msore cum özel msjlarına bakar mısın cnm
çok taktir ettim valla bizde 5 kardeşiz kimse sormaz neyin eksik bunuda ben alayım diye çok şükür kazancım iyi kimseye ihtiyacım yok ama insan yanında birilerini istiyor maddi anlamdan çok manevi olarak yanımda istiyorum ama olmuyor.kendi kendime nişanlım yanımda olsun yeter diyorum ama şimdi senin yazdıklarını okuyunca hüzünlendim aranızda 1 ay olmasına ramen böyle ilgili olmanız çok güzel ilişkiniz hiç bozulmasın amin maşallah dediğin gibi Allah utandırmasın sizi bizleri
Soulmate canım istediğin tavsiye olsunzemuszemus LUXELL börekçi var fiyatıda çok uygun ve çokta güzel pişiriyomuş bizim bütün personeller ondan aldı.Ben ocakla birlikte mi ayrı mı karar veremediğim için bekliyorumhihoyyyt bi ocaklı aldım soğudum fırından zaten olayı biliyosunalsanaalsanasmile
Canım biraz geç cevaplayabildm malum iş güç...Kusura bakma...
Kızlar beyaz eşya k.ev aletleri konusunda sormak istediği olan varsa çekinmesin..Benim yaptığım iş pek onla alakalı değil ama,ben bilmesemde bilenler çok etrafımdakaydirigubbakcemile3
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi canımm yorgunluk sende ne var ne yok?Kınalığını ekleyecektin kayboldun.
süper tatlıımm.. hemde ay gün evleniyoruz seninle... sen 15'de ben de saat 20 de
canım biz bugün kemeraltındaki kemal kutucu'dan aldık 150 tane nikah şekeri hem de 90TLvalla artık ne nerde hepsini biliyorum. bugün yapabilirsem ayakkabılarımın da fotosunu eklicem size... onu da 60 TL ye aldık.. nişanlımın çocukluk arkadaşının ayakkabıcısından hemdeee
günaydın kızlar undocum davetiyen tepsin herşey çok güzel tatlım şimdi gördüm biz de bu davetiyeyti bastırmak istiyoruz ama bilemiyorum sizce nasıl
[ımg]http://img638.imageshack.us/img638/1551/kivilcim5338.jpg[/ımg]
ya da bunu düşünüyoruz
[ımg]http://img36.imageshack.us/img36/6773/kivilcim5334.jpg[/ımg]
kızlar bakın yatak odam da bu olucaaakkk nasıılll sizceee
heaven cığım bencede birincisi güzel daha ağır karizmatik duruyor olumunekankayizsmile
herkeşlere hayırlı sabahlar bu arada öpüyorum hepinizi nanaklarınızdan en fazla 3 ay sonraki kocişlerinizde dudaklarınızdan öpsünn sempatiksalakcinniopuyorumnanaktan
çooook hoooşşşş :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?