sen beyendıysen sorn yok tatlm bnm sor bkalm fyat olrk ne dıcekler beklıorz gelısmelerı :)
Maşallah soulmate boyluymuşsun sen, yakışır o zaman opuyorumnanaktan
yaa kızlar nette bana güzel gelinliklerin olduğu site önebilirmsiniz lütfennnnnnnnnnnnnnnn?????????????
Ozzy tatlım güle güle kullan gayet güzel ve hoş olmuş... Bende ya siyah beyaz yada beyaz-bambu istiyorum bakalım artık hangisi olursa. Yatak odan tam istediğim gibi... Evine yerleştimi de süpperr olurrr...
sağol tatlı.ben de pek bi sevdim onu.bi de ucuza aldık.daha bi sevdimCanım oturma odana bayıldım, muhteşem. Hepsi çok güzel ama en çok oturma odanı beğendim. opuyorumnanaktan
evin küçükse çok haklısın tabi.tecrübelilere de kulak asmak lazım.a.sFiyatı onların da baya buluyor. Ama fiyattan ziyade benim evim küçücük o yüzden az eşya alacam. Komidinleri etrafımdaki herkes atacak yer arıyor zamanla. Kimse almamı önermiyor. Ama odam geniş olsa ben de tam takım almak isterim.
aynen öleeee:Saruboceq:sen beyendıysen sorn yok tatlm bnm sor bkalm fyat olrk ne dıcekler beklıorz gelısmelerı :)
evet canım bakıcaz artık.... pek ıstemıyom ben kıs gelını olmak ama hayırlısı tabı en basta
ben cok begendim cnm mobilyalarini, hepsini gule gule kullan insallah...ozellikle oturma odan guselmis hakkaten..peki ne kadara mal olmustu sorabilr miyim ..ohhhh tam 20 syf kaynatmıssınız.anca 10 syf okudum :) aslıcım üüzlme cnm herşey de vardır bi hayır.demek ki sizin için o zaman en hayırlısı.sakın sıkma canını
bu arada kızlar http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/368658-salonyemek-yatak-odasihazir-sanirimsizce-nasil.html bu sayfada benim salon takımı oturma odası ve yatak odası var yorumlarınızı alabilirmiyim :) evş de boyattık.oturma odası buz beyazı-yeşilimsi gibi oldu.salon da ıhlamur.yatak odası da yarısı ıhlamur yarısı şarapi-böle bordo-gibi oldu.fikirlerinizi alabilir miyim?
ben cok begendim cnm mobilyalarini, hepsini gule gule kullan insallah...
msore cum teşekkür ederim cnm.bir geldin pir geldin.öle geçmişi okumak zor oluyor ama sen baya hızlı çıktın yerimseniben
cnm super olmus fiyat da ya..Ozel mi yaptirdiniz yoksa bir markaya mi ait bu urunler..oturma odasi falan bayaga uygunmus ya..amin cnmmmm.hepimiz ağız tadıyla kullanalım oturalım inşallah:teytey:
oturma odası 1500 dğerleri hepsi yatak odası salon yani 11000 cnm
bu arada kizlar biz nisanlimla liseden beri taniyoruz birbirimizi...Ben universiteye baslayinca onu biraktim, sonra 4 yil sonra yeniden birlestik..ozetle...
28.09.2000 ilk cikma
14.02.2003 ayrilis
04.05.2007 2. kez bir araya gelis
16.08.2009 nisan
26.06.2010 nikah
25.09.2010 dugun..
cnm super olmus fiyat da ya..Ozel mi yaptirdiniz yoksa bir markaya mi ait bu urunler..oturma odasi falan bayaga uygunmus ya..
yaa kızlar nette bana güzel gelinliklerin olduğu site önebilirmsiniz lütfennnnnnnnnnnnnnnn?????????????[/
bol Designer Wedding Gowns Featuring the Best Fit in the Industry - Maggie Sottero Bridal Sophia Tolli | Product Gallery bu siteylere bir bak istersen. gelinlik markalarının sitelerine bak buldukça sana iletirim
kolay gelsin arkadaşlar hepimize opuyorumnanaktan
valla şuan bende hiçbir hazırlık yok bazı şeyleri annem halledio bende iş güç çalışıom nişanlı olmanın tadını çıkarıom :kedi:
ekime daha çok var işlaa zaman yaklaşınca eteklerim tutuşmaz sempatiksalakcinni
Dün o sinirle bir daha gitmiycem, felan diye düşündümNektar elti ilk gelindi tabi,baktıki bi küçük gelin geliyor biraz kıskanmış sanırım seni.Fazla samimi olmazsın sende,zaruri durumlar dışındada görüşmezsin olur biter.Amaaaan boşver eltiyi..Sen onun çocuğuna kadar düşünmüşsün,sanırım sevilen ve iyi bi gelinsn kıskanıyor işte.Boşver sen yine böyle iyi niyetli ol gerisini salaaazemuszemus
ayy bize nekadar benziyo böyleebu arada kizlar biz nisanlimla liseden beri taniyoruz birbirimizi...Ben universiteye baslayinca onu biraktim, sonra 4 yil sonra yeniden birlestik..ozetle...
28.09.2000 ilk cikma
14.02.2003 ayrilis
04.05.2007 2. kez bir araya gelis
16.08.2009 nisan
26.06.2010 nikah
25.09.2010 dugun..
hoşgeldin encıl :)))kolay gelsin arkadaşlar hepimize opuyorumnanaktan
valla şuan bende hiçbir hazırlık yok bazı şeyleri annem halledio bende iş güç çalışıom nişanlı olmanın tadını çıkarıom :kedi:
ekime daha çok var işlaa zaman yaklaşınca eteklerim tutuşmaz sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?