var evde bi tane sanirim bahsettigin ilac cnm onu surdum hemen...:1no2:
Geçmiş olsun canım, inşallah hemen geçer. olumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var evde bi tane sanirim bahsettigin ilac cnm onu surdum hemen...:1no2:
iyi geceler kizlar yaaa haftasonu nikahim var ve ucuk cikti agzimda..ohaoldumsmile
Kızlar ben geldim. :)) Gerçi bu saate kadar kimler kaldı bilmiyorum. Gelinlikçiye gittim, normalde 1,500'e dikerim bunu dedi. Ama annemin arkadaşı olması dolayısı ile 1.000'e dikerim dedi. Anlaştık, yarın tekrar gidicem kumaş vs. seçmek için.
Bu arada herkes birbirini face'te eklemiş bana da gönderirseniz bende eklerim kızlar. :))
ya kızlar size bişi danışacağım yaa şimdi şöyle biz evimizi tuttuk ve diğer odalar büyük olmasına rağmen oturma odasının ölçüleri uzunluk 390 ende 280 böle olunca oturma grubu yerine iki tane spor 3lü koltuk alalım dedik ama koltukların eni 90 cm oluyor genelde ve daha dar bir koltuk bulamadık benneyaptımki 90 cmlik olanı alırsak ortada sadece 100 cm bi boşluk kalıyor çok dar bir alan oluyor offf ben napabilirim bir akıl verin noooluuuurrr:Saruboceq:
ya kızlar size bişi danışacağım yaa şimdi şöyle biz evimizi tuttuk ve diğer odalar büyük olmasına rağmen oturma odasının ölçüleri uzunluk 390 ende 280 böle olunca oturma grubu yerine iki tane spor 3lü koltuk alalım dedik ama koltukların eni 90 cm oluyor genelde ve daha dar bir koltuk bulamadık benneyaptımki 90 cmlik olanı alırsak ortada sadece 100 cm bi boşluk kalıyor çok dar bir alan oluyor offf ben napabilirim bir akıl verin noooluuuurrr:Saruboceq:
Kısslaarr günaydın herkese
Sabah bi güzel güneş vardı bende kapri pantolonumu giymiştim ama hava yine kapandı yağmur başladı... Allahtan haziran ayında evlenmemişiz... İnşallah bizim düğünlerimizde hava günlük güneşlik olur :))
nabersiniz canlar
iyidir canım senden nehaber nasıl giiyor
ay evt ya umarım öyle olur hem düğün açık havada olacak hem fotoğraf çekimi hava güzel olmalı:)