valla işlerle ugrasırken çok çabuk geçiyor zamn birde şimdi nişanlım aradı küçük bi operasyon geçirmek zorundaymış 1ay evden çıkamıcakmiş işyerindende 1.5 rapor almış ne yapıcaz yaa bu kadarda aksilik olurmu yaa mafoldumben
cnm bnm cok gecmıs olsun enısteye ıns tez zamanda daha ıyı olur
geçmiş olsun tatlım ya sıkma canını sende iyi düşün iyi olsun derler:))yapılır herşey biraz ters zamanda olmuş sadece ama sen üzülme :teselli:
Geçmiş olsun canım,
halledersiniz, herşey yetişir, sıkma canınıamin canım çok saol biraz sıkılıcaz ama halledicez inşallh
hafta sonuna çıkıcaktık mobilyacıya bugün gidecekmişiz hafta içindede alırsak işin çoğunu halletmiş olucaz inşallh hepimizn herşey gönlüne göre olur :Saruboceq:
çok saol canım inş. nişanlım düğünden sonra olmak istiyordu hemde havalar biraz srinler diye düşünüyordu bugün tekrar kontrole gitdi 2hafta içinde randevu vermiş tam işlerin en yoğun oldugu dönemde ameliyat olmak zorunda tek sağlıklı olsunda iyi kötü biraz toparlanınca halleicez artık çok terz zamna denk geldi üzüldüm ama yapabilecegimiz bişey de yok tek o iyileşsin:Saruboceq:
canım benım herseyde vardır bı hayır enıstemız ıyı olsunda hersey hallolur ama saglık ıhmale gelmez bosver olsun bı an once olması daha ıyı
gelınlık hazırmı bakcaksın dıktırcekmısın canım
dugun ne zaman
evt canım allh beterinden korusun:Saruboceq: gelinliğim mecburen dikilmek zorunda malesef burda hazır gelinlikler hep 36 beden 38 beden giyen arkadasım bile üzerine göre gelinlik bulamadı bende 40_42 giyorum begendiğimiz gelinliği diktiricez 1ayda dikiliyormuş başka çaremiz yok yani düğünüm allh nasip ederse 18 eylül de
nerde oturuyosun tatlım? hayırlı olsun cok az kalmıs ya :) ne kadara dıkıyolar cnm sorusturdunmu
yeni gelen gelinler hoş geldiniz. bhr'cım, meltem'cim ve aslı'cım.. hazırlıklarınız ne alemde? anladığım kadarıyla aslı'cım düğün salonu ve kiracınız ile ilgili bir takım sorunlar ile uğraşıosunuz. umarım herşey istediğiniz gibi gelişir de 9.10.2010 da sende sevdiceğinle mutlu bir yuvaya kavuşursun
aydında canım saol tatlım evet çok az kaldı düğüne kabuslar görmeye bile başladım delikafadulden gelinliğe beğendiğin modele ve aksesuarlara göre değişiyormuş canım biz bi tane gelinlik baktık daha karar veremedik ama o bize herşey dahil 1.500 e malolur dedi ii geldi fiyatı burda dikim ve hazır alım genelde aynı oluyor
hoşbulduk güzelim... evet tatlım bi çok sorunumuz var bu aralar..inşallah ya inşallah güzel olur herşey o kadar istiyorumki o tarihin olmasını..ertelenirse çok üzüleceğim...
hosbulduk canım valla hazırlık adına beyaz esyalar tam bnm mutfak ceyizi tam ev tutulup mobılya halı perde işleri var yetişilr inş
canım gul'cum bence fiyat çok iyi.. bende gelinlik ve diğer tüm aksesuarlar için 1.600TL ye anlaştım
canım önemli olan pozitif düşünmen.. hem şöyle düşün artık çok bi vakit kalmadı bence o yüzden o sizin seçtiğiniz yeri kimse kapmaz. ama eğer o gün düğününüz olmasını istiyorsanız belediyeden de gün almanızı tavsiye ederim çünkü acayip hızlı doluyor belediyedeki günler de... yani maalesef sadece düğün salonu ile bitmio işler
bhr'cım benim de daha evim tutulmadı. canım o en kolay iş.. hiiç merak etme. çıkacaksın evine ve zevkine uygun eşyaları alıp evine yerleştireceksin bu kadar basit
aydında canım saol tatlım evet çok az kaldı düğüne kabuslar görmeye bile başladım delikafadulden gelinliğe beğendiğin modele ve aksesuarlara göre değişiyormuş canım biz bi tane gelinlik baktık daha karar veremedik ama o bize herşey dahil 1.500 e malolur dedi ii geldi fiyatı burda dikim ve hazır alım genelde aynı oluyor
evet canım bizde şimdilik karar vermedik ama büyük bi ihtimalle o olucak fiyatıda herkeze uygun geldi daha kesin karar vermediğimiz için pazarlık yapmadık onların magazasındanda kınalığımı damatlıgı falanda alıcaz ozamn dahada düşer diye düşünüyorum. sende ii almışsın canım pravoları başladımı gelinliğinn inşaşşh gönlüne göre olur canım
ayyy canım inş ben zaten hemen hemen moblyalara karar verdim sadece otrma odası için gönlmce birsey bulamadım bugün falan tekrar bakacz artkbide gelnlık bakmaya baslayacam nikah gününü ben 20eylül düsünüyorum onu da şimdiden almak gerek mi ki dolar mı hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?