kesinlikle gül... senin yaş kaçtı?
kızlae ben geldim ve size süpriziiim vaaaar
canııım sabahtan beri çarşıda geziyoruz ve davetiyelerimizin bazım siparişini verdik kaydirigubbakcemile2 ondan sonra nikah şekerlerimizi aldık. sonracııımaaaa gelin ayakkabımı aldık, ve bir de kına tepsimi aldık.. çok süfer oldu hepsihihoyyyt
işte davetiyem
bu da kına tepsim...
süpersin valla. herhalde düğün tarihini de öne aldın :)) hepsini bir anda bitirmişsin. ne güzel zemuszemus
hoşgeldin canım bende hoşgeldim naniknanik
acaba nedir nedir delikafadulden
canııım sabahtan beri çarşıda geziyoruz ve davetiyelerimizin bazım siparişini verdik kaydirigubbakcemile2 ondan sonra nikah şekerlerimizi aldık. sonracııımaaaa gelin ayakkabımı aldık, ve bir de kına tepsimi aldık.. çok süfer oldu hepsihihoyyyt
işte davetiyem
bu da kına tepsim...
çok taktir ettim valla bizde 5 kardeşiz kimse sormaz neyin eksik bunuda ben alayım diye çok şükür kazancım iyi kimseye ihtiyacım yok ama insan yanında birilerini istiyor maddi anlamdan çok manevi olarak yanımda istiyorum ama olmuyor.kendi kendime nişanlım yanımda olsun yeter diyorum ama şimdi senin yazdıklarını okuyunca hüzünlendim aranızda 1 ay olmasına ramen böyle ilgili olmanız çok güzel ilişkiniz hiç bozulmasın amin maşallah dediğin gibi Allah utandırmasın sizi bizleri
canım davatiyen çok şık ve sade bayıldımne güzel yaa tepsinide almışsın bizde daha yokk
işte davetiyem
bu da kına tepsim...
26 yaşındayım canım sen?
harikalar.sen zaten son hız gidiyorsun undomiel cim....
a.s.:1hug:aman nazar değmesin
undo davetiyen çok şık olmuş canım. özendim bak sana şimdi
ayyy canım maşallah davetiyen tepsin çok güzel
ayy canım çok mu hızlı yapıorum ne sempatiksalakcinni valla bitireyim zamanım kalsın sizinkilere de el atıcam kaydirigubbakcemile5undocum senin hızına yetişemiyoruz valla biz çok tembel kaldık kaydirigubbakcemile5 bu gidişte ve bu hızla sen kendi düğününe kadar kendi işlerinide bitiricen bizimkileride halledicen çok sevindim canım herşeyini gönlüne içine sindiği gibi almana
şekerler ben çıkıyorm. nişan için hazırlıklara başlıyorum bugün .
sevgilim de geç saatlere kadar çalışıyor. 2 hafta ben de tek başıma kemeraltındaki neredeyse bütün nikah şekercileri - davetiye yerlerini dolaştım. tek başıma oturup örneklere baktım. kafamda oluştu sadece gidip sipariş vermek kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?