luxxor birşey sormak istiyorum annen güzellik uzmanıymış seninde kesin bilgin vardır gelin makyajım için hangi ürünleri tavsiye eder. kryolan diye bir marka önermiş kk daki arkadaşlar yaşadığım yerde yok netten araştırdım biraz pahalı acaba annenin önereceği başka ürünler varmıdır
luxxor birşey sormak istiyorum annen güzellik uzmanıymış seninde kesin bilgin vardır gelin makyajım için hangi ürünleri tavsiye eder. kryolan diye bir marka önermiş kk daki arkadaşlar yaşadığım yerde yok netten araştırdım biraz pahalı acaba annenin önereceği başka ürünler varmıdır
Bu arada ne güzel beyaz eşyaları tamam olanlar var aranızda, biz yeni yeni ev bakmaya başladık. Kiraya çıkacağız, evi tutunca da temmuzun 15ine kadar olur inşallah, eşyaları o zaman almayı planladık. Bi arkadaşımın beyaz eşyayı aldığı yer iflas etti parasını verip bekletiolardı orda, güç bela alabildiler eşyaları, pek çok müşteri de mağdur olmuş. o yüzden cesaret edemedim önceden almaya
aslıcım canım hakkınızda hayırlısı olsun sıkma canını herşeyde bir hayır vardır hafta sonunun güzel geçmesinede sevindim canım
Günaydın kızlar, biraz uzun sürdü geçmişi okumam, aslıhancım her şeyde bir hayır vardır, biz hemen moralimizi bozuyoruz ama ne demişler geç olsun güç olmasın, eninde sonunda evleneceksiniz ha ekim ha kasım, aralık fark etmez
bol, tatlım sana da geçmiş olsun diyorum, nasıl yani değiştirmeyecekler mi o çizik ezik olanları? adamların kendi suçu değil mi sonuçta eşyaya verdikleri zarar?
Aslıcım çok üzüldüm ya ama bi de şöyle düşün belirsizlikten kurtuldun bak bana hala belirsizzzz((((((((
günaydın kızlar geriye dönük okuyuncaya kadar geciktim baya kaynatmışsınız damlacım elbisen çok güzel bayıldım rengine özellikle çok begendim güle güle giy tatlım rüzgarcım makineni ii günlerde kullan hayırlı olsun bol cum eşyaların için çok üzüldüm inşallh en kısa zamnada getirirler içine sinn olur allh ii günlerde kullanmayı nasip etsin aslıcaım düğünün ertelenmesine çok üzüldüm ama herişte bir hayır vardır ozamna kadar rahat rahat hazırlanırsın süprizide merak etmiştik ama eniştemizle hasret gidermişsin ne güzel bizde hafta sonu beraberdik hep mobilya baktık sadece oturma odasını karar verdik ben öldüm ama yorgunluktan ne kadar zormuş eşyalara karar vermek
benimde sadce bulaşık mak. hariç herşeyim tam canım bizde magazaya güvenemediğimiz için aldıklarımızı tanıdıgımızın boş odası vardı hep aldıklarımız oraya yyerleştirdik saoğolsun 1_2 senedir orda önümüzdeki hafta bulaşık mak. alcaz onuda oraya bırakıcaz sonra ev boyanınca yine magazadan gelip eve yerleştircekler biz öyle görüştük :teytey:
tatlım sorayım ben kendisine, genelde onun kullandığı malzemeler, max factor, cecile, charme, yani aslında tek bi marka değil hepsi. Atıyorum max factorun fondötenleri çok kaliteli oluyor, kalıcı, akmıyor yüzü parlatmıyor, ama pastelin ya da cecile'in bi pırıltılı eyeliner'ı var mesela onu denedik h. sonu çok güzel durdu. Ben sorayım yine de kendisine sana bilgi veririm olur mu? Genelde tek marka kullanmıyor. Malzemeye göre:1rolleyes:
dilekcim bende burda bi kuaföre sordum o markayaı kullanıyorlarmış ama bilmiyorum ne kadar ii ne kadar kötü mac çok ii onu biliyorum bakalım daha keşke makyajında denemesini yapsalar:)
günaydın kızlar geriye dönük okuyuncaya kadar geciktim baya kaynatmışsınız damlacım elbisen çok güzel bayıldım rengine özellikle çok begendim güle güle giy tatlım rüzgarcım makineni ii günlerde kullan hayırlı olsun bol cum eşyaların için çok üzüldüm inşallh en kısa zamnada getirirler içine sinn olur allh ii günlerde kullanmayı nasip etsin aslıcaım düğünün ertelenmesine çok üzüldüm ama herişte bir hayır vardır ozamna kadar rahat rahat hazırlanırsın süprizide merak etmiştik ama eniştemizle hasret gidermişsin ne güzel bizde hafta sonu beraberdik hep mobilya baktık sadece oturma odasını karar verdik ben öldüm ama yorgunluktan ne kadar zormuş eşyalara karar vermek
Bu arada ne güzel beyaz eşyaları tamam olanlar var aranızda, biz yeni yeni ev bakmaya başladık. Kiraya çıkacağız, evi tutunca da temmuzun 15ine kadar olur inşallah, eşyaları o zaman almayı planladık. Bi arkadaşımın beyaz eşyayı aldığı yer iflas etti parasını verip bekletiolardı orda, güç bela alabildiler eşyaları, pek çok müşteri de mağdur olmuş. o yüzden cesaret edemedim önceden almaya
gülcüm nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama, bulunduğun şehirde modalife var ise ürünlerine bakmanı tavsiye ederim canım. hem güzel hem uygun fiyatlı modeller var. Ben büyük ihtimalle ordan alacağım. canım ben aydında oturuyorum nerdeyse bütün mobilyacıları gezdik neden se okadar kolay begenn ben hiç karar veremiyorum inann heryerimde sivilce çıktı gözlerim şişti çok sitres oldum
Futon Riva Kanepe | Gelin Mağazaları buda futanun modeli kızlar ikisi arasında kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?