• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bizim hazırlıkları nişanlım yapıyo:1: nişanlım amerıkada düğünden sonra bende gidicem yanına burda ev acmadıgımız için o orda arayıslarda aslında üzülüyorum ona tek basına yapıyor orda herşeyi ama temelli dönüşte burda bırlıkte hazırlarız artık evimizi benım sadece düğün detayları ve gelink işim var temmuz gibi başlayacaklarını söyledıler bakalım nasıl bişey olcak :ecrin_bebek:

aaa ilk gurbet ellere vereceğimiz gelinimiz sen oldun kuzucum.. ne iş yapıyor müstakbel eşin???

undomielimm temmuzda 3 gün boş vardı benim istediğim yerde onlarda haftaiçi bizim iki yerde olacağı için günleri ayarlayamadık bizdi erteledik zaten ben hala aynı yerdeyim oda yani bi evimiz yok farkeden bişey olmadı ağustosta şarka gidicez tayinim çıktığı için evimizi yerleştircez sonra geri dönüp düğünümüzü yapıcaz artık ondan sonra anlarım heralde evlilğin nasıl bişey olduğunu daha nüfus cüzdanımı bile değiştirmedim ya yarın değiştircem belki bi fark olur hayatımda kaydirigubbakcemile3

hımm anladım senakan'ımm.. olsun ilk gelinimiz sen oldun yine de :)

aaa ilk gurbet ellere vereceğimiz gelinimiz sen oldun kuzucum.. ne iş yapıyor müstakbel eşin???

eşim daha öğrenciliğe devam ediyor sırnaşık şey tabi bı yandanda part time çalısıyor tatlımm aslında hiç evlilik gibi fikrimiz yoktu o gelmeden ama dayanamadık sanırım hasretliğesenağlama

eşim daha öğrenciliğe devam ediyor sırnaşık şey tabi bı yandanda part time çalısıyor tatlımm aslında hiç evlilik gibi fikrimiz yoktu o gelmeden ama dayanamadık sanırım hasretliğesenağlama

anladım tatlım.. ailen ne dedi amerikaya gitme işine peki? ben izmir de yaşıyorum. bizim evimize 25 km uzak bi yere taşınıcam annemona bile mırın kırın etti günlercekaydirigubbakcemile

teşekkür ederim bol'cum, enimse'cimm...

ayy cnm uzağa gitmekte daha bi koyuyor insana ama mutlu olduktan sonra sorun yok:))

canlarım buarada bişey soram sizlere konuyla alakasız ama bu yazısmalarda size cevap gelınce herhangi bi bildirim oluyomu yoksa sizde benım yaptıgım gibi yazdıgınız mesajlardan giripmi bakıyosunuz daha yeniyim burda sürekli yazdıgım msjlara bakıp cvp gelmısmı diye bakmaktan iflahım kesildikafamçokkarıştı

anladım tatlım.. ailen ne dedi amerikaya gitme işine peki? ben izmir de yaşıyorum. bizim evimize 25 km uzak bi yere taşınıcam annemona bile mırın kırın etti günlercekaydirigubbakcemile

teşekkür ederim bol'cum, enimse'cimm...

abimler çok sasırdı düşünün 3 erkegın içinde tek kızım ben küçükkende babam vefat ettigi için el bebek gül bebek büyütmüşler saolsunlar haliyle kıyamadılar ama dönüp dolaşıp gelecegımız yer belli oldugu için cokta sorun cıkmadı hatta hiç sorun cıkmadı diyebılırım saolsunlar karsı gelen olmadı ama içten içe üzülüyolar tabiki banada engel olmakta istemıyolar bende nasıl ayrılcam onlardan bılmıyorumeyvahedigeldismile

canlarım buarada bişey soram sizlere konuyla alakasız ama bu yazısmalarda size cevap gelınce herhangi bi bildirim oluyomu yoksa sizde benım yaptıgım gibi yazdıgınız mesajlardan giripmi bakıyosunuz daha yeniyim burda sürekli yazdıgım msjlara bakıp cvp gelmısmı diye bakmaktan iflahım kesildikafamçokkarıştı

kuzum ben bi iki şekilde takip ediyorum.. ya sayfaya hiç ellemeyim başka sayfaları yeni sekmelerde açıyorum. sonra takip ettiğim forumda arada f5 yapıorum.. ya da yukarıda forum takip var ordan yazdığım mesajlar kısmına bakıorum.. en son yazdığım mesaja cevap verilmişse sol taraftaki mektupcuk değişk oluyo... benim yöntemim bu ;)

kuzum ben bi iki şekilde takip ediyorum.. ya sayfaya hiç ellemeyim başka sayfaları yeni sekmelerde açıyorum. sonra takip ettiğim forumda arada f5 yapıorum.. ya da yukarıda forum takip var ordan yazdığım mesajlar kısmına bakıorum.. en son yazdığım mesaja cevap verilmişse sol taraftaki mektupcuk değişk oluyo... benim yöntemim bu ;)

sende bendensin desene:)

abimler çok sasırdı düşünün 3 erkegın içinde tek kızım ben küçükkende babam vefat ettigi için el bebek gül bebek büyütmüşler saolsunlar haliyle kıyamadılar ama dönüp dolaşıp gelecegımız yer belli oldugu için cokta sorun cıkmadı hatta hiç sorun cıkmadı diyebılırım saolsunlar karsı gelen olmadı ama içten içe üzülüyolar tabiki banada engel olmakta istemıyolar bende nasıl ayrılcam onlardan bılmıyorumeyvahedigeldismile

ayy kuzucuumm senin durumda hakikaten biraz duygusalmış.. bebemm amerika da öle yakın bi yer diil ama neticede senin mutlu olduğunu biliyorlar ya orası önemli olan.. sevdiceğin ne okuyor.. ne zaman bitecek okulu belki siz orda kalırsınız

ayy kuzucuumm senin durumda hakikaten biraz duygusalmış.. bebemm amerika da öle yakın bi yer diil ama neticede senin mutlu olduğunu biliyorlar ya orası önemli olan.. sevdiceğin ne okuyor.. ne zaman bitecek okulu belki siz orda kalırsınız

sevdiceğim burda kimya bölümü bitirdi amerıkada 1 yıl dil egitimi aldıktan sonra master a basladı uluslar arası işletmecılık ve yöneticilik üzerine ya aslında belkı karsı cıkabılırlerdı ama tanıyp güvendıklerı aileler oldugu için kımse ses cıkarmadı mesela nişanlım abimin arkadası :1: kayınvalıdem annemın arkadası biz kaleyi içten fethettık:teytey:

nektarcım gamze özçelikin saç modeli düğün için çok narin kaçmazmı halaydı 8-9 luk romandı derken o saç ne olur düşünemiyorum nikah için hoş ama düğün için çok narinn:1rolleyes:

diğer sayamadığım eylül ekim prensesleri kolay gelsin size görüşürüzzz

haklısın canım, daha düğünün ortalarınad sarkar o topuz
şu saç işine hiç karar veremiyorum :(
sen nasıl bişi düşünüyosun canım? var mı aklında bir model? a.s.

undomiel
, nikah şekerlerin çok güzelmiş canım, çok şirin :))

canım ben de kendi yöntemimi yazıyım sana
kullanıcı paneline gir
solda
seçenekleri düzenle var
ona tıklayınca açılan sayfada
biraz altta
Abonelik ayarları na gel
böyle bişi var
Yeni bir konu gönderdiğinizde veya mesaj yazdığınız bir konunun cevaplanması halinde abone olduğunuz konulardan, bu seçenek aracılığı ile yeni mesajları öğrenebilirsiniz.

orda ki şıklardan E-mail bildirimi yok
yapıyosun kaydediyosun

ve sadece bu konu değil,
yazdığın her başlığa abone oluyosun
kullanıcı panelinden takip ediyosun sonra sadece :))
biras karışık ama, çok rahat oluyor böylesi :))

canlarım ben çıkıyorum şimdilik yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi undomiel geliyorum birazdan oraya hazır yemekleri yemege tatlım hihoyyyt herkese iyi aksamlarrrrrr

ooo maşallah ben girmeyeli kızlar çalışmış baya hamaratlar sizi :)

undomiel nikah şekerlerin çoook şeker zemuszemus .Şimdi yeni çeyizlerine bakcam döncem tekrar kaydirigubbakcemile4

Back