haklısın tatlım ama adam evden çıkmadan neyimize güvenip belediyeden gün alacağızki? zaten o bir çıksa temmuzda gidicez hemen belediyeye :çok üzgünüm:hep o kiracının yüzünden bütün aksilikler ya offfffffffffffsen ne zaman evleniyorsun canım?
1500 iyi canım ya oralarında piyasası buysa..resmi varmı beyendiğin modelin
izmirli hanımlar gelinliği ordan almamızı tavsiye eder misiniz hem model hem fiyat acısından dün benım arkdsm burayla oranın arsnda 1 mılyar oynuyo aynı gelnlıkre dedı kafam karstı
evet canım genelde gelinlikler heryerde aynı fiyatları beğendiğim modelin resmi suan yok çünkü modaevinde resim çekmek yasak ancak pravolara başladığında yada kesin karar verdiğinde bakılıyor şimdi sadece ön arastırma yaptık kesin elime alınca fotoları eklerim
canım izmir de çok fazla seçenek var eğer izmirden almayı düşünüyorsan benim gelinliğimi aldığım yere mutlaka bak derim. çankaya da relactive diye bi mekan.. çok güzel ve çok fazla seçenek var
canım izmir de çok fazla seçenek var eğer izmirden almayı düşünüyorsan benim gelinliğimi aldığım yere mutlaka bak derim. çankaya da relactive diye bi mekan.. çok güzel ve çok fazla seçenek var
canım sana bişey sorabilirmiyim izmirde nerde oldugunu bilmiyorum ama büyük beden gelinliklerinde bulundugu bir magaza varmış hangi semtde yada öyle biyer duydunmu diktirmekle ugrasıcagıma üzerime giyerek deneyerek almak istiyorum içime sinsin istiyorum ben 40 _42 giyorum aydında öyle biyer yok eger izmirdekinn yerini ögrensem ordanda bakabilirm
kızlar size fikir olabilecek değişik davetiye modelleri
tamam canım mutlaka ekle fotoları çok mrk ettim :) tarif etsene biraz nasl bişi :)
valla ben çektim tatlım beyendiğim modeli hatta birazdan göstericem size
:))
amaa tarlatan ayarlayamadılar o yüzden belli oluyo dışardan görüntüsü tarlatanın onu önceden sölim yanii
HEPSİ DE harikaa son ikisi biraz daha sade ve şık diğerleri de bizim gibi genç gelinlere göre tam eğlencelikaydirigubbakcemile3kızlar yaşlarınız nasıl ben cok mu erkenciyim 21 yaşındayım ben ayrıca üniversite 4.sınıfa geçtim bizim topiğimizde de var mı ben gibi aşkına kavusmak için acele edenler:kedi:
HEPSİ DE harikaa son ikisi biraz daha sade ve şık diğerleri de bizim gibi genç gelinlere göre tam eğlencelikaydirigubbakcemile3kızlar yaşlarınız nasıl ben cok mu erkenciyim 21 yaşındayım ben ayrıca üniversite 4.sınıfa geçtim bizim topiğimizde de var mı ben gibi aşkına kavusmak için acele edenler:kedi:
kuzucum hiç öle bi yer duymadım.. ama senin için dışarı çıktığımda sorarım tatlımburdan da özel mesaj atarım hayatım sana
kuzucum ben böle çok katlı ve balon gibi toplanmış etekleri pek sevmiyorum.. ama çok hoş ve önemli olan senin içine sinmesibi de üstüne giymeden sakın karar verme.. acayip fikir değişebiliyor
canım benim begendiğim straplez hatda arkası düğmeliydi ben rahatsız olurmuyum falan diye konuştum onn için bağcıklı yaparız falan dedi hem zayflama yada kilo alma durumu olursa sitresten malum ayarlanması daha kolay oluyormuş altıda baya kabarık altda biraz kararsız kaldım üst olarak begendimde alt kiloda olunca çok şişman görünürmüyüm acaba diye tereddütlüyüm 1hafta sonra kesin gelinlik için dolaşmaya başlıcam ozamn fotosunu bişekilde çeker eklemeye çalışırım canım bi sitede gördüm ama nasıl eklicegimi bilmiyorum . senn begendiğin modelide heyecanla bekliyorum
canım daha önce kendi ve nişanlılarımızın yaşlarını boylarını kilolarını falan yazmıştık pek eğlenceli olmuştusanırım şu an yaşlılar arasındayım bende sempatiksalakcinni 27 yaşındayım ben
he heee oleee sevindim yaa önemli olan yaş değil tabi önmli de ama akıl yaşta değil baştadırkaydirigubbakcemile3ben 2.gelinliği begendım onların kirası mı 600 satın alma fiyatı mı 600 onu anlamadım:uhm:
canım daha önce kendi ve nişanlılarımızın yaşlarını boylarını kilolarını falan yazmıştık pek eğlenceli olmuştusanırım şu an yaşlılar arasındayım bende sempatiksalakcinni 27 yaşındayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?