2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

aslında ihtiyacın yoksa hiç başlama derim işe düğün dönemi yoğun geçiyo kafana göre rahat rahat yaparsın işlerini çalışırken çok zor oluyo çünkü..

evt tatlım adanadayım bizde alanyaya gidecezde ama tek bi yerdemi dururuz gezermiyiz daha bilmiyorum:))
bencede kişi başı oldunu sanmıyorum ben.

herkesin düğünü benden önce,
o zamana kadar herkes bi yerlere karar vermiş olur
fiyat araştırmalarınızı da burdan paylaşırsınız
belki ben de Alayna düşünebilirim, nişanlım orayı istiyor çok bilmiyorumkismile
Bakalım :))

canım oda fiyatıdırya ,çünkü kişi başı olsa 200 oluyo , yani 200 oraya gideceğine akdeniz egeye gidersin dimi, onlarda fiyatları öle ayarlamıştır bence oda fiyatıdır gülüm süprizzzzz

inş dediğin gibidir canım boshayallersmile

Geçen yaz evlenen arkadaşım, Antalya/Belekteki Adam&Eve otelinde yapmıştı balayını
ve çok memnun kaldı.. Ama fiyatlar nasıl hiç sormadım, bi öğreniyim..harika bir yere benziyo, fotolarına baktım da şimdi tekrar :lepi:

Slm kızlarr... Hazırlıklar ne alemde bakalımmm?

selam,aşkmeleği..
nekadar az kalmış senin 3 aycık :))
senin hazırlıkların ne alemde .. :))

hoşgeldin canım, hayırlı olsun :))
sanırım ben de ilk gelinlikten başliycam.. kaydirigubbakcemile3

meraba kızlarr bir kaç gündür giremiyorum işten ayrıldım..daha doğrusu işyerimizi kapattık artık şuan evdeyim ama alışamadım yaa çok üzüldüm çookk

hayırlısı olsun canım
evet çok zor oluyor, bizim de geçen sene iş yerimiz kapanmıştı.. ve gün geçtikçe daha çok özlüyor insan..ortamı, arkadaşlarını felan

aa tatlım üzüldüm ya ne iş yapıyodunuz kendi yerinizimi kapattınız?kariyerede girebilirisn bu arad orda çok ilan var gazetelerdede baya oluyo..

cnm kendi işimiz değildi ama kendi işim gibiydi çok seviyordum otobüs tesisinde muhasebedeydim.hayırlısı böyleymiş diyelim artık

aslında ihtiyacın yoksa hiç başlama derim işe düğün dönemi yoğun geçiyo kafana göre rahat rahat yaparsın işlerini çalışırken çok zor oluyo çünkü..

evet cnm baya yoğun olacak bakalım herkes öyle söylüyo ama alışkın değilim ya ondan galibaa içim rahat değil

cnm adam eve fiyatları çok yüksek bi otel eylül ayında kişi başı 300 tl otel gbi fiyatında güzel yani:)

evet cnm baya yoğun olacak bakalım herkes öyle söylüyo ama alışkın değilim ya ondan galibaa içim rahat değil

canım benim çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallh daha ii işler bulursun allh gönlüne göre versin arkadaşlarında dediği gibi eger maddi anlamda sıkıntı içinde değilsen bencede çalışma düğün döneminde çok rahat halledersin işlerini benim çalışma saatlerim uygun ve hafta sonu 2gün tail olmasına ragmen çok sıkışlıyorum çok sitresli oluyor allh yardımcın olsun

selam,aşkmeleği..
nekadar az kalmış senin 3 aycık :))
senin hazırlıkların ne alemde .. :))

evet cnmmm az kaldı işte bi çok şey artık hazır durumda 3 ay dedğin çoook çabuk geçiyor.Allah herkese bu sıcakta kolaylık versın.Ev hazırlamak çok zor hele de benim gbi ayrı şehirlerde yaşıyorsan...

zaten güzel olan otellerin anca resimlerine bakıyoruz ki öylede yapacaz heralde bu gidişle
napsak çadır falanmı kursak kızlar

sen kaçta işe geliyosun kaçta çıkıyosun canım
valla maaşımı tam alabilsem ben geç çıkmayada razıyım (

haklısın aslıcam valla bende maaşımı düzgün alamıyorum hep geç veriliyor yada tam almıyorum çalışmaa saatlerinn uygun olması bazen işe yaramıyor bende 9da iş başı yapıyorum akşam 5.30_6 gibi çıkıyorum hafta sonu 2gün tatil ama paramı düzgün alsam daha çok calışmayada razıyım allh hepimizin yardımcısı olsun

hoşbulduk teşekkürler bi yandan çalıştığım için hemen cevap veremedim. umarım dediğin gibi olur tatlım şimdiden bi telaş sardı beni ya du bakalım

zaten güzel olan otellerin anca resimlerine bakıyoruz ki öylede yapacaz heralde bu gidişle
napsak çadır falanmı kursak kızlar

cadır kurma fikri bana uyar kızlar hatda beğendiğimiz bi otele yakın biyerde kurarız içimizde kalmaz karsıdan bakmak bile bize yetr agvayı bende baktım kızlar çok güzel yermiş nişanlımı göstercem inşallh uzak diye bahaneler uydurmaz klava:

Balayı derdi sarmış topiği ... Evliliğe para dayanmıyor. Eşyası , ev tutması , balayı ,düğün ,kına , nikah , gelinlik herşey para ... Allahtan balayımm hediyee oldu bi de onun için masraf yapmıyoruz.

ya maddi olarak artık topu bizimkilere attım cnm..zaten ne mobilya ne salon ne kuaför fotocu hiç bişey belli değil oturup bunları ayarlasam iyi olur sanırım

hoşbulduk teşekkürler bi yandan çalıştığım için hemen cevap veremedim. umarım dediğin gibi olur tatlım şimdiden bi telaş sardı beni ya du bakalım

Hayırlısı olsun canım allah düğün yapana yardım eder derler

bende senın gıbıyım canım erken cıkıyorum sozde ama sozde ıste... ne maas alabılıyoz ne baska bısı

kızlar buarada nişanlımın yanına hastaneye gitdim aşkım bizi düşünerek raporu çok almış yıllık izin istemiş işyeri vermemiş oda 2hafta sonra ameliyat olcak 15 gün fazladan rapor yazdırmış hazırlıklarımız daha hızlı bitecek boşuna korkmuşum bide tavır yapmıştım bitaneme yaa düğün önü koşuışturmadan kaçmak için ameliyatını öne aldın diye ben tam klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…