• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

selm kızlar ben geldim koşuşturmadan işlerimin yogunlugundan sizlerle ilgilenemedim özledim valla hazırlıkları yapmışsınız hepiniz ne güzel yavaş yavaş sıkışmadan halletmek lazım dimi bende az önce evimi bakmaya gitdim hazırlıkları baktım dün nişanlımla mobilyacıları gezdik bugünde iş çıkışı devam edicez aslında birkaç tane begendikte eve nasıl olur diye bugün ölçü aldık ii oldu bugün ölçüp karar vericez hafta sonuna kadar bakıcaz önümüzdeki haftada alınır sanırım çünkü 3haftada anck yaptırılıyormuş sonra olası bi aksilikte düzeltmeye zamn olsun diye düşünüyoruz :Saruboceq:

bizde balayına marmarise gidicez ordanda büyük bi ihtimalle iznimizi uzatabilirsek bodruma geçicez delikafadulden

merhaba kızlar dünden beri bayağı şenlenmiş topiğimiz. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. günler yaklaştıkça hazırlıklarda hızlanıyor haliyle. undomiel nikah şekerlerin çok güzel bayıldım bende böyle birşey düşünüyordum ama bugün bir arkadaş şeker yerine fidan versene dedi çok hoşuma gitti. hem doğaya katkımız olur hemde kalıcı bir hediye olur diye düşündüm burada bulamam şimdi internetten onları araştırıyorum. hafta sonu nişanlımın yanındaydım gelinlik baktım. bir tane gelinlik beğendim benim istediğimin aynısı olmasada benziyordu hoşuma gitti duvağı çiçeği dahil 1200 kira olur dediler satın alırsakta 1350 olur dediler kararsız kaldık bakalım nasıl olacak

aaa böyle bir topik varmıydı bende gelim takılim buraya ya yok zannediyordum ben artık buralardayım

olmaz mı tatlım ;) hoşgeldin biz buralardayız hep ama zemuszemus

İndirimden inş. bitmeden yararlanırız.Sonuçta halı on kere alacak halimiz yokya iyisi olsun istiyorum..Bir ara gidip bakacağım.
papatyacımm valla bizim şu an evimiz olmadığı için mobilya ve halı alamadık.. onun dışında diğer alınması gereken herşeyi aldık diyebilirim. gelinliğim hazır, kına gecesi kıyafetlerim (bindallı ve abiyem) ufak tefek bişiler kaldı işte.. kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim en çok unutulan şey diş fırçası oluyormuş.. ben şimiden 2 adet diş fırçası aldım ve koydum çeyizime kaydirigubbakcemile2

İnş. en kısa sürede evinizde olur tatlım. Bende gelinliğimi aldım. Kına gecesi kıyafetimide..Bindallı için eylül ayında bakarım..Bu arada diş fırçası evin ufak tefek eksiğini dizerkende alınmaz mı?. Ona kadar o kadar çok şey varki unutulması kaçınılmaz..

Ayy ne şeker şeyler öylee:3: Nerde var bunlar. Ücreti vs..Bende nihahım için 30-40 tane almayı düşünüyorum..

canım ben bunarı netten buldum ama izmirde bi şekerci ile konuştum istediğimiz şekeri yapabiliormuş :)fiyat maalesef bilmiorum şu anda

damlacımm fotolar bir harika.. çok yakışmışsınız.. allah mesut etsin kuzucum sizi ve hepimizi :)

ya kızlar bana balayı konusunda yardımcı olun ya hala bi yer bulamadık, bide eylülde hava nasıl olur denize girebilirmisin offf :S

Back