Damla, fotoların da sizde harikasınız :))
Mutluluğunuz daim olsun a.s.
sağol canım benim çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Damla, fotoların da sizde harikasınız :))
Mutluluğunuz daim olsun a.s.
tatlım bende onu düşünüyorum aslında ama antalyada eylül ayıda sezon diye geçiyo ve fiyatlara bakarsan gerçekten düşük değil eylülde ne çok sıcak olur ne soğuk bence ılık gayet hoş olur diye düşünüyorum bizde antalyaya gidecez umarım herşey yolunda gider bu arada resimleri gerçekten çok merak ettim ama maalesf göremedim neyse arttık yine mutluluklar tatlım:))ya kızlar bana balayı konusunda yardımcı olun ya hala bi yer bulamadık, bide eylülde hava nasıl olur denize girebilirmisin offf :S
kızlarr nişan albümümü bakarmısınız yorumlarınızı bekliyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13769016&posted=1#post13769016
kızlar ya balayına nereye gidiceksiniz :S
kızlarr nişan albümümü bakarmısınız yorumlarınızı bekliyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13769016&posted=1#post13769016
ya kızlar bana balayı konusunda yardımcı olun ya hala bi yer bulamadık, bide eylülde hava nasıl olur denize girebilirmisin offf :S
maşallah canım resimler çok güzel çok yakışmışsınız ve maşallah ne kadar zayıfsıınn opuyorumnanaktan
sağol canım teşekkür ederim evet zayıfım herkes kopucak beli diyodu :roflol:
akdeniz eylülde hem hala sıcak hem de sakin olur
o tarafa gidin derim ben özel bi yer yoksa istediğin canım
damla resimlerini çok begendim canım çok güzel olmuşsun maaş.çokta yakışıyonuz allah ayırmasın sizleri
Kıslar günaydın.
Damla resimlerin çok güzel..Çok yakışmıssınız birbiribize Allah tamamına erdirsin.
20 Eylül de balayına çıkıyoruz bizde. Kuşadasını tercih ettik. Uçak biletlerimizi bile erkenden aldık indirimli olsun diye..Bakalım inş. güzel geçer.
AMİN teşekkür ederim canım kuşadasında nereye gidiyosunuz canım
günaydın sonbahar gelinleri.. Bugün televizyonumuzu alcaz inşallah samsungtan ..Sizlerin de çeyizinize bugünlerde eklenecek veya yeni eklenmiş şeyler var mıı
günaydın tatlım dünde annemler bana saten nevresim takımı ve havlu almışlar bend eson olarak yastıklarımı almıştım:)şuan için başka bişe yok hafta sonuda mobilyalarım geliyooo çok heyecanlıyım:))
günaydın sonbahar gelinleri.. Bugün televizyonumuzu alcaz inşallah samsungtan ..Sizlerin de çeyizinize bugünlerde eklenecek veya yeni eklenmiş şeyler var mıı
Valla şuanda tam bir yer belli değil. Sessiz sakin kalabalık olmayan otel istiyorum.Var mı bildiğiniz bir yer?
Şimdiden hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın canım. bizim herhalde bisüre evde televizyonumuz olamayacak =) Mobilyalarınızı hallettiniz mi?
ne güzel canım hayırlı olsuuun , nevresim takımının fotosunu görmek isterim canım var mı nette yada bilgisayarında a.s
tşk tatlım nasıl ekleniyor bilmiyorum ama vinaldinin axara modeli yatak örtümde yine aynı modelde axara üzerinde payet işlemeler var kendi sayfasında kahverengi koymuşlar ama benimki krem krem rengi daha güzel duruyor:))