2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Keramet yok canım, tek sebep ramazanın yaz ayına denk gelmesi. Zaten 11 Eylül'de bayramın son günü. Ondan iki hafta sonra da evlenelim artık dedik biz. 6. yılımızı bitirdik biz beraberliğimizde, ama 4 yıldır nişanlıyız. Ailesiyle ilgili biraz problemlerimiz olmuştu, yoksa daha erken evlenmiş olucaktık. boshayallersmile

Sen ne kadar zamandır berabersin?

Selam kızlar hoşbulduk sağolun...Çok takip edemesemde bizim için grup oluşmasına çok sevindim.Benim önümüzdeki ay nişanım var temmuz sonu ama şimdiden aldım elbisemi umarım cok acele olmamıstır.Ekim 16 da nişanım...

Biz sizin yanınızda daha çömeziz yaa fisfisfis bizim durum biraz karışık aslında:1shok:Birlikteliğimizin bi tarihi yok yani,biz çok iyi dosttuk önceden.1 yıl falan oldu ilişkimiz başlayalı..Ama 2 aydır nişanlıyız:asigim:Nasip kısmet işte...
Ama maşallah 6 yıl ne demek yaaa Allah nazardan saklasın,ayrıca 4 yılda nişanlılık tebrik ediyorum valla siziUmarım bir an önce kavuşursun sevdiceğine:Saruboceq:

Biz 2. yılımızda nişanlanmştık, askere gitmeden hemen önce. Gelince evlenicektik ama kısmet olmadı, onun ailesiyle ilgili sorunlarımız oldu işte. Bakma ben artık tavrımı koymasam hala evlilik için erken diyodu ailesi, yetiştiremezlermiş. Sanki parmaklarını kımıldattıkları var, ya da maddi bi yardımları varmış gibi. Neyseki günümüzü falan aldık, kısmetse 25 Eylül'de kavuşmuş olucaz. boshayallersmile

hiç üzme kendini tatlım artık ailelerin çok yardımı olmuyor gerçekten...Kısmet bu zamanaymış demekki...Nişanlın içinde zor bir durum arada kalıyordur..Ama sabrına hayran kaldım Maşallah...Utandım kendimden bende 4,5aya uzun diyodum:kedi:

Yok canım artık üzüldüğüm falan. Artık bende kendi hayatıma bakıyorum, hatta en son olmuyosa olmuyo dedim. Tabii ki sıkıntılı dönemler atlattım ama sağolsun ailem hep yanımda oldu. Ailesindekiler destek olmuyolar bari köstekte olmasınlar değil mi ama? :)) Zaten nişanlımla konuştuk herşeyi, o da benim haklı olduğumu bilir, söyler. 4 kardeşler, diğerleri evli ve bu en küçükleri. O yüzden biraz daha karışma çabası içindeler ama sadece hani olumsuzluk olarak. Yoksa hadi şunu yapalım diye fikir verdikleri bile yok. Tek söyledikleri yapamayız, edemeyiz, yetiştiremeyiz vs. Günü de aldığımız için artık söyleyebilecekleri pek bişeyleri kalmadı zaten.

Bundan sonrası stresli ama güzel geçen dönemler bizim için. İnşallah güzel bi şekilde atlatırız artık bu dönemide. opuyorumnanaktan

Kesinlikle haklısın canım...Yazık yani birde tecrübeliler bundan önce 3 tane varmış:umursamaz:Neyse artık güzel günler başlamış sizin için..Allah'ım hakkınızda ayırlısını versin inşallah,bu dönemide atlatın ve güzel bi yuvanız olsunopuyorumnanaktan

İnşallah canım, onun için çabalıyoruz artık. opuyorumnanaktan İnşallah gelin oalcak herkes mutlu, huzurlu yaşarlar bir ömür. boshayallersmile

Kirada oturucaz biz, işte ev tutulsaydı eşyaları yerleştirir daha rahat ederdik. Ama boşuna 3 ay kire ödemeyelim dedik, o yüzden bi onun sıkıntısı var işte. Eve göre mobilya alacağımız için mobilyaları da almadık.Gelsin istiyorum bir an önce o günlerdeboshayallersmile

tavsiye etmiş olmana sevindim canım çok saol zemuszemus

Geçen gün nişanlımla bizde onu konuşuyoduk..Bir iki ay kala evi tutmayı düşünüyoruz Allah kısmet ederse..Ben bu aylarda mobilya falan alalım istiyodum,(neden bilmiyorum insan bi an önce bişiler yapmak istiyo,sizdede varmı?)nişanlımda iyide hayatım şimdiden alırsak mobilyaya göre ev aramak zorunda kalacağız dedidelikafadulden hiç aklıma gelmemişti:teytey:...Bir an önce gelsin canım bencede..
Beyaz eşyanız vs tammı soulmate?Yada neleriniz tam onu sorayım?

Ev sorunu var işte bizim, kirada oturacağımız için. :teselli: Aslında nişanlımın üstüne evi var ama annesi ve babası oturuyo şu an, biz evlendikten bir iki sene sonra köydeki evlerine geçmek gibi bi düşünceleri var. Ama ben ona göre hareket etmiyorum, çünkü ne olacağı henüz kesin değil. Mobilyaları da kiraya çıkacağımız için almadık şimdiden, sonr bir ay kala alırız dedik evi tuttuğumuzda.

Beyaz eşyalardan buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesini aldık. Küçük ev aletlerinden de herşeyimiz tam sayılır. Bende işte nevresim takımları, uyku setleri vs, yemek takımları gibi mutfak eşyalarını tamamladım. Yine gördükçe alıyorum gerçi. Bu hafta televizyonumuzuda alıcaz. Fırın falanda almadık, onlarıda eve göre almayı düşündüğümüz için. Pek eksiğimiz var sayılmaz aslında. :)) Siz başladınız mı peki canım?

Maşallahsiz eylüle kadar beklemeyin canım bence evlenin hemenkaydirigubbakcemile3Bizde yok henüz bişey Temmuzun başında b.eşyalarımızla başlıcak nişanlım işte..Bende saydkların gibi uyku seti falan alcam inşallah..Ayyy düşündükçe içim daralıyo,ne kadar zor cidden..Eskidenmiş evlenmek valla şimdi çok çok daha zor...

Valla bişeyi tamamlasak başka bişey eksik geliyo gözümüze. Gönül isterdi daha erken evlenebilelim ama kader kısmet işte. :))

günaydın canlarım benim
siteyi açtım tıklıyom tıklıyom gitmiyo türkiye bayrağı falan varya
meğerse sayfanın aşağısına inmek gerekiyomuş

kızlar haftasonum çok güzeldi
ctesi evdeydim akşam 6buçukta aşkımla buluştuk babacıklara hediye aldık
sonra beraber bize geçtik....bizde kaldı aşkımcım :)) sabah pikniğe gittik
akşamda aşkımla beraber onlara gittim annem gönderdi onlardan alacaklarım wardı bugn sabah ıse gelırken yanıma getırmem ıcın..evlerımızn arasnda 1saat yol olnca bole oluo o avcılar ben akatlar (
neyse işte bu sabah o kadar zor geldiki o yataktan kalkmak ondan ayrılmak oooofffffffff
bu arada kötü haber ......
biz öyle hayal ettiğimiz gibi ekimde falan evlenemiyoruz (((((((
kiracının kontratının dolmasını beklıcez
cunku cıkmıo temmuzda ınat edıo
dun aksam konustk kaynpederm ben nısanlım
kayınpederm avukatada danısmıs
kontrat dolmadan ckartılamıomus hc bı seklde
((

ya bu sbah 6buckta kalktm hazırlandm cktım 7ye 5 vardı cktgmda
20 dk yurudum metrobuse uff
havada sıcak
sbah ac karnada hc ceklmedı hee
kaynvalıdem borek yapms sabah kalkıp bana
bnde yıyememkı smdı sbah evden ckmadan bsey yıemıorm dedm
oda paket yptı cnm bnm ya
nyse yurudm 20dk offf o sıcakta
metrobuse bın sonra , 45 dk yol cek.....
sonra ın bıda yuru 10dk ısyerıne....
yok yok ben evlenınce burda mumkun degl calısamam
offf yaa ekımde evlenme hayallerım suya dustuuu (
bu arada mujdelı haber vardı ya
beyfndı ctesı arkdslryla pıknge gtcektı
o ıptal olmus
o mujdelı habermıs
ba ba ba ba
bnm ıcn ıı olp onun ıcn kotu olan sey buymus yanı
aman dedm ne mujdelı haber ne mujdelı haber
ama sonradan mujdelı oldu tabı eger arkdslryla pıknge gtseydı bz ctesı aksam blusamıcaktk babalara hedye alp bıze gelemıcektk snra askm bızde kalamıcaktı flan fılan
ayhh ole ıste benım sabrımı olcmek ıstemıs beyfendı
o yuzdn dems mujdelı haber dıe
amannnnnn dedm sn bna mujdelı hbr flan vrmeee
sbahta öptmm onuu öptm öptmm ohhh
ama ditmeeeee diyodu arkamdan hehe
işte böyle kızlar...
sizler nasılsınız....
walla canım sıkıldı ya bu kiracı çıkmıcak boşaltmıcak evimizi
(((((((((
bende kalıcam aralık-ocak ayına
kardesımde ocak subat gıbı asker olablr
artk o gıtmeden sıkıstırcaz dugunu araya
ufff cok kotu oldu ya
hep bu kıracı yuzunden ooooofffffffffffff

günaydın kızlarr

aslıcım demek böylesi sizin için daha hayırlıymış ,hep bu yönden bak buna tamam mı olumunekankayizsmile

günaydın kızlarr

aslıcım demek böylesi sizin için daha hayırlıymış ,hep bu yönden bak buna tamam mı olumunekankayizsmile

bilemiyorum canım... bu kadar heveslenmişken odaklanmışken ertelenebilecek olması çok zoruma gitti...

günaydın kızlarrrrrrr

günaydın canımmmmm naberrr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…