yaa kızlar nette bana güzel gelinliklerin olduğu site önebilirmsiniz lütfennnnnnnnnnnnnnnn?????????????[/
bol Designer Wedding Gowns Featuring the Best Fit in the Industry - Maggie Sottero Bridal Sophia Tolli *|* Product Gallery bu siteylere bir bak istersen. gelinlik markalarının sitelerine bak buldukça sana iletirim
saol tatlım ya bulamıyorum hiç istediğim gibi bişemafoldumben
ozzy_mincim bişi sorucam (bu arada kızlar çok sık takip edemiyorum işyerindeyim kaçırdığım şeyler olabilir kusuruma bakmayın nolur) Ankara sitelerden aldım demiştin yanlış hatırlamıyorsam mobilyaları. Modalifea baktın mı orda? Ben ordan almayı düşünüyorum ama hep internetten baktım modellere gerçekte nasıl acaba emin olamıyorum fiyatları çok uygun çünkü. Düğün paketi olarak özellkle istediğini seçip oluşturabiliyormuşsun indirimli
amin cnm çok teşekkürlerozzy eşyaların çok güzel canım allh güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Nektarcım özelinden şu ticker ekleme hususunda bi msj attım canım ilgilenebilirsen çok sevinirim:1rolleyes:
...biz ailemle yemek odası ve salon takımı aldık 4500 civarı fiyata.
1 senedir kullanoyoruz oldukça memnunuz.yani düğün paketlri içine sinmese bile uygun fiyatlara daha değişik modeller de var cnm.
Dün o sinirle bir daha gitmiycem, felan diye düşündüm
ama haklısınız evet, ben onun tuhaf bakışlarını görmemezlikten gelip yine olduğum gibi davranıcam.. teşekkürler kuşum :)))))))
ayy bize nekadar benziyo böylee
ayrılıklar, uzun süreli bir ilişki olması felan :)))
11.05.2001 de çıkmaya başladık biz
(16 yaşındaydım kaydirigubbakcemile3 )
askerlik felan girdi araya
2006 da ayrıldık
3 yıl ayrı kaldık
2009 da barıştık, 1 ay sonra nişanlandık
Bu sene ekimde evleniyoruz inş :Saruboceq:
Bu arada, hafta sonunda ağvaya giden sendin dimmi canım, avatar olmayınca nickleri mi karıştırdım diye geçti bir an aklımdan
Nasıl geçti hafta sonu diye sorucaktımm :kedi:
Maşallah Allah bi daha ayırmasın..Kısmetten öte köy yok die buna diyolar işte...
ya sorma :d oturma odası şansımıza kilim mağazasında teşhirdeki bir ürünmüş.ve gittiğimiz gün fabrikadan aramışlar demişler ki yeni ürünler gelecek teşhir ürünlerini indirime sokun.bu da 2500 3000 civarından sanırım 1500 e inmiş.
diğerleri de sitelerde br mağaza. bi markaya ait değil.kendi üretimleri.zaten ben yemek odası ve tv ünitesinde bambu istedim venge ahşap olan yerleri.yapılıp gelecek.o yüzden marka değil de böle almak işime geldi.
canim hakkaten bayaga benziyor..Ben akillandim bayaga aradaki 4 yilda hayatima baska biri girdi ama hic mutlu etmedi benii:gitme: ben de ne varsa eskide var dedim ve nisanlimla tekrardan gorusmeye basladim..O bu donem zarfinda hayatina kimseyi almamis benim gibi..a.s onun ilk ciktigi olarak kalmisim..
biz agvaya allah nasip ederse bu haftasonu gidiyoruz cnm, tecrubelerimi paylasirim sizle 1 guncuk kalcas..sonra damadimiz evine donuoo:gitme:
hakkaten yaaa bayaga benziyomusuz tatlim ya..kaydirigubbakcemile3..bazen ufak tefek tartismalarimiz oluyo, o donemde nisanlimin su sozu gelir aklima. ALLAHIM MUTLU EDEMEYECEKSEM,O BANA DONMESIN seklinde dua edermis nisanlim..hala benzemeye devam ediyo yalnız kuzum kaydirigubbakcemile3
benim de ayrılığımız süresince hayatıma biri girdi, ama dediğin gibi mutlu olmadım..sevmeye çalıştım yapamadım :/
nişanlımın hayatına benden başka kimse girmemiş, uzun süreli.. bir-kaçtane günü birlik bişi olmuş gerçi ama alsanaalsanasmile
birbirimizin değerini anladık, küçük şeylerden ayrılmıyoruz, daha da bağlıyıoz şimdi birbirimize bizde opuyorumnanaktan
Ağvaya balayı için gitmeyi düşünüyorum bir ihtimal ben, yazarsan ok sevinirim canım, inş güzel geçer herşey :)))
Kızlar facebooku olan varsa, ekleşsek mi gamyoncuiremsu
özel mesaj yoluyla kayıtlı olduğunuz ismi gönderirmisiniz ki :)))
luxxorcum ben moda life a baktm ve bende oradan düşünüyorum.İnternettekine göre renkleri biraz daha farklı görünüyor.Örneğin altın düğün paketiydi sanırım,krem rengi olarak gördüm nette,normalde bejmişkaydirigubbakcemile3
Renk değişimi yapıyolar koltuklarda ama +150tl ödüyorsun.Onun dışında alan bir çok kişi memnun gerek internette okuduğum yorumlar gerekse yakın çevremde..Hayırlısı olsun tatlım umarım yardımcı olmuşumdur..
ben de cam silicem kizlar bi yandan ara ara katilirim sohbete..:hulya:
sanada kolay gelsin canım kendinizi çok yormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?