2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Ben senin yerinde olsam kaporayı alırım canım. Bırakma bence, bu kadar masraf yapılırken 200 TL az para değil. Geç verirse geç versin ama bırakma bence. :))

benim eylülde ama gelinliği ağustos başı bakmayı düşünüyorum.bence diktirmek için bile yeterli bi süre.1 ay.

Bayram olması nedeniyle düğünler bu sene hep Eylül ayında oluyo, o yüzden bi aksilik çıkmasın diye biraz daha erken yaptırmakta yarar var canım. :)

benim düğünüm 30 ekimde resmi nikah işlemlerini ve gelinliği temmuzun ilk haftası halltmeyi düşünüyorz.

Nikah için gün almadıysanız bence şimdiden alın, sağık raporu falan uğraşmayın bi daha. Bence herşeyi sona bırakmak iyi değil. Aslında imkan olsa herşeyimizi bitirsek, son aylarımızda da bol bol eğlensek, gezsek, bekarlığın tadını çıkarsak. kaydirigubbakcemile3

pelerinli ben de 3 ekimde evleniyorum
ve senin gibi gelinlik bakmaya bile başlamadım
hani bi git dene falan o da yok:)
ama geç değil bence 1 ayda da dikilir gelinlik
yalnız ağustosa klmadan en geç temmuzda halletmek gerek ramazan da sıcaklarda uğraşılmaz

papatyacım sana da bişi diyim
o parayı sakın unutiyim falan deme söke söke alırsın
elinde para verdiğine dair kart makbuz yazı vs varsa
ve sana vermeme konusunda diretiosa
tüketici haklarına şikayet etceğini söyle
hem dava parasını hem de sana vermesi gerekeni verir ozaman

ahh keşkee ama nerdee hep bi yoğunluk olcakk son zamanlar iyicee

Kızlar siz gelin alışverişine çıkıcak mısınız? Hani erkek tarafı kıza bişeyler alır, kız tarafı da erkeğe bişeyler alır iç çamaşırı vs. Biz sözde ve nişanda yapmadık bunları, düğün öncesi yapıcaz kısmetse.

biz de yapmadık sözde cnm.nişanı da ben istemediğimden yapmadık düğün öncesine kalcak sanırım.erkek tarafına bohça yapılcak sanırım.beni de onlar alışverişe çıkrtır heralde galiba a.s

Bizde yapmadık işte, o zaman nişanlım askere gidiyodu herşeyi kendi cebinden karşıladığı için hiç bişey yapmayalım dedim. Masraf olmasın diye, ama şimdi yapsaymışım diyorum o ayrı. Değer bilinmiyor çünkü böyle düşünceli olunca.

İşte gelin bohçası için alışveriş yapılıcak, kız tarafıda damat bohçası hazırlıyo. Ağustos gibi halletmeyi düşünüyoruz biz bunları. boshayallersmile

aynen canım.altın falan filan için alışverişe çıkılacak ya nasısa sen de o zaman ne istiyorsan aldır.içinde kalmasın.benim pek hevesim yoktur.giymeyeceğim kullanmayacağım şeyleri aldırmak istemiyorum.ama bakalım.ağustos sonu eyllül başı uygun sanki

Bende kullanmayacağım şeyleri aldırmam canım, evde fazlalık sevmiyorum ben. Hatta altın takmayı sevmediğim için, takı seti yerine bilezik yapılsın dedim. Çünkü yatırım olarak düşündüğümüz için bilezik çok daha kârlı olucak.

ya sorma ben de utanmasam o takı seti yerine böle yakutlu fln takılar oluyor ya onları çok beğeniyorum onlardan isteyeceğim hatta daha bile ucuz ama işte ayıp olur diye demiyorum

Ay hadi bakalim:)cok sevindim senin adina canim darisi basimiza insallah...bizde bi baslasaydik..kaca aldiniz ve hangi model tabiki..gule gule kullan ruzgarcim

samsung 6kg 1000 devir A sınıfı 600 tl canım.teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun:) kaydirigubbakcemile5

Rüzgarcım güle güle kullan canım bu modeli biliyorum.Mağazamızda var kaydirigubbakcemile3 satıyoruz yani..Teknolojıyle ilgili bi işinin olması iyimi kötü mü bilmiyorum bilmiyorumkismile daha çok didikliyor insan...Bu çamaşır makinesinin aynı özelliklerdekinin deişik bi modelini geçen yıl ben aimıştım anneme..Çok güzel biz memnunuz valla iyi yapmışsın Samsung almakla..6kg 1000devirde çok ideal..Mutlu mutlu kullanasın inşallah......

bende bende varııım 26.09.2010 :teytey:

Hoşgeldin hilaalcim..:teytey: çoğalıyoruz gün geçtikçe...Ama benim düğünüm olana kadar hepiniz evli,mutlu,çocuklu başlığı altında yazmaya başlarsınız artık bi ben kalarım burada:tomatolsun siz çabucak evleninde mürüvvetlerinizi görelim sırada bana gelsin artık alkisalkisalkis son 90 gün saymak istiyorum bende:2:......

Senin ne zaman düğün canım?

Hayırlı olsun canım, benden 1,5 ay sonra evleniyosun o zaman sen, 25 Eylül'de benim nikah. Az kaldı az, zaman da çabuk geçiyo. kaydirigubbakcemile3

Valla şu ara nedense çabuk geçiyo gibi gelmiyo bana..Yada çok stres yaptım sanırım hazırlık vs çok düşünüyorum ondan olsa gerek...Fizyolojik olarak bile bi sürü değişim içine bile girdim sıkıntıdan (sivilce vs falan)kaydirigubbakcemile3Ama olsun bunlar tatlı telaşlar herşeye değer yani...
Herkes eylülde evleniyor ama bu sene özelliklede seninle aynı zamanlarda,bi keramet varsa söyleyin bende tarihi o zamana aldırayım bari sırnaşık şey
Ne zamandır nişanlısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…