2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Ama neden Ksımda yok :sinifsinif: Kasım yoksa 7 Kasımda Ekimden sayılmazmııı??delikafadulden Bende gelmek istiyorummm

boshayallersmile canım önce sadece eylül gelinlerinin topiğiydi burası sonra aşırı istek üzerine ekim gelinleri de geldi.. sanırım seninle beraber kasım gelinleirni de alıcaz aramıza... olumunekankayizsmilebitanemm ayın ne önemi var biz senin zamanını da sayarız... hoşgeldin

alın alın benide alın kaydirigubbakcemile3 çooook teşekkür ederim sıcak karşılaman için canımm olumunekankayizsmile..Kasımı içeren bi topic yok,zaten gün çok uzun geliyo bide böyle olunca daaa çok var yaaa diyorum mafoldumben...Amma fazla sonbahar gelini var yalnız birgünü boş değil maşallah.Herkesin gününün geldiğini görürüz burda hep birlikte ve Allah düğün anılarımızı anlatmayıda nasip eder inşallah...

ayy ne demek canım... ben burayı ilk açtığımda bi tek ben vardım.. çok üzülüodum kimse yok die neyseki şimdi çok gelincik olduk :)

ayy canım ilk düğün 2 eylül papatyacığımın düğünü.. ilk anıları paylaşacak gelinimiz o olucak.. sonra hikayelerimizin hepsini dinleyeceksin sende kuzucuummm

hihoyyyt çoook mutlu ettin beni kuzum yaa cidden çok sevindim...

bu arada balayı için ağvada bi yer önermişsinkiiii süper gerçektennn...Fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsanız sevinirimm..
Herkeslerin salonu vs.hazırmı?Bide düğünden ne kadar önce nikah kıymayı düşünüyosunuz??Yada düğünlemi birlikte?Ne çok soru sordum yaaa alkisalkisalkis

msore, hoşgeldin canım a.s. hayırlı olsun :))

bol, güle güle sana da :1hug:

ben de gidiyorum, babam geldii, annemle masa hazırliycaz
görüşürüz kızlar, öptüm hepinizi :))))

rica ederim canım ne demek :) önemli olan ay diil dedim ya hep beraber takılıyoruz işte

ben ağvadaki tranquilla'yı çok beğeniyorum. çok huzurlu bi yer.. ama fiyat konusunda arayıp öğrenirsen sana daha iyi yardımcı olabilirler tatlım..

benim nikahım düğünde olucak.. yani 19 eylül günü hem düğünüm hem de nikahım olucak

Az kalmış yani o gün düğün içinde bide onunla uğraşmayalım nikah memuru geldi gitti vs.dedik ama bizde bakalım napcaz kararsızım açıkçasıakannehir...

Az kalmış yani o gün düğün içinde bide onunla uğraşmayalım nikah memuru geldi gitti vs.dedik ama bizde bakalım napcaz kararsızım açıkçasıakannehir...

bizim düğünümüz kır düğünü ve yemekli.. önce kokteyl olucak. kokteylden önce nikahımız olucak sonra kokteyl ve yemek servisi yapılacak.. daha sonra işte klasik düğün seramonileri

bizim düğünümüz kır düğünü ve yemekli.. önce kokteyl olucak. kokteylden önce nikahımız olucak sonra kokteyl ve yemek servisi yapılacak.. daha sonra işte klasik düğün seramonileri

süper süper süper alkisalkisalkis inşallah dilediğin gibi olur herşey canım..

aman allahım maşallaaah girmeyeli neler olmuş öyle tüm sayfaları okuyamadım bile

yeni gelen gelinlerimiz hoşgelmişler :) bayanssulusmile
aslıcım gelinliğin çok hoşmuş zemuszemus
Undomielcim davetiye fikirlerin için teşekkürler opuyorumnanaktan

tşk ederim canım henüz gelinliğim değil kiralamadım ama beyenmiştim denedim öyle.beyenmene sevindim canım

ne kdr güzl.... :asigim:

Üzme kendini nasipse olur inş. Görüşürüz cnmm

inşallahhh.... :Saruboceq: :Saruboceq:

kizlar ben de haftaya pazar icin sadece 1 gunlugune agvaya gitmek istiyorum esimle..(nikah haftaya)sadece kafa dagitmak icin sonra donucek zaten o...

Ne kadar dolmuş başlığımız. Yeni gelen gelin adayları hoşgeldiniz. Bu arada ben de 26 yaşındayım, kısmet bu işler. :) Bende sanırım cumartesi gelinlik için gidicem, bi fiyat falan öğrenelim. Daha önce gittim ama üstten bi konuşmaydı sadece, bi de tanıdık olduğu için gelinlik konusunda endişelerim yok. Kına gecesi için kıyafet alıcam, bindallım hazır var. Bide gelinlik için iç çamaşırı ve ayakkabı almam gerekli provalar için.

Kızlar komşu bile olmuşsunuz, bende evlenince bahçelievler tarafında oturucam. O tarafa gelin gidecek kimse yok mu, biz de komşu olurduk. kaydirigubbakcemile3

Daha davetiye, nikah şekeri ve davetiye sözleriyle ilgili kararda veremedik. Bir sürü işimiz var kızlar. :)opuyorumnanaktan

bu arada tree tops park hotele baktim kizlar gusel gorunuyo gercekten az once aradim hatta fiyati soyliyim size hemen deluxe odalari 240 tl imis,digerleri 180 tl..Kisi olarak degil de oda olarak ayarlaniyomus..

bu arada tree tops park hotele baktim kizlar gusel gorunuyo gercekten az once aradim hatta fiyati soyliyim size hemen deluxe odalari 240 tl imis,digerleri 180 tl..Kisi olarak degil de oda olarak ayarlaniyomus..

acaba orda da fiyatlar hafta sonu değişiyor mu..ben de mail attım hala cevap gelmedii

undomiel'in tavsiye ettiği tranquilla ya da mail attım cevap geldii

Haftaiçi ve haftasonu gecelik kişibaşı ücretlerimiz aşağıdaki gibidir.

HAFTAİÇİ GECELİK KİŞİBAŞI ÜCRETLERİMİZ

STANDART ODA 90,00
3 KİŞİLİK ODA 80,00
SUİT ODA 120,00

HAFTASONU GECELİK KİŞİBAŞI ÜCRETLERİMİZ

STANDART ODA 125,00
3 KİŞİLİK ODA 110,00
SUİT ODA 160,00

Nakit ödemelerde %5 indirim uygulanmaktadır.

miş
Nasıl sizce fiyatlar kızlar, yarım pansiyonmuş..Kahvaltı ve akşam yemeği dahil yani bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…