Ben çok önceden gelinliğimin modelini beğenip diktirmek için gelinlikçiye 200 tl kapora bile vermiştim.Sonra içime sinmedi B.köyden bir gelinlikçede görüp (henüz hiç giyilmemiş) bittiğim gelinliği kiralamaya karar verdim. Fiyatı pahalı ama yinede vazgeçmedim..O nedenle şimdiye kadar karar vermemiş olman iyi bir bakıma..Ben gibi bir hata yapmazsın işte canım...Benim kiraladığım gelinlikte bir iki değişiklik olacak hafiften dar geldi..Çok şık kumaşı var..Kuyruklu tam istediğim gibim..Hoş diğeri içinde kimse bunu al diye zorlamadı yaa o benim saflığııımmm:sinifsinif: Diğer kadını aradım kaporamı iade edecekti..Abla alkabilirmiyim dedim azarlar gibi şimdi veremem dediii ay bir sinir oldumkiiiiii akannehir
Sanırım ben o kaporayı unutimmm senağlamaSana tavsiyem çok emin olmadan karar verme emii
benim eylülde ama gelinliği ağustos başı bakmayı düşünüyorum.bence diktirmek için bile yeterli bi süre.1 ay.
benim düğünüm 30 ekimde resmi nikah işlemlerini ve gelinliği temmuzun ilk haftası halltmeyi düşünüyorz.
Nikah için gün almadıysanız bence şimdiden alın, sağık raporu falan uğraşmayın bi daha. Bence herşeyi sona bırakmak iyi değil. Aslında imkan olsa herşeyimizi bitirsek, son aylarımızda da bol bol eğlensek, gezsek, bekarlığın tadını çıkarsak. kaydirigubbakcemile3
Bayram olması nedeniyle düğünler bu sene hep Eylül ayında oluyo, o yüzden bi aksilik çıkmasın diye biraz daha erken yaptırmakta yarar var canım. :)
Kızlar siz gelin alışverişine çıkıcak mısınız? Hani erkek tarafı kıza bişeyler alır, kız tarafı da erkeğe bişeyler alır iç çamaşırı vs. Biz sözde ve nişanda yapmadık bunları, düğün öncesi yapıcaz kısmetse.
biz de yapmadık sözde cnm.nişanı da ben istemediğimden yapmadık düğün öncesine kalcak sanırım.erkek tarafına bohça yapılcak sanırım.beni de onlar alışverişe çıkrtır heralde galiba a.s
Bizde yapmadık işte, o zaman nişanlım askere gidiyodu herşeyi kendi cebinden karşıladığı için hiç bişey yapmayalım dedim. Masraf olmasın diye, ama şimdi yapsaymışım diyorum o ayrı. Değer bilinmiyor çünkü böyle düşünceli olunca.
İşte gelin bohçası için alışveriş yapılıcak, kız tarafıda damat bohçası hazırlıyo. Ağustos gibi halletmeyi düşünüyoruz biz bunları. boshayallersmile
Bende kullanmayacağım şeyleri aldırmam canım, evde fazlalık sevmiyorum ben. Hatta altın takmayı sevmediğim için, takı seti yerine bilezik yapılsın dedim. Çünkü yatırım olarak düşündüğümüz için bilezik çok daha kârlı olucak.
ruzgar, güle güle kullanın canım :)))
*Damla* kınada giyeceğin elbise çok hoşş, ilk hoşuma giden lacivert olması..abiyede lacivert çok şık, çok asil duruyor..güle güle giy canım
perimsi hoşgeldin canım :))
kına gecesi konusunda bende çok kararsızım
biz çok sakin bir sitede oturuyorz, boş bir alan var tüm blokların baktığı..orda yapabiliriz belki hava da müsait olur mu hiç bilmiyorum :s 23 ekimm
2. ihtimal bi arkadaşımın kafesi var, orayı kiralayabiliriz..küçük bir yer ama, acaba sığarmıyız ? Her türlü soru işaretleriyle doluyum yani :/
Bu arada listemiz süperr, gittikçe de çoğalıyoruzz :lepi:
Ay hadi bakalim:)cok sevindim senin adina canim darisi basimiza insallah...bizde bi baslasaydik..kaca aldiniz ve hangi model tabiki..gule gule kullan ruzgarcim
bende bende varııım 26.09.2010 :teytey:
bende bende varııım 26.09.2010 :teytey:
Hoşgeldin hilaalcim..:teytey: çoğalıyoruz gün geçtikçe...Ama benim düğünüm olana kadar hepiniz evli,mutlu,çocuklu başlığı altında yazmaya başlarsınız artık bi ben kalarım burada:tomatolsun siz çabucak evleninde mürüvvetlerinizi görelim sırada bana gelsin artık alkisalkisalkis son 90 gün saymak istiyorum bende:2:......
Senin ne zaman düğün canım?
7 Kasım canım:sm_cool: Allah kısmet ederse...
Hayırlı olsun canım, benden 1,5 ay sonra evleniyosun o zaman sen, 25 Eylül'de benim nikah. Az kaldı az, zaman da çabuk geçiyo. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?