• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya yazdım yöneticilere ama topik'imizin ismini değiştirmediler.. biraz daha yalvarayım barim :) selam bu arada herkese..

dyyser'cimm hoşgeldin.. düğün tarihin belli mi belliyse yaz da alalım seni de listemize

canım daha gün almadık ama 10/10/10 nasipse düğünüm..ya sizce geç mi kalıyorum salon gelinlik vs için :S

canım daha gün almadık ama 10/10/10 nasipse düğünüm..ya sizce geç mi kalıyorum salon gelinlik vs için :S

canım çok özel bir tarih istiyorsunuz o gün için şimdiden bence gün alma salon kiralama işlerinin çoğunu halletmeniz lazım.. ne de olsa 4 ay falan var..

aaa elvin gelmişşş....

selamlarrr :):) hoşbulduk canımmm...yaff konu ilk açıldığında yazmıştım buraya.. Sonra konuyu kaybettim unuttum :) ama artık buralarda olurum heralde...

Dünkü konulara baktım..

benim boy 1 67 kilo 65

nişanlım 1 88 kilo 80 zayıflamam lazım sanırım... :) ama hiç gaza gelemiyorum ...kaydirigubbakcemile2

kızlar ev tutuldumu sizlerin kirada olacak arkadaşlar erken mi acep ?? bilemedim... delikafadulden

selamlarrr :):) hoşbulduk canımmm...yaff konu ilk açıldığında yazmıştım buraya.. Sonra konuyu kaybettim unuttum :) ama artık buralarda olurum heralde...

Dünkü konulara baktım..

benim boy 1 67 kilo 65

nişanlım 1 88 kilo 80 zayıflamam lazım sanırım... :) ama hiç gaza gelemiyorum ...kaydirigubbakcemile2

kızlar ev tutuldumu sizlerin kirada olacak arkadaşlar erken mi acep ?? bilemedim... delikafadulden

özlemiştik yafu elvin'cimm seni.. olumunekankayizsmilehoşgeldin yeniden :) yafu canım bizim daha 3 ayımız var şimdiden ev tutmayalım dioruz bi şöle haziran ayını da atlatalım ondan sonra bakınmaya başlayacağız. hem şimdi bi okullar kapansın daha çok kiralık ev olur dşüncesindeyiz

ben izmire şehir dışından gelmiştim. 1-2 yıl sonra ailem de geldi. düğünü memleketimde yapacağım için annemlerin de taşınması lazım. ben de o sırada kendi evimize geçerim eşyalarımızı yerleştirmeye başlarız. ev bakmaya başladık. sanırım temmuz sonuna doğru taşınırım. bu arada haftaya çarşamba gelinlik için randevu aldım. Heyecanla bekliyorum :)) undomielcim başka yerlere de bi bakındım ama oradaki kadar güzel bulamadım. bu arada profilindeki resimlere baktım ama mesaj sayım yetersiz olduğu için yorum yapamadım. çok uyumlu bir çift olmuşsunuz. Allah tamamına erdirsin

Canımm bu arada benim günlerde değişiklik oldu. 17 eylül düğüne 19 eylülde de nikaha karar verdik . hafta sonu da memlekete gidip salon işini halledeceğiz. haftaya da nikah evraklarıyla uğraşacağız.

ben izmire şehir dışından gelmiştim. 1-2 yıl sonra ailem de geldi. düğünü memleketimde yapacağım için annemlerin de taşınması lazım. ben de o sırada kendi evimize geçerim eşyalarımızı yerleştirmeye başlarız. ev bakmaya başladık. sanırım temmuz sonuna doğru taşınırım. bu arada haftaya çarşamba gelinlik için randevu aldım. Heyecanla bekliyorum :)) undomielcim başka yerlere de bi bakındım ama oradaki kadar güzel bulamadım. bu arada profilindeki resimlere baktım ama mesaj sayım yetersiz olduğu için yorum yapamadım. çok uyumlu bir çift olmuşsunuz. Allah tamamına erdirsin

teşekkür ederim canım..

listemiz güncellenmiştir. yeni gelen gelinlerimiz hoş geldiniz. eksik var mı listede ya da düzeltilecek bişi? olumunekankayizsmile

:nazar:2 Eylül 2010 papatya2507 Nikah

:nazar:8-10 Eylül 2010 selcan Düğün

:nazar:14-18 Eylül 2010 duuyyygggguuuu Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 gulse84 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 FE.OZ Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 gul1984 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ruzgarr Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 sedaemra Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ashkmelegi Nikah

:nazar:18-25 Eylül 2010 delicious_77 Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 undomiel Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 dilek_36 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 elvin06 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 sereia Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 Honest Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 asiasena Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 papatya2507 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 HayaL61 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 tomrukceylan Nikah

:nazar:19-23 Eylül 2010 elizhaa Düğün

:nazar:23 Eylül 2010 clementine212 Düğün

:nazar:24 Eylül 2010 ayazz Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 Hatige Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 sirkencubin Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 miss_curious Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 SBNM Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 soulmate84 Nikah

:nazar:26 Eylül 2010 mvldas Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 BtL Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 papatya.06 Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 lepi Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 pelerinli Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dyyser Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 kanatsiz_angel Nikah

:nazar:23 Ekim 2010 bebikyüzlü Düğün

hihoyyyt yaşasın eylül ekim gelinleri hihoyyyt

Son düzenleme:
Oh oh liste süperr ama ben yokumm canım yaa ben burdaki(düzcede) düğünü 8 ekimde manisada 10 ekimde yapıcam sıkıştırıver listeye benide ehehe

Son düzenleme:
özlemiştik yafu elvin'cimm seni.. olumunekankayizsmilehoşgeldin yeniden :) yafu canım bizim daha 3 ayımız var şimdiden ev tutmayalım dioruz bi şöle haziran ayını da atlatalım ondan sonra bakınmaya başlayacağız. hem şimdi bi okullar kapansın daha çok kiralık ev olur dşüncesindeyiz

haklısın canım bizde mantıklı düşününce daha erken neden fazladan kira verelim diyoruz... ama insan heyecan yapıyor yaww... bir an önce tutulsun hallolsun diye... :)

Back