2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Selam kıssslaaaar....Nasılsınız bakalım?Sabaha birazck buhranlı başlamışız sanırım ama iyi gibiyiz sankiolumunekankayizsmile
Şimdi başlayalım konulara dahil olmaya;

Aslı süprizin umduğumuz şey olmasada her işte bi hayır var tabi en azından nişanlınla güzel bi hafta sonu geçirmişsinyerimsenibenEv işine gelince arkadaşlarıma katılıyorum her işte bir hayır vardır,beklemek zor biliyorum ama gün doğmadan neler doğar çıkar belki kontrat bitmeden inşallah..

Nektar elti ilk gelindi tabi,baktıki bi küçük gelin geliyor biraz kıskanmış sanırım seni.Fazla samimi olmazsın sende,zaruri durumlar dışındada görüşmezsin olur biter.Amaaaan boşver eltiyi..Sen onun çocuğuna kadar düşünmüşsün,sanırım sevilen ve iyi bi gelinsn kıskanıyor işte.Boşver sen yine böyle iyi niyetli ol gerisini salaaazemuszemus

soulmate84 geç falan filan ama bak sizide düşünen birileri çıktı canım,ne güzel balayına gidiyormuşsun çoook sevindim senin adına..Hayırlısıyla evlenir gidersn inşallah canım tatilinekaydirigubbakcemile3

bol cum eşyalarda genelde eve gelince herkeste sorun çıkıyor.Hiç canını sıkma gerçekten değişir hallolur herşey..Yalnız nasıl mırın kırın edebiliryer ben onu anlamadım:oklava:

ozzy__mim yatak odana ve oturma odandaki beyaz koltuk takımına bayıldm ki ben siyah ve kırmızı kombinasyonundan yanayımdır normalde.Ama bunlar çok güzel gerçekten:nazar:Güle güle oturun sevdiğinle inşallah...

luxxor gelinliğin çok tatlı gerçekten eteği çok sade az işleme koydur dememe kalmadan sen söledin zaten simlendireceğim diyekaydirigubbakcemile3Mutlu mutlu giymeyide nasip etsin Rabbim:Saruboceq:

Bildiğiniz destan oldu değilmi?Ama daha bitmedi.Benide gelinlik için provaya çağırdı gelinlikçim temmuzda hemde çok mutlu oldum:1:aklımda var bi model ama henüz fotoğraf ekleyemiyorum:kedi:..

26.11.2008 tanışma(ama kankaydıklülülülülülü)
Bi ara başladık ama tarihi yok çok karışık durumlar yani:teytey:
11.04.2010 nişan
07.11.2010 düğün inşallah:nazar:(benimkide çok 11li oldukaydirigubbakcemile2))

sen beyendıysen sorn yok tatlm bnm sor bkalm fyat olrk ne dıcekler beklıorz gelısmelerı :)

Gelince yazıcam canım. bayanssulusmile opuyorumnanaktan

Maşallah soulmate boyluymuşsun sen, yakışır o zaman opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım. ınşallah güzel olur. opuyorumnanaktan

yaa kızlar nette bana güzel gelinliklerin olduğu site önebilirmsiniz lütfennnnnnnnnnnnnnnn?????????????

Çok güzel bi site biliyorum canım, çok güzel modeller var. Sitenin adı; elizi-poem.com Bunu yaz google'a, beğendiklerini bizimle de paylaşırsın. :))

Ozzy tatlım güle güle kullan gayet güzel ve hoş olmuş... Bende ya siyah beyaz yada beyaz-bambu istiyorum bakalım artık hangisi olursa. Yatak odan tam istediğim gibi... Evine yerleştimi de süpperr olurrr...

cnm sağol.inş senin de gönlüne göre olur herşey.bambu ve beyaz düşün derim ama çok yakışıyor ikisi.

Canım oturma odana bayıldım, muhteşem. Hepsi çok güzel ama en çok oturma odanı beğendim. opuyorumnanaktan
sağol tatlı.ben de pek bi sevdim onu.bi de ucuza aldık.daha bi sevdim :D

Fiyatı onların da baya buluyor. Ama fiyattan ziyade benim evim küçücük o yüzden az eşya alacam. Komidinleri etrafımdaki herkes atacak yer arıyor zamanla. Kimse almamı önermiyor. Ama odam geniş olsa ben de tam takım almak isterim.
evin küçükse çok haklısın tabi.tecrübelilere de kulak asmak lazım.a.s

sen beyendıysen sorn yok tatlm bnm sor bkalm fyat olrk ne dıcekler beklıorz gelısmelerı :)

evet canım bakıcaz artık.... pek ıstemıyom ben kıs gelını olmak ama hayırlısı tabı en basta
aynen öleeee:Saruboceq:

ohhhh tam 20 syf kaynatmıssınız.anca 10 syf okudum :) aslıcım üüzlme cnm herşey de vardır bi hayır.demek ki sizin için o zaman en hayırlısı.sakın sıkma canını

bu arada kızlar http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/368658-salonyemek-yatak-odasihazir-sanirimsizce-nasil.html bu sayfada benim salon takımı oturma odası ve yatak odası var yorumlarınızı alabilirmiyim :) evş de boyattık.oturma odası buz beyazı-yeşilimsi gibi oldu.salon da ıhlamur.yatak odası da yarısı ıhlamur yarısı şarapi-böle bordo-gibi oldu.fikirlerinizi alabilir miyim?
ben cok begendim cnm mobilyalarini, hepsini gule gule kullan insallah...ozellikle oturma odan guselmis hakkaten..peki ne kadara mal olmustu sorabilr miyim ..

msore cum teşekkür ederim cnm.bir geldin pir geldin.öle geçmişi okumak zor oluyor ama sen baya hızlı çıktın yerimseniben

bu arada kizlar biz nisanlimla liseden beri taniyoruz birbirimizi...Ben universiteye baslayinca onu biraktim, sonra 4 yil sonra yeniden birlestik..ozetle...
28.09.2000 ilk cikma
14.02.2003 ayrilis
04.05.2007 2. kez bir araya gelis
16.08.2009 nisan
26.06.2010 nikah
25.09.2010 dugun..

bu arada kizlar biz nisanlimla liseden beri taniyoruz birbirimizi...Ben universiteye baslayinca onu biraktim, sonra 4 yil sonra yeniden birlestik..ozetle...
28.09.2000 ilk cikma
14.02.2003 ayrilis
16.08.2009 nisan
26.06.2010 nikah
25.09.2010 dugun..

:nazar:Maşallah Allah bi daha ayırmasın..Kısmetten öte köy yok die buna diyolar işte...

cnm super olmus fiyat da ya..Ozel mi yaptirdiniz yoksa bir markaya mi ait bu urunler..oturma odasi falan bayaga uygunmus ya..

ya sorma :d oturma odası şansımıza kilim mağazasında teşhirdeki bir ürünmüş.ve gittiğimiz gün fabrikadan aramışlar demişler ki yeni ürünler gelecek teşhir ürünlerini indirime sokun.bu da 2500 3000 civarından sanırım 1500 e inmiş.

diğerleri de sitelerde br mağaza. bi markaya ait değil.kendi üretimleri.zaten ben yemek odası ve tv ünitesinde bambu istedim venge ahşap olan yerleri.yapılıp gelecek.o yüzden marka değil de böle almak işime geldi.

kolay gelsin arkadaşlar hepimize opuyorumnanaktan

valla şuan bende hiçbir hazırlık yok bazı şeyleri annem halledio bende iş güç çalışıom nişanlı olmanın tadını çıkarıom :kedi:

ekime daha çok var işlaa zaman yaklaşınca eteklerim tutuşmaz sempatiksalakcinni

valla şuan bende hiçbir hazırlık yok bazı şeyleri annem halledio bende iş güç çalışıom nişanlı olmanın tadını çıkarıom :kedi:

hepsi olur bi şekilde telaşa gerek yokhihoyyyt

ozzy_mincim bişi sorucam (bu arada kızlar çok sık takip edemiyorum işyerindeyim kaçırdığım şeyler olabilir kusuruma bakmayın nolur) Ankara sitelerden aldım demiştin yanlış hatırlamıyorsam mobilyaları. Modalifea baktın mı orda? Ben ordan almayı düşünüyorum ama hep internetten baktım modellere gerçekte nasıl acaba emin olamıyorum fiyatları çok uygun çünkü. Düğün paketi olarak özellkle istediğini seçip oluşturabiliyormuşsun indirimli

kızlar bu saç modelini nikahta,

bu dağınık topuzu da kına ve düğünümde düşünüyorum. Nasıl? Gerçi saçım çok uzun değil ilkindeki gibi ama artık uzadığı kadar. Şu anda omuzlarımda saçlarım rengi de karamel.

Nektar elti ilk gelindi tabi,baktıki bi küçük gelin geliyor biraz kıskanmış sanırım seni.Fazla samimi olmazsın sende,zaruri durumlar dışındada görüşmezsin olur biter.Amaaaan boşver eltiyi..Sen onun çocuğuna kadar düşünmüşsün,sanırım sevilen ve iyi bi gelinsn kıskanıyor işte.Boşver sen yine böyle iyi niyetli ol gerisini salaaazemuszemus
Dün o sinirle bir daha gitmiycem, felan diye düşündüm
ama haklısınız evet, ben onun tuhaf bakışlarını görmemezlikten gelip yine olduğum gibi davranıcam.. teşekkürler kuşum :)))))))

28.09.2000 ilk cikma
14.02.2003 ayrilis
16.08.2009 nisan
26.06.2010 nikah
25.09.2010 dugun..
ayy bize nekadar benziyo böylee
ayrılıklar, uzun süreli bir ilişki olması felan :)))

11.05.2001 de çıkmaya başladık biz
(16 yaşındaydım kaydirigubbakcemile3 )
askerlik felan girdi araya
2006 da ayrıldık
3 yıl ayrı kaldık
2009 da barıştık, 1 ay sonra nişanlandık
Bu sene ekimde evleniyoruz inş :Saruboceq:

Bu arada, hafta sonunda ağvaya giden sendin dimmi canım, avatar olmayınca nickleri mi karıştırdım diye geçti bir an aklımdan
Nasıl geçti hafta sonu diye sorucaktımm :kedi:

Nektarcım özelinden şu ticker ekleme hususunda bi msj attım canım ilgilenebilirsen çok sevinirim:1rolleyes:

hoşgeldin encıl :)))
biz senle sanırım aynı gün evleniyorduk
listeye bakmadım ama 23 ekim diye kalmış aklımda opuyorumnanaktan

Back