2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

undomiel ben bakmıştım çeyizlerine,
hepsi çok güzel
iyi günlerde kullanın inş :)))
en çok rendene bayıldım, ben de alıcam böyle bişi kaydirigubbakcemile3

ben de bakmıştım tekrar bi göz attım canım hepsini güle güle kullann olumunekankayizsmile kızlar kaç yatak örtüsü aldınız yada almayı düşünüyorsunuz?

ben de bakmıştım tekrar bi göz attım canım hepsini güle güle kullann olumunekankayizsmile kızlar kaç yatak örtüsü aldınız yada almayı düşünüyorsunuz?
ben de bir tane saten var canım
annem almış onu da.
Ama sevmiyorum onu..ben daha normal daha sade bişi almak istiyorum
1 tane daha alınacak yani bilmiyorumkismile

sen kaç tane aldın ? :))

unmodelcim baktım ben güle güle kullan hepsinide cnm:))
nektarcım cnm yatak örtüsü 1 tane alacam ben başakda gerek yok zaten hep nevresim takımı serili olacağı için fazlasına gerek yok yani.

evet undomielim nikah şekerlerin çok şirinnn böyle bi nikah şekeri seçmekle iyi etmişsin kalıcı olur biz magnetli seçtik hani dolaplara yapıştırılan bu kısmı iyi ama biz ikimizde deniz insanı olduğumuz için ve memleketimizden ve denizden uzakta geçecek yıllar bizi beklediği için minik maket gemi düşündük ama yetişmez dediler bizde gerçek deniz yıldızı yaptırdık ama oda kırılıyor eminim kimse uzun süre saklayamayacak :sinifsinif:

aynısından nette buldum şimdi ama bizimkinin ortasında deniz kabuğu var küçük diğer herşeyi aynı

nacizane tavsiyem kırılmayacak bişey seçin kızlar şutarafagitti
ha ben benimkini yinede beğendim çünkü anlamı büyük bizim için

Eklentiler

• $-327392766.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 45
ben de bir tane saten var canım
annem almış onu da.
Ama sevmiyorum onu..ben daha normal daha sade bişi almak istiyorum
1 tane daha alınacak yani bilmiyorumkismile

sen kaç tane aldın ? :))

bende de 2 tane olacak gibi canım fazlasına gerek duymuyorum.Ben sadece herşeyi yeteri kadar istiyorum.1 tane mi alsam acaba ben de

Senakan seninki de çok tatlıymış :)

bende de 2 tane olacak gibi canım fazlasına gerek duymuyorum.Ben sadece herşeyi yeteri kadar istiyorum.1 tane mi alsam acaba ben de

Senakan seninki de çok tatlıymış :)

ben de bir taneyle yetinirdim bol gibi kaydirigubbakcemile3
sonra onları koyacak yer bulmak var birde..herşeyin en lazım olanını almayı düşünüyorum bilmiyorumkismile
ama beğenmiyorum benimkini
bi ara resmini çekip ekliyim buraya bakalım siz ne diyceksiniz

senakan çok güzel nikah şekerin, kız kardeşimin de mideye kabuğundandı :))

canım çoook güzelmiş.. bende nikah şekerlerimin arkasına magnet yaptırmayı düşünüyorum.. bi de klasik bişe olmasın dedik sevdiceğimle.. gerçi ben dedim o a hak (!)verdi bana

bu arada kızlar bana kayınvalidem bi tane hardal rengi pamuk saten bi nevresim takımı almış.. kendi yatak örtüsü var onun onun dışında görmüşsünüzdür patchwork var bi tane bi de gelin yatağı için annem aldı başka da almıcam sanırsam..

görmek isteriz canım ben de çeyizlerim çoğaldığında fotolarını eklicem :teytey:

bu arada netten çook tatlı davetiyeler buldum kızlar ,seçmekte zorlancam galiba kaydirigubbakcemile3 ekleyebilirsem eklim siz de bakın

kızlar büyük çıkmış fotolar,küçültmeyi bilmiyorum.Sayfa genişledi kusura bakmayın

tatlım çok güzelmiş davetiyeler.. sayfamız bozuldu ama olsun değer ellerine sağlık kuzum çok hoş bunlar

a

bende kaynanacığım da gelmişti.. güzel oluyor yafu.. keyifli geçiyor yani.. lepicimm senin nişanlın nerde oturuyor bebikimmm

benim nişanlım şuan oturcağımız evde otuuyor:)

ayy nişnada k. validem de vardı
o daha sabırlı idi ama anam daha sabırsızdı
öf pöf yani:

kızlar yaptıracağım nikah şekerim.. nasıl sizce???

cücelll
ben daha bunları hiç düşünmedim he
maşallah hızlı gidiosun

aaa böyle bir topik varmıydı bende gelim takılim buraya ya yok zannediyordum ben artık buralardayım

Son düzenleme:
rüzgarcım güzelmiş gerçekten 2. ve 3. yü çok beğendim ben bu arada nektarcım seninkide çok şirin ve esprili bende böle bişe yaptırsammı diye düşünüyorum nişalımla konuşmadık daha:))

rüzgarcım güzelmiş gerçekten 2. ve 3. yü çok beğendim ben bu arada nektarcım seninkide çok şirin ve esprili bende böle bişe yaptırsammı diye düşünüyorum nişalımla konuşmadık daha:))

tatlım çok güzelmiş davetiyeler.. sayfamız bozuldu ama olsun değer ellerine sağlık kuzum çok hoş bunlar

beğendiğinize sevindim kızlar opuyorumnanaktan aslında daha çok eklicektim karikatür şeklinde olanlar da var çok tatlılar,ama sayfa kayıyor benneyaptımki

ya bende aynı senin gibiyim daha karar veremedim b türlü hangi marka alsam diye ama çoğunda neyseki indirim var saray halı çok ii onu tavsiye ederim ve şuan %50 indirimde tatlım:))

İndirimden inş. bitmeden yararlanırız.Sonuçta halı on kere alacak halimiz yokya iyisi olsun istiyorum..Bir ara gidip bakacağım.
papatyacımm valla bizim şu an evimiz olmadığı için mobilya ve halı alamadık.. onun dışında diğer alınması gereken herşeyi aldık diyebilirim. gelinliğim hazır, kına gecesi kıyafetlerim (bindallı ve abiyem) ufak tefek bişiler kaldı işte.. kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim en çok unutulan şey diş fırçası oluyormuş.. ben şimiden 2 adet diş fırçası aldım ve koydum çeyizime kaydirigubbakcemile2

İnş. en kısa sürede evinizde olur tatlım. Bende gelinliğimi aldım. Kına gecesi kıyafetimide..Bindallı için eylül ayında bakarım..Bu arada diş fırçası evin ufak tefek eksiğini dizerkende alınmaz mı?. Ona kadar o kadar çok şey varki unutulması kaçınılmaz..

kızlar yaptıracağım nikah şekerim.. nasıl sizce???

Ayy ne şeker şeyler öylee Nerde var bunlar. Ücreti vs..Bende nihahım için 30-40 tane almayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…