2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ne kusuru canım sevindim ohh ne güzel çoğu şeyi halletmişsiniz.Biz çeyizi 1 hafta önceden çıkarmayı düşünüyoruz.Sizin için de nasıl rahat olacaksa öyle yapın tabi :hulya:

teşekkürler sirkencubin.böle beğenilince daha bi hevesleniyorum.a.s.

Ben beyaz koltuk düşünürken birilerinin de beyaz alması beni de cesaretlendiriyor. Ne kadara aldınız hepsini? Bütün bir haftasonunu sitelerde geçridim ve istediğime göre birşey bulamadım bulduklarımsa çok pahalılar canım ondan soruyorum..

ozzy mobilyaların harika bende böyle açık renk istiyordum nişanlım istemedi orta yolu bulmaya çalıştık çok güzel iyi günlerde kullanın canım eşyalarınızı

çok güzel olur böyle bişi..
umarım sadece belirli markalarda yoktur
koltuk takımı bakarken ilk sorucağım mikrofiber kumaş olucak
teşekkürler kuzum :)))

soulmate84 çok süper olmuş balayı olayınız
sevindim adına canım
ben de istiyorum hediye balayıı

dizboyumavi, hayırlı olsun canım..hoşgeldin a.s.

luxxor çok hoş seçtiğin gelinlik :lepi:

soulmate84
seçtiğin gelinliğin alt kısmı güzel, ama kısa boylu gelinlerde hiç hoş durmuyor..kilolu gösteriyor aksine
boyun kaç tatlım?

ozzy eşyaların çok güzel canım
salon takımın özellikle..nerden ve nekadara aldığını öğrenebilir miyim?
orta sehpan da çok hoşş
ben nezaman alıcam eşyalarımı, bi yerden başlamak istiyorum artık (

ozzy canım eşyaların çok güzel ya inan çok beğendim
sadece oturma takımının beyaz olmasına tedirgin oldum
krem bari seçseydin
en ufacık leke gözükücek böle

canım ben de sitelerden aldım.şöle ki.salon yemek masası konsol tv ünitesi ve yatak odası.aynı mağazadan bunlar peşin deyince 11.000'e düştüler.oturma odası da 1500 liraya kilim mağazasından aldık.kilimin değil mağazanın fabirkasının ürünüymüş ama kilimin garantisinde.öle işte.evet çok daha pahalılar da vardı.daha düşükler de.mesela doğtaş da aklım kalmıştı benim.ama ne bileyim işte sora bunları aldım.fiyat size uygunsa kuzey mobilya ydı aldığımız yer.pahalı diyorsan modalife ı düşün cnm.düğün paketlerini olmasa bile biz ailemle geçen sene evimize almıştık.yemek odası artı kooltuk takımı 4500 civarındaydı.

ozzy mobilyaların harika bende böyle açık renk istiyordum nişanlım istemedi orta yolu bulmaya çalıştık çok güzel iyi günlerde kullanın canım eşyalarınızı

teşekkürler eminim siiznkiler de oldukça güzeldir.aslında çilesini çekecek bayanlar erkeklere ne dimi ama klava::roflol:

ankara da sitelerde kuzey mobilya oturma gurubu kilim.hepsi 12 500.o orta sehpası yanımlıyorsam 600 liraydı.ama çok değişik.çok beğendim ben:asigim:
sizlere daha iyisi olsun cnm.teşekkürler

ozzy canım eşyaların çok güzel ya inan çok beğendim
sadece oturma takımının beyaz olmasına tedirgin oldum
krem bari seçseydin
en ufacık leke gözükücek böle

aslıcım.beyaz değil aslında.uçuk yeşil beğenmene çok sevindim.yakından baya yeşil yani aslında kumaşı antilop dedikleri.nektarcım bunlar da kolay siliniyormuş aynı ark ın dediği gibi sabunlu bezle.alırken bunu da sor.
aslıcım bi rde üstte yazdım ama sakın kafana takma düğünün ertlenemsine vardır bir hayır.öle düşün.en güzel uygun zamanda olsun inş

Aslında canım gayet uyguna almışsınız. Bizim sadece salon için istediklerimiz nakit 9000 lirayı bulacak :S Daha bunun yatak odası var ki yatak odasında minik komidinleri düşünmüyorum ben sadece gardolap ve aynalı konsol alacam yatağımı başlığıyla birlikte baza olarak almak istiyorum.

aa beyaz değlmi o zaman cok sevındm cnm model olarak falan cok hos... kumas ozellıgı olrkta ıı bı secm olms cnm gulegule kullan
sagol cnm bnm ınsan ıster ıstemez takıo ıste hayrlsı olsn napalm

temmuz gibi alıcaz bizde eşyalarımızı inş,mutlaka sorucam canım kaydirigubbakcemile5

e sizin de bütçeniz fena değilmiş.o zaman beğendiğin bir yer yoksa sitelerdeki kuzey mobilyaya ve belki bakmıssındır ama doğtaşa bakmanı tavsiye ederim.nakitte baya indirim yapıyorlar.iyi bi pazarlık yapın.aslında komodin baya işe yarar onların çıkması çok fiyatı düşürmez.almayı düşün derim ben.ama sen bilirsin tabi cnm.Allah içine sineni versin a.s

aa beyaz değlmi o zaman cok sevındm cnm model olarak falan cok hos... kumas ozellıgı olrkta ıı bı secm olms cnm gulegule kullan
sagol cnm bnm ınsan ıster ıstemez takıo ıste hayrlsı olsn napalm

takma demesi kolay ztn.deyince olmaz biliyorum ama sen içini öle ferahlat her sinirlendiğinde vardır bi hayırrrrrrrrrrr de geç.hem kış gelini olmak da çok güzel bence.

temmuz gibi alıcaz bizde eşyalarımızı inş,mutlaka sorucam canım kaydirigubbakcemile5

bence de sor.anlattıklarına göre baya kuıllanışlı bi kumaş

Ozzy tatlım güle güle kullan gayet güzel ve hoş olmuş... Bende ya siyah beyaz yada beyaz-bambu istiyorum bakalım artık hangisi olursa. Yatak odan tam istediğim gibi... Evine yerleştimi de süpperr olurrr...

Canım oturma odana bayıldım, muhteşem. Hepsi çok güzel ama en çok oturma odanı beğendim. opuyorumnanaktan

bu arada luxxor ve soulmate84 istediğiniz gelinlikler çok güzel.peri gibi olacaksınız a.s

Çok teşekkürler canım. opuyorumnanaktan

canım ustu muhtesem guzel...
ama acık olmak gerekırse altını hıc beyenmedım
ve cok cabuk kırılır rahat edemezsın oturamazsın
kullanıslı bı model degıl etek kısmı

Teşekkür ederim canım. Bende altını çok beğendim ama. kaydirigubbakcemile3 Kullanım yönünde farketmez benim için, sadece nikah düşünüyoruz biz çünkü. Düğün yerine kokteyl gibi bişey düşündüğümüz için, hani düğün gibi uzun süre üstümde kalmayacak zaten. opuyorumnanaktan

Canım benim boyum 1.70-72 gibi. Kısa değilim, zaten apartman topuk giymeyi düşünüyorum bide. Bide üst bölümünü uzun istiyorum, etek biraz daha alttan başlıcak şekilde. Boy sorunum yok Allah'a şükür.

Kızlar ben buraya bakmaktan çıkamadım. Hazırlanana kadar bakmaya devam edicem ama, cevap yazamazsam görüşürüz tekrar. Öptüm herkesi. opuyorumnanaktan

Fiyatı onların da baya buluyor. Ama fiyattan ziyade benim evim küçücük o yüzden az eşya alacam. Komidinleri etrafımdaki herkes atacak yer arıyor zamanla. Kimse almamı önermiyor. Ama odam geniş olsa ben de tam takım almak isterim.

sen beyendıysen sorn yok tatlm bnm sor bkalm fyat olrk ne dıcekler beklıorz gelısmelerı :)

evet canım bakıcaz artık.... pek ıstemıyom ben kıs gelını olmak ama hayırlısı tabı en basta

yaa kızlar nette bana güzel gelinliklerin olduğu site önebilirmsiniz lütfennnnnnnnnnnnnnnn?????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…