2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar nişanlınızla nekadar nişanlanmaya nekadar süre görüştükten sonra karar verdiniz ve nişanla düğün arasında nekar zamn var hepimiz bunu paylaşalım olurmu

Bizde 05.12.2008 yılında görüşmeye başlamıştık yani aşkımızın ilk kıvılcımları :kedi:

Sözümüz 27.12.2009

Nişanımız 03.04.2010

Nikah ve düğünümüz de (Allahın izniyle) 04.10.2010 olacak inşallah

Son düzenleme:

sağol canım desteğin için allah razı olsun allahtan ümit kesilmez evet belki bakarsın gerçektende çıkar :)
ay sen gelinlikmi beyendin yerim seni :)) resmini çekebiliyosan göster bize canım

ay ne güzel ya.. herşey bi anda olmuş allah bozmasın inşallah:asigim:

aslıcım başta 6_7 ay falan nazlandım istemiyorum asla olmaz sennle evlenemm suan evliliği düşünmüyorum dedim ama ne olduysa vahiymi geldi, ne bianda evet ddedim kendim bile inamamadım nişanlandığımda bile biz nişanlandıkmı diye birbirimize sorduk durduk ama söylediğim en anlamlı asla pişman olmayacagım bi evet oldu inşallh hep böyle devm ederr:Saruboceq: öyle inanıyorumki hislerime genelde kuvvetlidir sende ekim gelini olucaksın allhın izniyle hepimiz mutlu olucaz

Biz de 5 sene önce 2005 yılında internette tanıştık, 18 Mart 2005 çıkmaya başlama tarihimiz, daha yüzyüze bile gelmemiştik sanal sevgili modunda:) 8 Mayıs 2010 nişanımız malum 18 eylül de nikahımız olacak. tarihlere bakın hep 8li tesadüfen. ve 8 benim uğurlu sayımdır

canım benım rabbım ayırmasın ınsallah bı 2.kez daha kendıne ona ılk evet dedıgınde nasıl emın olduysan daha cok emın olarak evet evet evet dıceksın nıkah masanda :)

ne güzel canım sanal aşk gerçek oldu desene allh herzamn mutlu etsin canım bi yuva kolay kurulmuyor

canım benım allah ayırmasın
bende 8 mayıs 2010da nısanlandım :)

canım benım allah ayırmasın
bende 8 mayıs 2010da nısanlandım :)

Teşekkürler canım:) ne güzel tarihimiz de aynışmışyerimseniben

ne güzel canım sanal aşk gerçek oldu desene allh herzamn mutlu etsin canım bi yuva kolay kurulmuyor

Evet valla sağol canım benim Allah hepimize mutlu bir yuva nasip etsin inşallah

bu arada kızlar diktirmeye başladığım gelinliğimin etek kısmı böyle aynen. Üstü de biraz daha dar m şeklinde gögüs, inci askılı, her yeri taş ve pul kaplı üstünün. Eteğe ara ara simli tül ve boncuk taşlar da ekletiyorum Nasıl sizce? Kabarık gelinlik sevenler içinbayanssulusmile

luxxor; cnm gelınlık cok guzel... moda oldu bu sene bole etekler :asigim:

:sm_cool: olsun kız derim neden demiyeyim o benim kocam olacak ona hevesli olmayacamda kime olacam :kedi: oan utanırım 5dk sonra gecer ama kocamın aklında hep oan kalır :asigim:

evet canım sen avazın çıktığı kadar eveeeeeeeeeeet dıe bagır :roflol:

Hımm orası nerde tatlım? Çok mu pahalı ki?

tatlım orası pahalı biraz bende bakmıştım eylül ayında kişi başı 300 tl(
bizimde tanışma tarihimiz 24.09.2007
çıkma tarihimiz 29.10.2007 tabi bizimde aralarda 1 ay falan ayrılılklarımız oldu hiç düşünmüyodum evlenmeyi aslında yani onunla:) ama kısmet işte:)) bu arada ben evlenme teklifi almadım( :kızlar ama biranda giriştik 30.01.2010dada nişanımız oldu:)) düğün taihimizde 11 eylül allah izin verirse:)):teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…