne yapıyor diye ama burda görüşüyorduk biz de. İnşallah her şey yolundadır. Merak içindeyim ben de. Ben facebook kullanmıyorum, vermişti aslında vara ekle diye. Zaten nickiyle aynı. Siz ekleyebilirsiniz isterseniz.

enimse hoşgeldin canım gözün aydın bir daha hiç hasret çekmeyin inşallah. özledik seni. evet ozzy bende çiğdemkökü merak ediyorum.
Amin, cümlemiz inşallah.

facebooku msn i olan yok muydu onun?hay Allah ya inş herşeyi yolundadır
Facebooktan mesaj atabilirsiniz canım.

hannem benim de yok ki facebook um nese inş gelir buralara.ne bilem aklıma geldi sabah sabah birden

kızlar gelin saçımda buna karar verdim renk ve model olarak bu olacak sanırım nasıl sizce? makyaj da bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…