• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

oo kızlar 2 saatte neler olmuş böyle:))
aslıcım ben işyerinde göremiyorum eklenen fotoları eve gidince bakıcam bu arada yaşın gerçekten küçükmüş acele etmişsiniz biraz ama umarım mutlu olursunuz böyle olunca bende yaşlı kategorisne giriyorum sanırım bende 26 yaşındayım:))
ya fiyatlar gerçekten modellere ve semte göre çok değişiyo 1800 sorduğunuz gelnliğin aynısı başka bi semtte 1.200 olabiliyo bence onada dikkat edin derim bende gelecek hafta gidicem gelinlikçiğe kafamda var model çok heyecanlanıyorum onu düşününce:)))

sağol canım herşey nasip kısmet işte nişanlımda 25 yaşında...
belki daha sonra olacaktı ama hayırlısı olmayacaktı
herşeyin hayırlısı olsunda boşver gerisi teferruat
hem erken giden erken yol alır aklinialirimsmile
evlenir evlenmez 2-3 sene sonra çocuk yapacağıma daha çok gezer tozarım kocamla 4-5 sene sonra yaparım.. bide bu açıdan bakmak lazım kız kaydirigubbakcemile3

Damlacım gerçi albümünü paylaştığın topiğede yazmıştım ama burayada yazayım aşırı beyendim seni ve pozlarınız mükemmel canım mutluluklar dilerim.
Canım ben istanbul akatlarda oturuyorum..akatlar/etiler :) nişanlım avcılarda oturuyor bu moda evide avcılarda..ismini inan bilmiyorum ara bi sokakta çünkü ama avcılarda konak düğün salonunun yanında yani öyle söyleyeyim..
senin diktirdiğin için öyledir canım ben hazır model beyendim sonuçta.buda kiralık canım

belki öle olabilir bende maltepede diktiriyorum, ve ayrıca güzel yorumların için bende tekrar teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile2

oo kızlar 2 saatte neler olmuş böyle:))
aslıcım ben işyerinde göremiyorum eklenen fotoları eve gidince bakıcam bu arada yaşın gerçekten küçükmüş acele etmişsiniz biraz ama umarım mutlu olursunuz böyle olunca bende yaşlı kategorisne giriyorum sanırım bende 26 yaşındayım:))
ya fiyatlar gerçekten modellere ve semte göre çok değişiyo 1800 sorduğunuz gelnliğin aynısı başka bi semtte 1.200 olabiliyo bence onada dikkat edin derim bende gelecek hafta gidicem gelinlikçiğe kafamda var model çok heyecanlanıyorum onu düşününce:)))

canım benim yanlız değilsin bende 26 yaşındayımdelikafadulden

canım avcılarda konak düğün salonunun hemen yanında ama inan bilmiyorum salon ismini..sen nerede oturuyorsun nektar'cım :) bindallı içinde yine avcılarda marmara caddesinde bi pasajda ben 35 tl ye gördüm kiralık. çoook hoşuma gitti ve kadın öyle hemen teslim etceksin diye şartta koymuyo :)

Avcılar mıı,
ben de Beylikdüzündeyim canım.
Avcılara da çok sık giderim..Merkezde felan mı bu yer?
Bindallıya mutlaka bakıcam, 35 tl gerçekten çok uygunmuş kaydirigubbakcemile5
Bir daha gidersen pasajdaki mağazanın ismini de alırmısın canım :kedi:

Avcılar mıı,

nekadar uygun bindallının fiyatı burda kiralamak bile 75_80 liraymış kızlar banada ordan gönderin olmazsa yaaa delikafadulden

kızlar yardım edermisiniz nasıl resim ekleniyor???

canım mesaj yazdığın kutucuk var ya onun üstündeki pıtılarda grafik ekle diye bi seçenek var ordan başka bi sitede bulduğun resmi sağ tıklayıp özelliklerden http kodunu kopyalıyosun sonra mesaj kutucuğunda grafik ekleye bastığında bi pencerecik açılıo oraya yapıştırdığında oluyo bölelikle :)

kızlar bu arada sizelere özel mesaj attım bi bakar mısınız????

bende bende.. hepimiz prenses gibi olucaz yuppiiii:lepi: 30 temmuzda provama gidiim o zaman çekicem foto size de gösteririm kızlar

inşAllah canım kaydirigubbakcemile5
bekleriz resimlerinii :))))))
ben de 1-2 hafta sonra gelinlik bakıcam, çekip paylaşırım ben de :))

inş düğün resimlerimizi de paylaşmak kısmet olur hepimize, hiiç aksilik çıkmaz, süper geçer herşey :lepi:

nekadar uygun bindallının fiyatı burda kiralamak bile 75_80 liraymış kızlar banada ordan gönderin olmazsa yaaa delikafadulden

ben izmir'de kemeraltında bindallı, baş örtüsünü ve eldivenleri 100TL ye aldım.. daha doğrusu kayınvalidem aldı sempatiksalakcinni.. bi de 20 tane pullu mendillerden aldı boshayallersmile

benim baktığım yerlerde de senin söylediğin fiyattı canım, fazlası hatta
Aslının söylediği yere bakıcam mutlaka :))
Sana da gönderelim evet kaydirigubbakcemile3

Aslıcım, üzerinde daha da hoş görünüyor gelinlik
çook yakışmış canım olumunekankayizsmile

kızlar yardım edermisiniz nasıl resim ekleniyor???

Tatlım www.hizliresim.com a girip orda gözat'tan yükleyeceğin resmi seçip yükle'ye tıkla sonra karşına yüklediğin resim çıkacak altta yazılar var linkler yani orda forumlar için 3 yazanı kopyala buraya yapıştır olur canım

belki öle olabilir bende maltepede diktiriyorum, ve ayrıca güzel yorumların için bende tekrar teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile2

rica ederim canım benim opuyorumnanaktan

evet canım güzel tesaüf olsu amin inşallh hepimizin gönlüne göre olur:Saruboceq:

inşallah bitanem :Saruboceq:

Avcılar mıı,

Tatlım aaa komşumu olcaz senleee kaydirigubbakcemile3
Evlenincede oralardamı oturcaksın?
Ya konak düğün salonu var onun hemen yanında canım küçük bi dükkan çok fazla hazır modelleri yok ama dikim siparişi çok alıyolar genelde
Zaten benim bu denediğimde 1 kez giyilmiş ama tertemiz temizlenmiş vitrine konulmuş tekrar.
Canım tamam ben gitmesem bile nişanlıma sorarım hatta pasajı falan öğreneyim senin için.

inşAllah canım kaydirigubbakcemile5
bekleriz resimlerinii :))))))
ben de 1-2 hafta sonra gelinlik bakıcam, çekip paylaşırım ben de :))

inş düğün resimlerimizi de paylaşmak kısmet olur hepimize, hiiç aksilik çıkmaz, süper geçer herşey :lepi:

ayy aman aman aksilikler bizden uzak olsun... bu arada benim ilk provamda sadece iç çamaşırı götürcem.. 2. provada da ayakkabılı olucak.. ay şimdiden heyecanlanıyorum çoookk... uff bi de sevgilimi özledim yaaaa. pazartesiden beri şehir dışında.. seyehatte.. inşallah yarın sağ sağlim gelecek. yemek hazırlıcam aşkıma.. bu arada kızlar kimse bana cevap vermedi babalar günü için ne aldınız ya da alıcaksınız babalara????

Sana da gönderelim evet kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan canım benim saol
bizmde kına malzemeleri bindallım falan 150 lira tutcak öyle hesap çıkarmıştı

Sana da gönderelim evet kaydirigubbakcemile3

Aslıcım, üzerinde daha da hoş görünüyor gelinlik
çook yakışmış canım olumunekankayizsmile

Teşekkür ederim tatlım beyenmene sevindim evet bak oraya mutlaka..

ben izmir'de kemeraltında bindallı, baş örtüsünü ve eldivenleri 100TL ye aldım.. daha doğrusu kayınvalidem aldı sempatiksalakcinni.. bi de 20 tane pullu mendillerden aldı boshayallersmile

Güle güle giy fıstık

cnım çok güzel yakışmış :nazar:

Tşkler canım

hehe :)) canım biz en iyisi bitanesini kiralayalım hepimiz giyer sonra geri veririz :)) 35 tl yi 4 e bölelim hadi :D :D herkes 10 tl falan verse tamamdır bu iş :D

tatlım çok hoş olmuşşş ;) maşallah sana

teşekkürler canımmmm bnmmm

ayy aman aman aksilikler bizden uzak olsun... bu arada benim ilk provamda sadece iç çamaşırı götürcem.. 2. provada da ayakkabılı olucak.. ay şimdiden heyecanlanıyorum çoookk... uff bi de sevgilimi özledim yaaaa. pazartesiden beri şehir dışında.. seyehatte.. inşallah yarın sağ sağlim gelecek. yemek hazırlıcam aşkıma.. bu arada kızlar kimse bana cevap vermedi babalar günü için ne aldınız ya da alıcaksınız babalara????

allah kavuştursun canım benim
ya bende ne alsam bilemedim babama
senin düşündüğün bişey varmı güzelim

ayy kızlar atcam şimdi kendimi ama aşağı :gitme: neden kimse cevap vermiooo bana mafoldumben

Back