Valla şu ara nedense çabuk geçiyo gibi gelmiyo bana..Yada çok stres yaptım sanırım hazırlık vs çok düşünüyorum ondan olsa gerek...Fizyolojik olarak bile bi sürü değişim içine bile girdim sıkıntıdan (sivilce vs falan)kaydirigubbakcemile3Ama olsun bunlar tatlı telaşlar herşeye değer yani...
Herkes eylülde evleniyor ama bu sene özelliklede seninle aynı zamanlarda,bi keramet varsa söyleyin bende tarihi o zamana aldırayım bari sırnaşık şey
Ne zamandır nişanlısın?
Keramet yok canım, tek sebep ramazanın yaz ayına denk gelmesi. Zaten 11 Eylül'de bayramın son günü. Ondan iki hafta sonra da evlenelim artık dedik biz. 6. yılımızı bitirdik biz beraberliğimizde, ama 4 yıldır nişanlıyız. Ailesiyle ilgili biraz problemlerimiz olmuştu, yoksa daha erken evlenmiş olucaktık. boshayallersmile
Sen ne kadar zamandır berabersin?
slm arkadaşlar benide ekleyin 8 senedir birlikteyiz ve 30.10.2010 da düğünümüz var
Biz sizin yanınızda daha çömeziz yaa fisfisfis bizim durum biraz karışık aslında:1shok:Birlikteliğimizin bi tarihi yok yani,biz çok iyi dosttuk önceden.1 yıl falan oldu ilişkimiz başlayalı..Ama 2 aydır nişanlıyız:asigim:Nasip kısmet işte...
Ama maşallah 6 yıl ne demek yaaa Allah nazardan saklasın,ayrıca 4 yılda nişanlılık tebrik ediyorum valla siziUmarım bir an önce kavuşursun sevdiceğine:Saruboceq:
hiç üzme kendini tatlım artık ailelerin çok yardımı olmuyor gerçekten...Kısmet bu zamanaymış demekki...Nişanlın içinde zor bir durum arada kalıyordur..Ama sabrına hayran kaldımMaşallah...Utandım kendimden bende 4,5aya uzun diyodum:kedi:
Yok canım artık üzüldüğüm falan. Artık bende kendi hayatıma bakıyorum, hatta en son olmuyosa olmuyo dedim. Tabii ki sıkıntılı dönemler atlattım ama sağolsun ailem hep yanımda oldu. Ailesindekiler destek olmuyolar bari köstekte olmasınlar değil mi ama? :)) Zaten nişanlımla konuştuk herşeyi, o da benim haklı olduğumu bilir, söyler. 4 kardeşler, diğerleri evli ve bu en küçükleri. O yüzden biraz daha karışma çabası içindeler ama sadece hani olumsuzluk olarak. Yoksa hadi şunu yapalım diye fikir verdikleri bile yok. Tek söyledikleri yapamayız, edemeyiz, yetiştiremeyiz vs. Günü de aldığımız için artık söyleyebilecekleri pek bişeyleri kalmadı zaten.
Bundan sonrası stresli ama güzel geçen dönemler bizim için. İnşallah güzel bi şekilde atlatırız artık bu dönemide. opuyorumnanaktan
Kesinlikle haklısın canım...Yazık yani birde tecrübeliler bundan önce 3 tane varmış:umursamaz:Neyse artık güzel günler başlamış sizin için..Allah'ım hakkınızda ayırlısını versin inşallah,bu dönemide atlatın ve güzel bi yuvanız olsunopuyorumnanaktan
Rüzgarcım güle güle kullan canım bu modeli biliyorum.Mağazamızda var kaydirigubbakcemile3 satıyoruz yani..Teknolojıyle ilgili bi işinin olması iyimi kötü mü bilmiyorum bilmiyorumkismile daha çok didikliyor insan...Bu çamaşır makinesinin aynı özelliklerdekinin deişik bi modelini geçen yıl ben aimıştım anneme..Çok güzel biz memnunuz valla iyi yapmışsın Samsung almakla..6kg 1000devirde çok ideal..Mutlu mutlu kullanasın inşallah......
İnşallah canım, onun için çabalıyoruz artık. opuyorumnanaktan İnşallah gelin oalcak herkes mutlu, huzurlu yaşarlar bir ömür. boshayallersmile
Kirada oturucaz biz, işte ev tutulsaydı eşyaları yerleştirir daha rahat ederdik. Ama boşuna 3 ay kire ödemeyelim dedik, o yüzden bi onun sıkıntısı var işte. Eve göre mobilya alacağımız için mobilyaları da almadık.Gelsin istiyorum bir an önce o günlerdeboshayallersmile
Geçen gün nişanlımla bizde onu konuşuyoduk..Bir iki ay kala evi tutmayı düşünüyoruz Allah kısmet ederse..Ben bu aylarda mobilya falan alalım istiyodum,(neden bilmiyorum insan bi an önce bişiler yapmak istiyo,sizdede varmı?)nişanlımda iyide hayatım şimdiden alırsak mobilyaya göre ev aramak zorunda kalacağız dedidelikafadulden hiç aklıma gelmemişti:teytey:...Bir an önce gelsin canım bencede..
Beyaz eşyanız vs tammı soulmate?Yada neleriniz tam onu sorayım?
Ev sorunu var işte bizim, kirada oturacağımız için. :teselli: Aslında nişanlımın üstüne evi var ama annesi ve babası oturuyo şu an, biz evlendikten bir iki sene sonra köydeki evlerine geçmek gibi bi düşünceleri var. Ama ben ona göre hareket etmiyorum, çünkü ne olacağı henüz kesin değil. Mobilyaları da kiraya çıkacağımız için almadık şimdiden, sonr bir ay kala alırız dedik evi tuttuğumuzda.
Beyaz eşyalardan buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesini aldık. Küçük ev aletlerinden de herşeyimiz tam sayılır. Bende işte nevresim takımları, uyku setleri vs, yemek takımları gibi mutfak eşyalarını tamamladım. Yine gördükçe alıyorum gerçi. Bu hafta televizyonumuzuda alıcaz. Fırın falanda almadık, onlarıda eve göre almayı düşündüğümüz için. Pek eksiğimiz var sayılmaz aslında. :)) Siz başladınız mı peki canım?
Maşallahsiz eylüle kadar beklemeyin canım bence evlenin hemenkaydirigubbakcemile3Bizde yok henüz bişey Temmuzun başında b.eşyalarımızla başlıcak nişanlım işte..Bende saydkların gibi uyku seti falan alcam inşallah..Ayyy düşündükçe içim daralıyo,ne kadar zor cidden..Eskidenmiş evlenmek valla şimdi çok çok daha zor...
günaydın kızlarr
aslıcım demek böylesi sizin için daha hayırlıymış ,hep bu yönden bak buna tamam mı olumunekankayizsmile
günaydın kızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?