çok ii olur canım yaa çok sevinirim deneyerek almak istiyorum hatda burda begendiğim modeli aslı eklemiş
beyendiğin modelimi eklemişim nasıl yani hangi model canım :uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ii olur canım yaa çok sevinirim deneyerek almak istiyorum hatda burda begendiğim modeli aslı eklemiş
kızlar bakın beyendiğim gelinlik :) sizce nasıl? 600 tl bu :)))
canım harika yaa benim begendiğim modelin altı buşekilde işte kilo olunca tereddüt etdim ama çok hosumuza gitdi nişanlımda çok begendi birde benim begendiğim modelin arkası birazdaha uzun üzerinde aynı işlentisinden kısa kollu bolero diktirelim diye konuştuk bukadar tesadüf olmaz sen zayıf oldugun için sana çok yakışır canım buna eminim çok güzel gelin olucaksın
http://urlal.com/dqqf
canım harika yaa benim begendiğim modelin altı buşekilde işte kilo olunca tereddüt etdim ama çok hosumuza gitdi nişanlımda çok begendi birde benim begendiğim modelin arkası birazdaha uzun üzerinde aynı işlentisinden kısa kollu bolero diktirelim diye konuştuk bukadar tesadüf olmaz sen zayıf oldugun için sana çok yakışır canım buna eminim çok güzel gelin olucaksın
kızlar hadi yorum yapın beyendiğim modellere yaaaa güzelmiiiii güzelse hangisi güzeeelll
canım kiralık 600 bindallıda veriyolar kiralık :)
canım kiralık 600 bindallıda veriyolar kiralık :)
her yaşın ayrı güzelliği var tatlım kısmet bu işler demekki nasip bu zamanaymışş :)
17 eylülden ben silinmişim amaaaa :çok üzgünüm:merhaba kızlar.. baktım şöyle bir geçmişe yeni gelinlerimiz gelmiş aramıza.. kusura bakmayın kızlar listeyi güncelleyemedim. bilen bilir babacığım çok önemli ve çok riskli bir amelliyat geçirdi geçtiğimiz pazartesi günü. ama allaha çok şükür şu an sağlığı iyiye gidiyor. bende işlerim vardı onları halletmek için dükkana geldim bugün bi bakayım forumda kızlar ne yapıyor diye. şimdi hemencecik listeyi güncelliyorum..
canımmm gerçekten beyendinmii :)) hangisi gibi senin beyendiğin modelin altı? benim paylaştığım 1. model gibimi?
çok tşk ederim beyenmene çok mutlu oldum canım
ama bence bolero değilde böyle güpürmü denio dantelmi tülmü nedir tülden böyle kısa kol yapıolarda böle işliyolar bide onu o daha bi güzel duruyo canım
sırnaşık şey
aa ne güzelmiş beaslarda kaldysa okuyamdm bas sayfaları tarıh yenı belli oldugu için benımkaydirigubbakcemile3ee o zaman acaba bide kocişimiz olacak beylerin ve kendimizin işlerini mi paylaşsak
beim gelinliğimin üstü de bunlara benziyor.. en çok benzeyenlerini bulmaya çalıştım valla kızlar
eteği de böle sadece tül olucak
Bu arada ben 2. modeli daha çok beğendim ASLIHASAN :)))
undo, modeller süpermişş
benim de gelinliğimin altı sırf tül olucak,
kabarık prenses modellerine bayılıyorum ben :)))
ya canım kiralık 600 mü nerde oturuysun sen ve gelinliğibaktığın yer nerde CADIARZU ben 1,100 diktiriyorum ama kiralık
Aslıcım, Profilinde İstanbul yazıyor canım,
bu gelinlikler hangi moda evi..fiyatları acaip uygunmuş.
Bindallımı da kiralamak istiyorum ben, semti felan öğrenebilirmiyim canım bilmiyorumkismile
canı mbence 1. model harika gerçekten sanada çok yakışacagına eminim inşallh içine siner çünkü fiyatda uygunmuş
beim gelinliğimin üstü de bunlara benziyor.. en çok benzeyenlerini bulmaya çalıştım valla kızlar
eteği de böle sadece tül olucak
Bu arada ben 2. modeli daha çok beğendim ASLIHASAN :)))
undo, modeller süpermişş
benim de gelinliğimin altı sırf tül olucak,
kabarık prenses modellerine bayılıyorum ben :)))
17 eylülden ben silinmişim amaaaa :çok üzgünüm:
1. model canım çok benziyor ufak tefek değişiklikler var arka biraz daha uzun kıvrımların ortasındaki güpürlü yerde bırazdaha yukarıdan başlıyor ordaki güpürlü gibi görünen varva canım onn taşlısını ve trabsparan şekline yapılıcak önü çok kapalı olmıcak tam bolero şeklinde değil yani belki diktirmeyiz birde enseden düşüyorum duvagımı sırtımı örter falan diye nişanlımı kandirdım hatda bukadarın benzerini burda paylasılacağını düşünmemiştim
bende bende.. hepimiz prenses gibi olucaz yuppiiii:lepi: 30 temmuzda provama gidiim o zaman çekicem foto size de gösteririm kızlar
kuzum sanırım copy paste yaparken kaydırdım..akannehir hemen düzeltiyorum :1hug:
aslı'cımm modelleri beğendim bende çok.. ve çok güzel bir gelin olucağına eminim.. allah hepimizi nazarlardan saklasın kuzuummm
:)) güzel tesadüf olmuş o zaman benim bunu paylaşmam tatlım
inşallah böyle anlattığın gibi hayal ettiğin gibi güzel bi gelinlik giyersin ya