2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya kızlar bana balayı konusunda yardımcı olun ya hala bi yer bulamadık, bide eylülde hava nasıl olur denize girebilirmisin offf :S
tatlım bende onu düşünüyorum aslında ama antalyada eylül ayıda sezon diye geçiyo ve fiyatlara bakarsan gerçekten düşük değil eylülde ne çok sıcak olur ne soğuk bence ılık gayet hoş olur diye düşünüyorum bizde antalyaya gidecez umarım herşey yolunda gider bu arada resimleri gerçekten çok merak ettim ama maalesf göremedim neyse arttık yine mutluluklar tatlım:))

lepini peşinden geldim burayaa yeni gördüm bende burdayım artık :lepi:
10 ekim geliniyim bende kısmetse :asigim:

kızlar ya balayına nereye gidiceksiniz :S

bi aksilik olmazsa Bali'ye gidiyoruz inşallah opuyorumnanaktanAston Bali Resort

kızlarr nişan albümümü bakarmısınız yorumlarınızı bekliyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13769016&posted=1#post13769016

maşallah canım resimler çok güzel çok yakışmışsınız ve maşallah ne kadar zayıfsıınn opuyorumnanaktan

ya kızlar bana balayı konusunda yardımcı olun ya hala bi yer bulamadık, bide eylülde hava nasıl olur denize girebilirmisin offf :S

akdeniz eylülde hem hala sıcak hem de sakin olur
o tarafa gidin derim ben özel bi yer yoksa istediğin canım

damla resimlerini çok begendim canım çok güzel olmuşsun maaş.çokta yakışıyonuz allah ayırmasın sizleri

Kıslar günaydın.
Damla resimlerin çok güzel..Çok yakışmıssınız birbiribize Allah tamamına erdirsin.
20 Eylül de balayına çıkıyoruz bizde. Kuşadasını tercih ettik. Uçak biletlerimizi bile erkenden aldık indirimli olsun diye..Bakalım inş. güzel geçer.

canım ben ege istiyorum ama bilmiyorum hala bi yer bulamadık boshayallersmile

damla resimlerini çok begendim canım çok güzel olmuşsun maaş.çokta yakışıyonuz allah ayırmasın sizleri

AMİN sağol canım benim teşekkür ederim

AMİN teşekkür ederim canım kuşadasında nereye gidiyosunuz canım

günaydın sonbahar gelinleri.. Bugün televizyonumuzu alcaz inşallah samsungtan ..Sizlerin de çeyizinize bugünlerde eklenecek veya yeni eklenmiş şeyler var mıı

günaydın sonbahar gelinleri.. Bugün televizyonumuzu alcaz inşallah samsungtan ..Sizlerin de çeyizinize bugünlerde eklenecek veya yeni eklenmiş şeyler var mıı

günaydın tatlım dünde annemler bana saten nevresim takımı ve havlu almışlar bend eson olarak yastıklarımı almıştım:)şuan için başka bişe yok hafta sonuda mobilyalarım geliyooo çok heyecanlıyım:))

ne güzel canım hayırlı olsuuun , nevresim takımının fotosunu görmek isterim canım var mı nette yada bilgisayarında a.s

Şimdiden hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın canım. bizim herhalde bisüre evde televizyonumuz olamayacak =) Mobilyalarınızı hallettiniz mi?

Şimdiden hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın canım. bizim herhalde bisüre evde televizyonumuz olamayacak =) Mobilyalarınızı hallettiniz mi?

Allah hayırlısını versin canım ..Biz henüz mobilya işine tam olarak girişmedik ,bakalım kısmet ne zamana.Ev işimiz belli olunca hızlanır işler boshayallersmile

ne güzel canım hayırlı olsuuun , nevresim takımının fotosunu görmek isterim canım var mı nette yada bilgisayarında a.s

tşk tatlım nasıl ekleniyor bilmiyorum ama vinaldinin axara modeli yatak örtümde yine aynı modelde axara üzerinde payet işlemeler var kendi sayfasında kahverengi koymuşlar ama benimki krem krem rengi daha güzel duruyor:))

hayırlı olsun canım gördüm nette ama resmini koyamıyorum ,çok hoş

http://www.trtex.com/galeri.php?katno=21&s=10

bu linkte aksara camel yazan mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…