Selam kıslar
Bende Eylül gelini olacağım inş.
Şafak sayıyorum geçmiyor bir türlü
Heyecan var mı? Ben biran önce evimi yerleştireyim istiyorum..
Nikah günününü aldınız mı? Bu arada benide listenize eklerseniz çok bahtiyar olurumkaydirigubbakcemile2
iyi geceler kızlar bugün evimi gördüm artık çokşükür tamirat yaptırmayı düşünüyorduk ama herşeyi yeni yapılmış ve güzel kullanılmış onn için tadilat yapılmıcak sadce boya olucakokadar çok sevindim bugünde mutfak takımımı aldım bulaşık mak. araştırdımyine çokk yoruldum szilerde yeni eşyalar almışsınıoz hepinize hayırlı olsun canım allh güle güle kullanmayı nasip etsin inşallh.opuyorumnanaktan
Hoşgeldin Rüzgar.
hoşgeldin papatyaa.s.
düğün günün bellimi düğün günü belli olmayınca listeye giremessinkiii:teselli:
benim belli değil nikahım bile belli değil gerçi nikahım haziranda kesin olcak bişey çıkmassa tayin için erken yapmamız lazım 2 haftaya kadar gününü alırız farklı şehirlerde olduğumuz için sık görüşemiyoruz biz ama haftaiçi olcak nikahım sıkıntı yapmıyorum o yüzden
bende evimi yerleştireyim istiyorum ama tayinimin onun olduğu yere çıkması lazım sonra o ilde nereye vercekler filan falan ona göre ev tutcaz bende heyecan yok sadece stres stres stressss:1no2:
Rüzgar çatak bıçak tk çok güzelmiş güle güle kullan.
Ne kadara aldın?
İnşallah canım. Şu sağlık raporunu bi halletsek nikah günümüzü de alıcaz hemen. Nikah için ne kadar ödüyorsunuz? Bizim nikah Taksim Evlendirme Dairesi'nde olucak, 285 TL istediler. O kadar borca giriyoruz, bi de nikah parası çıkıyor. Az olsa içim yanmaz, 5 dk durucaz 285 lira ödeyeceğiz. :))
Bize 135 önden alıyoruz dediler, nikah işlemlerini yaparken. Onun içinmiş bu para. Geri kalan 150 milyon da salon parasıymış, onu nikah günü alıyolarmış. Bizimde haftasonu olucak, bide oturduğum semtte. Dışardan gelseydim 400 küsür fiyatı var.
İnşallah canım. Şu sağlık raporunu bi halletsek nikah günümüzü de alıcaz hemen. Nikah için ne kadar ödüyorsunuz? Bizim nikah Taksim Evlendirme Dairesi'nde olucak, 285 TL istediler. O kadar borca giriyoruz, bi de nikah parası çıkıyor. Az olsa içim yanmaz, 5 dk durucaz 285 lira ödeyeceğiz. :))
iyi geceler kızlar bugün evimi gördüm artık çokşükür tamirat yaptırmayı düşünüyorduk ama herşeyi yeni yapılmış ve güzel kullanılmış onn için tadilat yapılmıcak sadce boya olucakokadar çok sevindim bugünde mutfak takımımı aldım bulaşık mak. araştırdımyine çokk yoruldum szilerde yeni eşyalar almışsınıoz hepinize hayırlı olsun canım allh güle güle kullanmayı nasip etsin inşallh.opuyorumnanaktan
12 kişilik günlük çatal kaşık takımım artaç.Nasıl kızlar
rüzgar çatal bıçak takımın çok güzel iyi günlerde kullan opuyorumnanaktan
Bize 135 önden alıyoruz dediler, nikah işlemlerini yaparken. Onun içinmiş bu para. Geri kalan 150 milyon da salon parasıymış, onu nikah günü alıyolarmış. Bizimde haftasonu olucak, bide oturduğum semtte. Dışardan gelseydim 400 küsür fiyatı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?