• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar bakın beyendiğim gelinlik :) sizce nasıl? 600 tl bu :)))

canım harika yaa benim begendiğim modelin altı buşekilde işte kilo olunca tereddüt etdim ama çok hosumuza gitdi nişanlımda çok begendi birde benim begendiğim modelin arkası birazdaha uzun üzerinde aynı işlentisinden kısa kollu bolero diktirelim diye konuştuk bukadar tesadüf olmaz sen zayıf oldugun için sana çok yakışır canım buna eminim çok güzel gelin olucaksın

beim gelinliğimin üstü de bunlara benziyor.. en çok benzeyenlerini bulmaya çalıştım valla kızlar ;)
23712_386484219627_294908259627_3707401_6978421_n.jpg

eteği de böle sadece tül olucak
tul-etekli-gelinlik-1200.jpg

http://urlal.com/dqqf

canım harika yaa benim begendiğim modelin altı buşekilde işte kilo olunca tereddüt etdim ama çok hosumuza gitdi nişanlımda çok begendi birde benim begendiğim modelin arkası birazdaha uzun üzerinde aynı işlentisinden kısa kollu bolero diktirelim diye konuştuk bukadar tesadüf olmaz sen zayıf oldugun için sana çok yakışır canım buna eminim çok güzel gelin olucaksın

canımmm gerçekten beyendinmii :)) hangisi gibi senin beyendiğin modelin altı? benim paylaştığım 1. model gibimi?
çok tşk ederim beyenmene çok mutlu oldum canım
ama bence bolero değilde böyle güpürmü denio dantelmi tülmü nedir tülden böyle kısa kol yapıolarda böle işliyolar bide onu o daha bi güzel duruyo canım

canım kiralık 600 bindallıda veriyolar kiralık :)

Aslıcım, Profilinde İstanbul yazıyor canım,
bu gelinlikler hangi moda evi..fiyatları acaip uygunmuş.
Bindallımı da kiralamak istiyorum ben, semti felan öğrenebilirmiyim canım bilmiyorumkismile

canım kiralık 600 bindallıda veriyolar kiralık :)

her yaşın ayrı güzelliği var tatlım kısmet bu işler demekki nasip bu zamanaymışş :)

ya canım kiralık 600 mü nerde oturuysun sen ve gelinliğibaktığın yer nerde CADIARZU ben 1,100 diktiriyorum ama kiralık

Bu arada ben 2. modeli daha çok beğendim ASLIHASAN :)))

undo, modeller süpermişş
benim de gelinliğimin altı sırf tül olucak,
kabarık prenses modellerine bayılıyorum ben :)))

merhaba kızlar.. baktım şöyle bir geçmişe yeni gelinlerimiz gelmiş aramıza.. kusura bakmayın kızlar listeyi güncelleyemedim. bilen bilir babacığım çok önemli ve çok riskli bir amelliyat geçirdi geçtiğimiz pazartesi günü. ama allaha çok şükür şu an sağlığı iyiye gidiyor. bende işlerim vardı onları halletmek için dükkana geldim bugün bi bakayım forumda kızlar ne yapıyor diye. şimdi hemencecik listeyi güncelliyorum..
17 eylülden ben silinmişim amaaaa :çok üzgünüm:

canımmm gerçekten beyendinmii :)) hangisi gibi senin beyendiğin modelin altı? benim paylaştığım 1. model gibimi?
çok tşk ederim beyenmene çok mutlu oldum canım
ama bence bolero değilde böyle güpürmü denio dantelmi tülmü nedir tülden böyle kısa kol yapıolarda böle işliyolar bide onu o daha bi güzel duruyo canım

1. model canım çok benziyor ufak tefek değişiklikler var arka biraz daha uzun kıvrımların ortasındaki güpürlü yerde bırazdaha yukarıdan başlıyor ordaki güpürlü gibi görünen varva canım onn taşlısını ve trabsparan şekline yapılıcak önü çok kapalı olmıcak tam bolero şeklinde değil yani belki diktirmeyiz birde enseden düşüyorum duvagımı sırtımı örter falan diye nişanlımı kandirdım hatda bukadarın benzerini burda paylasılacağını düşünmemiştim

sırnaşık şey

aa ne güzelmiş beaslarda kaldysa okuyamdm bas sayfaları tarıh yenı belli oldugu için benımkaydirigubbakcemile3ee o zaman acaba bide kocişimiz olacak beylerin ve kendimizin işlerini mi paylaşsak

canım valla baya önce konuşmuştuk zaten ;) neyse o zaman ben söliim benim müstakbel eşimin kendi işi var.. ticaret ile uğraşıyor bende daha önce danışmanlık yapıyordum ama çok seyehatli bir işim olduğundan hem evlilik hem o yaptığım işi aynı anda yapamayacağımdan şu anda nişanlımın iş yerinde muhasebeye bakıyorum.. gerçi bu şekilde çalışmak keyifli ama 26 eylül de kpss sınavına giricem bakalım kısmet olursa devlet memuru olabilirim o zaman

undo, modeller süpermişş

Teşekkür ederim Nektar'cım :))

ya canım kiralık 600 mü nerde oturuysun sen ve gelinliğibaktığın yer nerde CADIARZU ben 1,100 diktiriyorum ama kiralık

Damlacım gerçi albümünü paylaştığın topiğede yazmıştım ama burayada yazayım aşırı beyendim seni ve pozlarınız mükemmel canım mutluluklar dilerim.
Canım ben istanbul akatlarda oturuyorum..akatlar/etiler :) nişanlım avcılarda oturuyor bu moda evide avcılarda..ismini inan bilmiyorum ara bi sokakta çünkü ama avcılarda konak düğün salonunun yanında yani öyle söyleyeyim..
senin diktirdiğin için öyledir canım ben hazır model beyendim sonuçta.buda kiralık canım

Aslıcım, Profilinde İstanbul yazıyor canım,
bu gelinlikler hangi moda evi..fiyatları acaip uygunmuş.
Bindallımı da kiralamak istiyorum ben, semti felan öğrenebilirmiyim canım bilmiyorumkismile

canım avcılarda konak düğün salonunun hemen yanında ama inan bilmiyorum salon ismini..sen nerede oturuyorsun nektar'cım :) bindallı içinde yine avcılarda marmara caddesinde bi pasajda ben 35 tl ye gördüm kiralık. çoook hoşuma gitti ve kadın öyle hemen teslim etceksin diye şartta koymuyo :)

canı mbence 1. model harika gerçekten sanada çok yakışacagına eminim:nazar: inşallh içine siner çünkü fiyatda uygunmuş

teşekkür ederim tatlım benim ya :)

beim gelinliğimin üstü de bunlara benziyor.. en çok benzeyenlerini bulmaya çalıştım valla kızlar ;)

eteği de böle sadece tül olucak

seninkide çok güzelmiş canım benim :)

undo, modeller süpermişş

bende bende.. hepimiz prenses gibi olucaz yuppiiii:lepi: 30 temmuzda provama gidiim o zaman çekicem foto size de gösteririm kızlar

17 eylülden ben silinmişim amaaaa :çok üzgünüm:

kuzum sanırım copy paste yaparken kaydırdım..akannehir hemen düzeltiyorum :1hug:

aslı'cımm modelleri beğendim bende çok.. ve çok güzel bir gelin olucağına eminim.. allah hepimizi nazarlardan saklasın kuzuummm:nazar:

1. model canım çok benziyor ufak tefek değişiklikler var arka biraz daha uzun kıvrımların ortasındaki güpürlü yerde bırazdaha yukarıdan başlıyor ordaki güpürlü gibi görünen varva canım onn taşlısını ve trabsparan şekline yapılıcak önü çok kapalı olmıcak tam bolero şeklinde değil yani belki diktirmeyiz birde enseden düşüyorum duvagımı sırtımı örter falan diye nişanlımı kandirdım hatda bukadarın benzerini burda paylasılacağını düşünmemiştim

:)) güzel tesadüf olmuş o zaman benim bunu paylaşmam tatlım
inşallah böyle anlattığın gibi hayal ettiğin gibi güzel bi gelinlik giyersin ya

oo kızlar 2 saatte neler olmuş böyle:))
aslıcım ben işyerinde göremiyorum eklenen fotoları eve gidince bakıcam bu arada yaşın gerçekten küçükmüş acele etmişsiniz biraz ama umarım mutlu olursunuz böyle olunca bende yaşlı kategorisne giriyorum sanırım bende 26 yaşındayım:))
ya fiyatlar gerçekten modellere ve semte göre çok değişiyo 1800 sorduğunuz gelnliğin aynısı başka bi semtte 1.200 olabiliyo bence onada dikkat edin derim bende gelecek hafta gidicem gelinlikçiğe kafamda var model çok heyecanlanıyorum onu düşününce:)))

bende bende.. hepimiz prenses gibi olucaz yuppiiii:lepi: 30 temmuzda provama gidiim o zaman çekicem foto size de gösteririm kızlar

kuzum sanırım copy paste yaparken kaydırdım..akannehir hemen düzeltiyorum :1hug:

aslı'cımm modelleri beğendim bende çok.. ve çok güzel bir gelin olucağına eminim.. allah hepimizi nazarlardan saklasın kuzuummm:nazar:

teşekkür ederim canım benim hepimiz çok güzel gelin olucaz inşallah

Back