2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ozzy_mincim bişi sorucam (bu arada kızlar çok sık takip edemiyorum işyerindeyim kaçırdığım şeyler olabilir kusuruma bakmayın nolur) Ankara sitelerden aldım demiştin yanlış hatırlamıyorsam mobilyaları. Modalifea baktın mı orda? Ben ordan almayı düşünüyorum ama hep internetten baktım modellere gerçekte nasıl acaba emin olamıyorum fiyatları çok uygun çünkü. Düğün paketi olarak özellkle istediğini seçip oluşturabiliyormuşsun indirimli

canım.ben modalife a baktım.benim bildiğim düğün paketleri olan mobilya takınmları ayrı.öle her istediğinle oluştrramıyorsun indirimli olarak.hani 2500 e fln ya 3 paket.bence gidip bir incele düğün paketlerini çok incelemedim açıkçası.
ama geçen sene biz ailemle yemek odası ve salon takımı aldık 4500 civarı fiyata.
1 senedir kullanoyoruz oldukça memnunuz.yani düğün paketlri içine sinmese bile uygun fiyatlara daha değişik modeller de var cnm.
ozzy eşyaların çok güzel canım allh güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
amin cnm çok teşekkürler

...biz ailemle yemek odası ve salon takımı aldık 4500 civarı fiyata.
1 senedir kullanoyoruz oldukça memnunuz.yani düğün paketlri içine sinmese bile uygun fiyatlara daha değişik modeller de var cnm.

Tamam şekerim sağol. Hem uygun fiyatlı hem kaliteli bişi arıyorum zaten.

Bu arada gelin başlarını gören oldu mu kızlar?Ne diyosunuz?:uhm:

Dün o sinirle bir daha gitmiycem, felan diye düşündüm
ama haklısınız evet, ben onun tuhaf bakışlarını görmemezlikten gelip yine olduğum gibi davranıcam.. teşekkürler kuşum :)))))))

ayy bize nekadar benziyo böylee
ayrılıklar, uzun süreli bir ilişki olması felan :)))

11.05.2001 de çıkmaya başladık biz
(16 yaşındaydım kaydirigubbakcemile3 )
askerlik felan girdi araya
2006 da ayrıldık
3 yıl ayrı kaldık
2009 da barıştık, 1 ay sonra nişanlandık
Bu sene ekimde evleniyoruz inş :Saruboceq:

Bu arada, hafta sonunda ağvaya giden sendin dimmi canım, avatar olmayınca nickleri mi karıştırdım diye geçti bir an aklımdan
Nasıl geçti hafta sonu diye sorucaktımm :kedi:

canim hakkaten bayaga benziyor..Ben akillandim bayaga aradaki 4 yilda hayatima baska biri girdi ama hic mutlu etmedi benii:gitme: ben de ne varsa eskide var dedim ve nisanlimla tekrardan gorusmeye basladim..O bu donem zarfinda hayatina kimseyi almamis benim gibi..a.s onun ilk ciktigi olarak kalmisim..
biz agvaya allah nasip ederse bu haftasonu gidiyoruz cnm, tecrubelerimi paylasirim sizle 1 guncuk kalcas..sonra damadimiz evine donuoo:gitme:

luxxorcum ben moda life a baktm ve bende oradan düşünüyorum.İnternettekine göre renkleri biraz daha farklı görünüyor.Örneğin altın düğün paketiydi sanırım,krem rengi olarak gördüm nette,normalde bejmişkaydirigubbakcemile3
Renk değişimi yapıyolar koltuklarda ama +150tl ödüyorsun.Onun dışında alan bir çok kişi memnun gerek internette okuduğum yorumlar gerekse yakın çevremde..Hayırlısı olsun tatlım umarım yardımcı olmuşumdur..

:nazar:Maşallah Allah bi daha ayırmasın..Kısmetten öte köy yok die buna diyolar işte...

amin cnm gercekten kader kismet bazi seyler..:nazar:

ya sorma :d oturma odası şansımıza kilim mağazasında teşhirdeki bir ürünmüş.ve gittiğimiz gün fabrikadan aramışlar demişler ki yeni ürünler gelecek teşhir ürünlerini indirime sokun.bu da 2500 3000 civarından sanırım 1500 e inmiş.

diğerleri de sitelerde br mağaza. bi markaya ait değil.kendi üretimleri.zaten ben yemek odası ve tv ünitesinde bambu istedim venge ahşap olan yerleri.yapılıp gelecek.o yüzden marka değil de böle almak işime geldi.

supermis cnm ya, insallah biz de yazin sorunsuz hallederiz su mobilya isini malum o donemde ciftler cok gerilio...eyvahedigeldismile

canim hakkaten bayaga benziyor..Ben akillandim bayaga aradaki 4 yilda hayatima baska biri girdi ama hic mutlu etmedi benii:gitme: ben de ne varsa eskide var dedim ve nisanlimla tekrardan gorusmeye basladim..O bu donem zarfinda hayatina kimseyi almamis benim gibi..a.s onun ilk ciktigi olarak kalmisim..
biz agvaya allah nasip ederse bu haftasonu gidiyoruz cnm, tecrubelerimi paylasirim sizle 1 guncuk kalcas..sonra damadimiz evine donuoo:gitme:

hala benzemeye devam ediyo yalnız kuzum kaydirigubbakcemile3
benim de ayrılığımız süresince hayatıma biri girdi, ama dediğin gibi mutlu olmadım..sevmeye çalıştım yapamadım :/
nişanlımın hayatına benden başka kimse girmemiş, uzun süreli.. bir-kaçtane günü birlik bişi olmuş gerçi ama alsanaalsanasmile
birbirimizin değerini anladık, küçük şeylerden ayrılmıyoruz, daha da bağlıyıoz şimdi birbirimize bizde opuyorumnanaktan

Ağvaya balayı için gitmeyi düşünüyorum bir ihtimal ben, yazarsan ok sevinirim canım, inş güzel geçer herşey :)))

Kızlar facebooku olan varsa, ekleşsek mi gamyoncuiremsu
özel mesaj yoluyla kayıtlı olduğunuz ismi gönderirmisiniz ki :)))

kızlar yarın görüşürüz benim mesaim bitdi enson mobilya magazına gidiyoruz artık inşallh yarın karar vermiş sekilde sizinle olucam enişteniz bekliyor buarada sizi kıskanmaya başladı :1: benimle paylaşmaz oldun fikirlerini diyor aklınca abartıp duygu sömürüsü yapıyor neyse kızlar hepinizi öpüyorum kendinizi iyi bakın

hala benzemeye devam ediyo yalnız kuzum kaydirigubbakcemile3
benim de ayrılığımız süresince hayatıma biri girdi, ama dediğin gibi mutlu olmadım..sevmeye çalıştım yapamadım :/
nişanlımın hayatına benden başka kimse girmemiş, uzun süreli.. bir-kaçtane günü birlik bişi olmuş gerçi ama alsanaalsanasmile
birbirimizin değerini anladık, küçük şeylerden ayrılmıyoruz, daha da bağlıyıoz şimdi birbirimize bizde opuyorumnanaktan

Ağvaya balayı için gitmeyi düşünüyorum bir ihtimal ben, yazarsan ok sevinirim canım, inş güzel geçer herşey :)))

Kızlar facebooku olan varsa, ekleşsek mi gamyoncuiremsu
özel mesaj yoluyla kayıtlı olduğunuz ismi gönderirmisiniz ki :)))
hakkaten yaaa bayaga benziyomusuz tatlim ya..kaydirigubbakcemile3..bazen ufak tefek tartismalarimiz oluyo, o donemde nisanlimin su sozu gelir aklima. ALLAHIM MUTLU EDEMEYECEKSEM,O BANA DONMESIN seklinde dua edermis nisanlim..
agva umarim guzel gecer cnm ya otelin ismini burdan aldim direk hic arastirmadan gidices bakalim..

luxxorcum ben moda life a baktm ve bende oradan düşünüyorum.İnternettekine göre renkleri biraz daha farklı görünüyor.Örneğin altın düğün paketiydi sanırım,krem rengi olarak gördüm nette,normalde bejmişkaydirigubbakcemile3
Renk değişimi yapıyolar koltuklarda ama +150tl ödüyorsun.Onun dışında alan bir çok kişi memnun gerek internette okuduğum yorumlar gerekse yakın çevremde..Hayırlısı olsun tatlım umarım yardımcı olmuşumdur..

aa tamam canım ya çok sağol. sonuçta kullanan ya da gören birinin söylemesi daha önemli, ben rengini bordo ya da morlu bişiler düşünüyorum bakalımalkisalkisalkis

Ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüzzemuszemus

Bu arada gelin başı için seçtiğim saçlara yorum bekliyorum sevgilerkaydirigubbakcemile4

kızlar bu saç modelini nikahta,

bu dağınık topuzu da kına ve düğünümde düşünüyorum. Nasıl? Gerçi saçım çok uzun değil ilkindeki gibi ama artık uzadığı kadar. Şu anda omuzlarımda saçlarım rengi de karamel.

cnm ikisi de guzel bence..ben de daginik bi model istiyorum nikahta..

luxxor cum açık modele bayıldım.çok romantik bir gelin haline dönüştürmüş
dağınık topuz da güzel.ama başka modellere de bakabilrisin belki.

Yeni mobilyalar bakılmış alınmış hayırlı olsun güle güle kullanın kaydirigubbakcemile2 Sayfalar çoğaldıkça takip etmem zorlaşıyor ama olsun maşşallaaahh sonbahar gelinlerinee zemuszemus hihoyyyt :nazar:

luxxor
saç şekilleri çok hoş özellikle 2.saç şeklini çoook beğendim çok tatlı :nazar:

birkaç fikir..

1742de187d9.jpg

f_OrguluSacMom_b6daa55.jpg

gelin_sac_02.jpg

3461243594_8c834f3dd6_o.jpg

Back