• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Benim boyum 1.72 kilom 68 yaşım 23
Nişanlımın boyu 1.83 kilosu 76 yaşı 24

undomiel şimdi profiline göz attım da sarı saç sana çok yakışıyor :)

undomiel şimdi profiline göz attım da sarı saç sana çok yakışıyor :)

yaa ruzgarımmm deme öle ya... bende aslında yakıştırıyordum kendime ama röfle yaptırmak ona bakım yapmak öle zor ki.. bi de sürekli makyaj istemesi açık renkli saçların bıktım valla... bi de ben çok beyaz tenli olduğumdan saç sarı yüz beyaz hayalet gibi oluyordum :D

Erkekler büyük gösteriyo yanımızda zaten, o yüzden takılacak bir durum da yok. kaydirigubbakcemile3

heheheh tabiki şekercim çok haklısın.. zaten bizim aile özelliği yaşımızı göstermeyiz biz.. bi de bizim ailenin kadınlarında genetik olarak hiiiç selülit olmaz. allahım bu genlerimi çok seviyorum hihoyyyt

heheheh tabiki şekercim çok haklısın.. zaten bizim aile özelliği yaşımızı göstermeyiz biz.. bi de bizim ailenin kadınlarında genetik olarak hiiiç selülit olmaz. allahım bu genlerimi çok seviyorum hihoyyyt

Bende küçük gösteriyorum, yani etrafımdan çok fazla duyuyorum bunu. Güzel bişey. şakkıdı

yaşasın gençlik genleriiii :teytey: :teytey:

Yaşasın tabii. :dance:

Bu arada canım sen gelinliğini nerde ve ne kadara yaptırıyosun? Diğer kızlarda nerede ve ne kadara yaptırdıklarını yazarsa iyi olur. Bi araştırma yapalım bakalım. sempatiksalakcinni

Hmm sen ızmir'deymişsin canım, olsun ızmir'de oturanlar için fikir olur. Bende fiyat öğrensem yeter. :)

Yaşasın tabii. :dance:

Bu arada canım sen gelinliğini nerde ve ne kadara yaptırıyosun? Diğer kızlarda nerede ve ne kadara yaptırdıklarını yazarsa iyi olur. Bi araştırma yapalım bakalım. sempatiksalakcinni

Hmm sen İzmir'deymişsin canım, olsun İzmir'de oturanlar için fikir olur. Bende fiyat öğrensem yeter. :)

:) kuzum izmirde çankaya'da relactive diye bi mağaza var orda diktiriyorum.. duvak, el çiçeği, damat yaka çiçeği ve diğer küçük aksesuarlar dahil 1.600 TL ye anlaştık

undo ben de yazayım bari:)
ben
173 cm 56 kg yaklaşık 24
nişanlım 187 cm yaklaşık 80 kg 25 (11 ay 3 hafta aramız var)
uyuşumlu bi çiftiz bence
bana kısa gitmezdi ona da :D

:) kuzum izmirde çankaya'da relactive diye bi mağaza var orda diktiriyorum.. duvak, el çiçeği, damat yaka çiçeği ve diğer küçük aksesuarlar dahil 1.600 TL ye anlaştık

Satın mı alıyosun, kiralık mı canım? Ben kiralıyorum, ama özel diktirip. Zaten gelinikçi tanıdık, fiyat falan konuşmadık biz daha. Bu pazartesi başlarız sanırım bizde. :)boshayallersmile

:)) deli kız
buarda seni grdüm de
sen ne güzel kızmışsın öyle
hafif sarılık saçlarında
sana daha çok yakışıyor gerçekten de

ehuehu delikafadulden ayy canım lepicimm sarıdan sıkıldım valla :)

bu arada soul'cumm acayip pazarlık yapmıştım ben o gün kayınvalidem bile şoka girdi yani.. bu arada temmuz ayında provam var fotoları çekip koyarım sizde görürsünüz :)

Herkese günaydın. Ben de yazayım bari.
Ben 170 boy, 56 kilo 26 yaş
Nişanlım 175 boy 75 kilo 29 yaş.

Undomiel bu arada o elbisen şıkmış onu rahatlıkla giyebilirsin bence. Saçlarına da kırık fön güzel gider.

undomiel elbisen güzel çok yakışmış sana bende yazayım kızlar
ben 160 boy 56 kilo 27 yaş
nişanlım 175 boy 78 kilo 29 yaş

Back