Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun dkb... hoşgeldin aramıza ... :)
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
evet canım bergüzar korelinki rezaletti ama dün aşkı memnuda nihale taktılar da fena durmadı sanki... bilmiyorum acaba nasıl olur birazda yüz şekliyle alakalı sanırım...
baktım cnm güzelmiş bak benim koltuğumda o resimde var:) yatak odasını çekmişsin ya tam onun önünde beyaz sanırım ordaki ondan işte.nekadar fiyat aldınız siz?oturma odası modelleri klasik hep 2 üçlü 2 tekli zaten salonu yapıyosun ayrı ayda yılda bir giriliyo oyüzden yapmıyorum ben..
bencede cnm fena değilll daha güzel olabilir yani
kızlarrrr nasılsınızzz tayinim çıktığı için eylül gelini olmaya veda ediyordum en son ama yok yetişmesi mümkün değil ben gene eylül gelinin olucammmmmhihoyyyt
2 gün önce nikahımızı yaptık tayin için nikahla atlatacak gelinlerrr ne şanslısınız yaaa çok geriliyorum düğün törenindennn
her ne kadar ertesi gün herkes işine dönsede ben tekrar şehrime dönsemde ve hiç bişey değişmesede artık evliyimmm
kızlarrrr nasılsınızzz tayinim çıktığı için eylül gelini olmaya veda ediyordum en son ama yok yetişmesi mümkün değil ben gene eylül gelinin olucammmmmhihoyyyt
2 gün önce nikahımızı yaptık tayin için nikahla atlatacak gelinlerrr ne şanslısınız yaaa çok geriliyorum düğün törenindennn
her ne kadar ertesi gün herkes işine dönsede ben tekrar şehrime dönsemde ve hiç bişey değişmesede artık evliyimmm
merhaba arkadaşlar ben site daha dün üye oldum vee düğünüm 11 eylülde:)) tek korkum yağmur yağması çünkü açık havada olacak..
gelinlik içinse herkes erken diyor tabi beğendiğim modeller var sizler neler yaptınız.??
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
bende kısmetse ekim geliniyim
8-10 ekimde düğünlerimiz inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
evet canım bergüzar korelinki rezaletti ama dün aşkı memnuda nihale taktılar da fena durmadı sanki... bilmiyorum acaba nasıl olur birazda yüz şekliyle alakalı sanırım...