2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

süpersin valla. herhalde düğün tarihini de öne aldın :)) hepsini bir anda bitirmişsin. ne güzel zemuszemus

süpersin valla. herhalde düğün tarihini de öne aldın :)) hepsini bir anda bitirmişsin. ne güzel zemuszemus

yok bitanem hala 19 Eylül 2010 ama nişanlımın işleri çok yoğun olduğundan dolayı bugün onu yakalamışken hemen bu işleri halledelim dedik :)

hoşgeldin canım bende hoşgeldim naniknanik
acaba nedir nedir delikafadulden

hoşgeldin şekerrrrrrrr

işte davetiyem

bu da kına tepsim...

harikalar.sen zaten son hız gidiyorsun undomiel cim....
a.s.:1hug: aman nazar değmesin

Kardeşimle bizde zaman zaman stresten kırıcı olabılıyoruz tabi kii.... Ama yine de o benim en buyuk destekcım bnde onun...Evlenip 1 ay snra ızmıre gelcek benım evi yerleştirmeye cnm bnm sende kendini uzme emın ol kardeşlerin zaman yaklastıkca yardımcı olcktır.Kardeş sonucta....

canım davatiyen çok şık ve sade bayıldımne güzel yaa tepsinide almışsın bizde daha yokk

çok teşekkür ederim kuzuuummm...davetiyenin üzerindeki yazılar da dore renkli olucak. hıımm bi de unutuyordum az kalsın bir de düğün anı defteri aldımboshayallersmile

undocum senin hızına yetişemiyoruz valla biz çok tembel kaldık kaydirigubbakcemile5 bu gidişte ve bu hızla sen kendi düğününe kadar kendi işlerinide bitiricen bizimkileride halledicen çok sevindim canım herşeyini gönlüne içine sindiği gibi almana

sevgilim de geç saatlere kadar çalışıyor. 2 hafta ben de tek başıma kemeraltındaki neredeyse bütün nikah şekercileri - davetiye yerlerini dolaştım. tek başıma oturup örneklere baktım. kafamda oluştu sadece gidip sipariş vermek kaldı.

harikalar.sen zaten son hız gidiyorsun undomiel cim....
a.s.:1hug: aman nazar değmesin

sağol canım benimmm

undo davetiyen çok şık olmuş canım. özendim bak sana şimdi

ayy kızlar napayım ya önümüzdeki hafta tatile gidicem 1 hafta bari bunları çıkarayım aradan dedim :)

ayyy canım maşallah davetiyen tepsin çok güzel

sağol canımııınnn içi

ayy canım çok mu hızlı yapıorum ne sempatiksalakcinni valla bitireyim zamanım kalsın sizinkilere de el atıcam kaydirigubbakcemile5

bu daaaa anı defteri

canım biz bugün kemeraltındaki kemal kutucu'dan aldık 150 tane nikah şekeri hem de 90TL valla artık ne nerde hepsini biliyorum. bugün yapabilirsem ayakkabılarımın da fotosunu eklicem size... onu da 60 TL ye aldık.. nişanlımın çocukluk arkadaşının ayakkabıcısından hemdeee

kaydirigubbakcemile3 nikah günüm alınmış kızlar :)) 19 eylül saat 15:00 uçarak çıkıyorum iş yerindennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…