• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

valla işlerle ugrasırken çok çabuk geçiyor zamn birde şimdi nişanlım aradı küçük bi operasyon geçirmek zorundaymış 1ay evden çıkamıcakmiş işyerindende 1.5 rapor almış ne yapıcaz yaa bu kadarda aksilik olurmu yaa mafoldumben

cnm bnm cok gecmıs olsun enısteye ıns tez zamanda daha ıyı olur

cnm bnm cok gecmıs olsun enısteye ıns tez zamanda daha ıyı olur

çok saol canım inş. nişanlım düğünden sonra olmak istiyordu hemde havalar biraz srinler diye düşünüyordu bugün tekrar kontrole gitdi 2hafta içinde randevu vermiş tam işlerin en yoğun oldugu dönemde ameliyat olmak zorunda tek sağlıklı olsunda iyi kötü biraz toparlanınca halleicez artık çok terz zamna denk geldi üzüldüm ama yapabilecegimiz bişey de yok tek o iyileşsin:Saruboceq:

geçmiş olsun tatlım ya sıkma canını sende iyi düşün iyi olsun derler:))yapılır herşey biraz ters zamanda olmuş sadece ama sen üzülme :teselli:

çok saol canım teşekkür ederim evet ters zamna denk geldi ama artık bakıcaz ameliyat olmadan mobilyaları , halıları perdeleri ve gelinliğimi seçelimde diğerlerini ben hallederim artık yerleştirmeyi zaten arkadaşların yardımıyla hallederiz oda toparlanınca yardım eder yapacak bişey yok artık öemli olan saglık :Saruboceq: başka aksilik çıkmasın bana yeter

Geçmiş olsun canım,
halledersiniz, herşey yetişir, sıkma canını :( amin canım çok saol biraz sıkılıcaz ama halledicez inşallh
hafta sonuna çıkıcaktık mobilyacıya bugün gidecekmişiz hafta içindede alırsak işin çoğunu halletmiş olucaz inşallh hepimizn herşey gönlüne göre olur :Saruboceq:

çok saol canım inş. nişanlım düğünden sonra olmak istiyordu hemde havalar biraz srinler diye düşünüyordu bugün tekrar kontrole gitdi 2hafta içinde randevu vermiş tam işlerin en yoğun oldugu dönemde ameliyat olmak zorunda tek sağlıklı olsunda iyi kötü biraz toparlanınca halleicez artık çok terz zamna denk geldi üzüldüm ama yapabilecegimiz bişey de yok tek o iyileşsin:Saruboceq:

canım benım herseyde vardır bı hayır enıstemız ıyı olsunda hersey hallolur ama saglık ıhmale gelmez bosver olsun bı an once olması daha ıyı
gelınlık hazırmı bakcaksın dıktırcekmısın canım
dugun ne zaman

canım benım herseyde vardır bı hayır enıstemız ıyı olsunda hersey hallolur ama saglık ıhmale gelmez bosver olsun bı an once olması daha ıyı
gelınlık hazırmı bakcaksın dıktırcekmısın canım
dugun ne zaman

evt canım allh beterinden korusun:Saruboceq: gelinliğim mecburen dikilmek zorunda malesef burda hazır gelinlikler hep 36 beden 38 beden giyen arkadasım bile üzerine göre gelinlik bulamadı bende 40_42 giyorum begendiğimiz gelinliği diktiricez 1ayda dikiliyormuş başka çaremiz yok yani düğünüm allh nasip ederse 18 eylül de :nazar:

evt canım allh beterinden korusun:Saruboceq: gelinliğim mecburen dikilmek zorunda malesef burda hazır gelinlikler hep 36 beden 38 beden giyen arkadasım bile üzerine göre gelinlik bulamadı bende 40_42 giyorum begendiğimiz gelinliği diktiricez 1ayda dikiliyormuş başka çaremiz yok yani düğünüm allh nasip ederse 18 eylül de :nazar:

nerde oturuyosun tatlım? hayırlı olsun cok az kalmıs ya :) ne kadara dıkıyolar cnm sorusturdunmu

yeni gelen gelinler hoş geldiniz. bhr'cım, meltem'cim ve aslı'cım.. hazırlıklarınız ne alemde? anladığım kadarıyla aslı'cım düğün salonu ve kiracınız ile ilgili bir takım sorunlar ile uğraşıosunuz. umarım herşey istediğiniz gibi gelişir de 9.10.2010 da sende sevdiceğinle mutlu bir yuvaya kavuşursun

listemiz güncellenmiştir. yeni gelen gelinlerimiz hoş geldiniz. olumunekankayizsmile

:nazar:2 Eylül 2010 papatya2507 Nikah

:nazar:8-10 Eylül 2010 selcan Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 bol Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 enimse Düğün

:nazar:12 Eylül 2010 DaMla Düğün

:nazar:14-18 Eylül 2010 duuyyygggguuuu Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 gulse84 Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 delicious_77 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 FE.OZ Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 gul1984 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ruzgarr Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 sedaemra Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ashkmelegi Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 undomiel Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 dilek_36 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 elvin06 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 sereia Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 Honest Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 asiasena Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 papatya2507 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 HayaL61 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 tomrukceylan Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 delicious_77 Nikah

:nazar:19-23 Eylül 2010 elizhaa Düğün

:nazar:23 Eylül 2010 clementine212 Düğün

:nazar:24 Eylül 2010 ayazz Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 Hatige Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 sirkencubin Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 miss_curious Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 SBNM Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 soulmate84 Nikah

:nazar:26 Eylül 2010 mvldas Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 BtL Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 papatya.06 Düğün

:nazar:2 Ekim 2010 bhr20 Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 lepi Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 pelerinli Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dyyser Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dkb Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 MELTEMRE Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 kanatsiz_angel Nikah

:nazar:16 Ekim 2010 jasmin27 Düğün

:nazar:17 Ekim 2010 zeynep_ist21 Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 bebikyüzlü Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 NektaR Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 mayaiolp Düğün

hihoyyyt yaşasın eylül ekim gelinleri hihoyyyt

kızlar çook sıcak bir hava var izmirde bayılıcam sanırım :( bu arada babalar günü için ne aldınız babanıza ve kayınpederinize?

nerde oturuyosun tatlım? hayırlı olsun cok az kalmıs ya :) ne kadara dıkıyolar cnm sorusturdunmu

aydında canım saol tatlım evet çok az kaldı düğüne kabuslar görmeye bile başladım delikafadulden gelinliğe beğendiğin modele ve aksesuarlara göre değişiyormuş canım biz bi tane gelinlik baktık daha karar veremedik ama o bize herşey dahil 1.500 e malolur dedi ii geldi fiyatı burda dikim ve hazır alım genelde aynı oluyor

yeni gelen gelinler hoş geldiniz. bhr'cım, meltem'cim ve aslı'cım.. hazırlıklarınız ne alemde? anladığım kadarıyla aslı'cım düğün salonu ve kiracınız ile ilgili bir takım sorunlar ile uğraşıosunuz. umarım herşey istediğiniz gibi gelişir de 9.10.2010 da sende sevdiceğinle mutlu bir yuvaya kavuşursun

hoşbulduk güzelim... evet tatlım bi çok sorunumuz var bu aralar..inşallah ya inşallah güzel olur herşey o kadar istiyorumki o tarihin olmasını..ertelenirse çok üzüleceğim...

hosbulduk canım valla hazırlık adına beyaz esyalar tam bnm mutfak ceyizi tam ev tutulup mobılya halı perde işleri var yetişilr inş:1:

aydında canım saol tatlım evet çok az kaldı düğüne kabuslar görmeye bile başladım delikafadulden gelinliğe beğendiğin modele ve aksesuarlara göre değişiyormuş canım biz bi tane gelinlik baktık daha karar veremedik ama o bize herşey dahil 1.500 e malolur dedi ii geldi fiyatı burda dikim ve hazır alım genelde aynı oluyor

canım gul'cum bence fiyat çok iyi.. bende gelinlik ve diğer tüm aksesuarlar için 1.600TL ye anlaştım ;)

hoşbulduk güzelim... evet tatlım bi çok sorunumuz var bu aralar..inşallah ya inşallah güzel olur herşey o kadar istiyorumki o tarihin olmasını..ertelenirse çok üzüleceğim...

canım önemli olan pozitif düşünmen.. hem şöyle düşün artık çok bi vakit kalmadı bence o yüzden o sizin seçtiğiniz yeri kimse kapmaz. ama eğer o gün düğününüz olmasını istiyorsanız belediyeden de gün almanızı tavsiye ederim çünkü acayip hızlı doluyor belediyedeki günler de... yani maalesef sadece düğün salonu ile bitmio işler :(

hosbulduk canım valla hazırlık adına beyaz esyalar tam bnm mutfak ceyizi tam ev tutulup mobılya halı perde işleri var yetişilr inş:1:

bhr'cım benim de daha evim tutulmadı. canım o en kolay iş.. hiiç merak etme. çıkacaksın evine ve zevkine uygun eşyaları alıp evine yerleştireceksin bu kadar basit ;)

canım gul'cum bence fiyat çok iyi.. bende gelinlik ve diğer tüm aksesuarlar için 1.600TL ye anlaştım ;)

evet canım bizde şimdilik karar vermedik ama büyük bi ihtimalle o olucak fiyatıda herkeze uygun geldi daha kesin karar vermediğimiz için pazarlık yapmadık onların magazasındanda kınalığımı damatlıgı falanda alıcaz ozamn dahada düşer diye düşünüyorum. sende ii almışsın canım pravoları başladımı gelinliğinn inşaşşh gönlüne göre olur canım

ayyy canım inş ben zaten hemen hemen moblyalara karar verdim sadece otrma odası için gönlmce birsey bulamadım bugün falan tekrar bakacz artkbide gelnlık bakmaya baslayacam nikah gününü ben 20eylül düsünüyorum onu da şimdiden almak gerek mi ki dolar mı hemen

canım önemli olan pozitif düşünmen.. hem şöyle düşün artık çok bi vakit kalmadı bence o yüzden o sizin seçtiğiniz yeri kimse kapmaz. ama eğer o gün düğününüz olmasını istiyorsanız belediyeden de gün almanızı tavsiye ederim çünkü acayip hızlı doluyor belediyedeki günler de... yani maalesef sadece düğün salonu ile bitmio işler :(

bhr'cım benim de daha evim tutulmadı. canım o en kolay iş.. hiiç merak etme. çıkacaksın evine ve zevkine uygun eşyaları alıp evine yerleştireceksin bu kadar basit ;)

haklısın tatlım ama adam evden çıkmadan neyimize güvenip belediyeden gün alacağızki? zaten o bir çıksa temmuzda gidicez hemen belediyeye :çok üzgünüm:hep o kiracının yüzünden bütün aksilikler ya offfffffffffff :kızgın: sen ne zaman evleniyorsun canım?

1500 iyi canım ya oralarında piyasası buysa..resmi varmı beyendiğin modelin

izmirli hanımlar gelinliği ordan almamızı tavsiye eder misiniz hem model hem fiyat acısından dün benım arkdsm burayla oranın arsnda 1 mılyar oynuyo aynı gelnlıkre dedı kafam karstı

evet canım bizde şimdilik karar vermedik ama büyük bi ihtimalle o olucak fiyatıda herkeze uygun geldi daha kesin karar vermediğimiz için pazarlık yapmadık onların magazasındanda kınalığımı damatlıgı falanda alıcaz ozamn dahada düşer diye düşünüyorum. sende ii almışsın canım pravoları başladımı gelinliğinn inşaşşh gönlüne göre olur canım

canım benim ilk provam 30 temmuz da.. ay çook heyecanlanıyorum :) ben biraz aceleci bi insan olduğum için 3 ay önce seçtim gelinliğimi kaydirigubbakcemile2 sağol bitanem bu arada umarım senin de gönlüne göre olur istediğin gelinlik canımmkaydirigubbakcemile5

ayyy canım inş ben zaten hemen hemen moblyalara karar verdim sadece otrma odası için gönlmce birsey bulamadım bugün falan tekrar bakacz artkbide gelnlık bakmaya baslayacam nikah gününü ben 20eylül düsünüyorum onu da şimdiden almak gerek mi ki dolar mı hemen

valla canımcım biz erkenden yaptık işemlerimizi aklımız rahat olsun diye. sonuçta bi sürü insan gidio saatler vs vs falan filan dolu olabiliyor. bizim düğünümüzün olacağı yerde olucak nikahımız o yüzden nikah memurunu bizim istediğimiz saatte oraya getirebilmek adına erken davrandık

Back