Ama neden Ksımda yok :sinifsinif: Kasım yoksa 7 Kasımda Ekimden sayılmazmııı??delikafadulden Bende gelmek istiyorummm
boshayallersmile canım önce sadece eylül gelinlerinin topiğiydi burası sonra aşırı istek üzerine ekim gelinleri de geldi.. sanırım seninle beraber kasım gelinleirni de alıcaz aramıza... olumunekankayizsmilebitanemm ayın ne önemi var biz senin zamanını da sayarız... hoşgeldin
alın alın benide alın kaydirigubbakcemile3 çooook teşekkür ederim sıcak karşılaman için canımm olumunekankayizsmile..Kasımı içeren bi topic yok,zaten gün çok uzun geliyo bide böyle olunca daaa çok var yaaa diyorum mafoldumben...Amma fazla sonbahar gelini var yalnız birgünü boş değil maşallah.Herkesin gününün geldiğini görürüz burda hep birlikte ve Allah düğün anılarımızı anlatmayıda nasip eder inşallah...
hihoyyyt çoook mutlu ettin beni kuzum yaa cidden çok sevindim...
bu arada balayı için ağvada bi yer önermişsinkiiii süper gerçektennn...Fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsanız sevinirimm..
Herkeslerin salonu vs.hazırmı?Bide düğünden ne kadar önce nikah kıymayı düşünüyosunuz??Yada düğünlemi birlikte?Ne çok soru sordum yaaa alkisalkisalkis
rica ederim canım ne demek :) önemli olan ay diil dedim ya hep beraber takılıyoruz işte
ben ağvadaki tranquilla'yı çok beğeniyorum. çok huzurlu bi yer.. ama fiyat konusunda arayıp öğrenirsen sana daha iyi yardımcı olabilirler tatlım..
benim nikahım düğünde olucak.. yani 19 eylül günü hem düğünüm hem de nikahım olucak
Az kalmış yanio gün düğün içinde bide onunla uğraşmayalım nikah memuru geldi gitti vs.dedik ama bizde bakalım napcaz kararsızım açıkçasıakannehir...
bizim düğünümüz kır düğünü ve yemekli.. önce kokteyl olucak. kokteylden önce nikahımız olucak sonra kokteyl ve yemek servisi yapılacak.. daha sonra işte klasik düğün seramonileri
aman allahım maşallaaah girmeyeli neler olmuş öyle tüm sayfaları okuyamadım bile
yeni gelen gelinlerimiz hoşgelmişler :) bayanssulusmile
aslıcım gelinliğin çok hoşmuş zemuszemus
Undomielcim davetiye fikirlerin için teşekkürler opuyorumnanaktan
bizim düğünümüz kır düğünü ve yemekli.. önce kokteyl olucak. kokteylden önce nikahımız olucak sonra kokteyl ve yemek servisi yapılacak.. daha sonra işte klasik düğün seramonileri
Üzme kendini nasipse olur inş. Görüşürüz cnmm
kuzum ben 2005 yazında gitmiştim inanılmaz huzurlu ve romantik bi yer.. akşamları bahçede iki kişilik hamaklar falan kuruyorlar. mükemmel bi yer.. bi de kalınan yerler bungalovlar olduğu çin kendi evinmiş gibi oluyooo
bu arada tree tops park hotele baktim kizlar gusel gorunuyo gercekten az once aradim hatta fiyati soyliyim size hemen deluxe odalari 240 tl imis,digerleri 180 tl..Kisi olarak degil de oda olarak ayarlaniyomus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?