günaydın kızlarrr ben eylül gelini değilim ama yazayım dedim eimde bnm düğünüm nasipse
canım daha gün almadık ama 10/10/10 nasipse düğünüm..ya sizce geç mi kalıyorum salon gelinlik vs için :S
aaa elvin gelmişşş....
canım daha gün almadık ama 10/10/10 nasipse düğünüm..ya sizce geç mi kalıyorum salon gelinlik vs için :S
selamlarrr :):) hoşbulduk canımmm...yaff konu ilk açıldığında yazmıştım buraya.. Sonra konuyu kaybettim unuttum :) ama artık buralarda olurum heralde...
Dünkü konulara baktım..
benim boy 1 67 kilo 65
nişanlım 1 88 kilo 80 zayıflamam lazım sanırım... :) ama hiç gaza gelemiyorum ...kaydirigubbakcemile2
kızlar ev tutuldumu sizlerin kirada olacak arkadaşlar erken mi acep ?? bilemedim... delikafadulden
canım gelinlik hallolur da salon için geç olabilir.. çünkü genelde özel tarihlerr çabuk gidiyor..
canım çok özel bir tarih istiyorsunuz o gün için şimdiden bence gün alma salon kiralama işlerinin çoğunu halletmeniz lazım.. ne de olsa 4 ay falan var..
kızlarr ben manisaya gelin gidiyorum sizlerden başka şehire giden var mı?
ben izmire şehir dışından gelmiştim. 1-2 yıl sonra ailem de geldi. düğünü memleketimde yapacağım için annemlerin de taşınması lazım. ben de o sırada kendi evimize geçerim eşyalarımızı yerleştirmeye başlarız. ev bakmaya başladık. sanırım temmuz sonuna doğru taşınırım. bu arada haftaya çarşamba gelinlik için randevu aldım. Heyecanla bekliyorum :)) undomielcim başka yerlere de bi bakındım ama oradaki kadar güzel bulamadım. bu arada profilindeki resimlere baktım ama mesaj sayım yetersiz olduğu için yorum yapamadım. çok uyumlu bir çift olmuşsunuz. Allah tamamına erdirsin
özlemiştik yafu elvin'cimm seni.. olumunekankayizsmilehoşgeldin yeniden :) yafu canım bizim daha 3 ayımız var şimdiden ev tutmayalım dioruz bi şöle haziran ayını da atlatalım ondan sonra bakınmaya başlayacağız. hem şimdi bi okullar kapansın daha çok kiralık ev olur dşüncesindeyiz
Oh oh liste süperr ama ben yokumm canım yaa ben burdaki(düzcede) düğünü 8 ekimde manisada 10 ekimde yapıcam sıkıştırıver listeye benide ehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?