2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım gerçekten sen şimdiden böylesin 4aya kada ne olucan allh eniştemize sabır versin artık en gergin telaşlı ,heyecanlı gelinimiz sensin anlasılan benim 2.5 ay kaldı düşünmediğim sürece hiç telaş falan yok ama geceleri hiçbişey yetişmemiş aglıyorum ,düğünüm kötü geçiyormuş gibi rüyalar görmeye başladım. düğün günü düğün saatinde kufördeyiz daha hiçbişey yapılmamış hep aglıyorum inşallh bunlar hep kabus olarak kalır

İsabet olmuş valla canım böyle ne sen ne o bişey beğenemezsiniz hiç olmazsa birlikte bakarsanız daha kolay uzlaşırsınız...İnşallah canım o günlerde gelecek koyacaksın mobilya fotoğraflarını Allah'ın izniyle bizde yorum yapcazopuyorumnanaktan

saol cnmm bizim telaşı düşün yani herkes 1 duğune gerılıyor.Bizim çift 2 kızda gidiyor.Ev bomboş annemle babam tek kalıcak.Olsun kardeşim bana bende ona koşuyoruz.Ne görürsek çift alıyoruz.Allah utandırmasın.Şimdilik herşey yolunda ...

iyi ev tutulcak ağustosta şimdilik kardeşimin işleriyle ilgileniyoruz.Kız kardeşim 31 temmuzda evlenıyor.Ev ttuldu vs.onla ılgılenıyorz su an...

allh yardımcını olsun canım nerdeyse 1ay aralıklarla düğün yapıcaksınız baya yorulcaksınız neyse tatlı telaşlar bnlar allah kolaylık versin

msore cum ben de sabah pek bi gergindim böleeee bi bağırasım geliyordu.ama sağolsun burada kızlar sakinleştirdi.burası benim kurtarıcım oluyor.gerçekten.kendimizi harap etmenin ne anlamı var dimi.en büyük dertler bu olsun yaaaaaaa:enbuyukkk:

Öyle yapıcaz artık canım, ne ben o beğenir mi diye kafamı yormuş olurum, ne de O acaba nasıl bişey beğendi diye kafasını yorar.

Bu arada evlendikten sonra buralardan kaybolmayın kızlar. Evlenmiş olsakta yine birbirimizle paylaşımlarımıza devam edelim. Hatta kısmet olursa buluşma bile ayarlayabiliriz. olumunekankayizsmile

tabi canım bu kadar küçük şeyleri okadar dert edersek ilerde evimizi nasıl idare edicez sonuçta evlenince 3aile oluyorsun hepsini idare etmek ortada durmak biz bayanlara düşüyor dimi onun için şimdiden sakin ve sabırlı olmayı öğrenmemiz lazım yoksa kocalarımızı bunaltırız

evet kesinlikle kader ortagı olduk artıka.s.:1hug:

kesinlikle gül... senin yaş kaçtı?

zemuszemus

tatlım son gelinimizi evlendirene kadar ayrılmak yok öyle düğünüm oldu deyip diğer arkadaşları yanlız bırakmak olmaz sonuna kadar buradyız :enbuyukkk:ayrılanlarıklava:klava:klava:sonrada evli,mutlu, çocuksuz diye topik açıcaktık unutdunuzmu

çok taktir ettim valla bizde 5 kardeşiz kimse sormaz neyin eksik bunuda ben alayım diye çok şükür kazancım iyi kimseye ihtiyacım yok ama insan yanında birilerini istiyor maddi anlamdan çok manevi olarak yanımda istiyorum ama olmuyor.kendi kendime nişanlım yanımda olsun yeter diyorum ama şimdi senin yazdıklarını okuyunca hüzünlendim aranızda 1 ay olmasına ramen böyle ilgili olmanız çok güzel ilişkiniz hiç bozulmasın amin maşallah dediğin gibi Allah utandırmasın sizi bizleri

hoşgeldin canım bende hoşgeldim naniknanik
acaba nedir nedir delikafadulden

canııım sabahtan beri çarşıda geziyoruz ve davetiyelerimizin bazım siparişini verdik kaydirigubbakcemile2 ondan sonra nikah şekerlerimizi aldık. sonracııımaaaa gelin ayakkabımı aldık, ve bir de kına tepsimi aldık.. çok süfer oldu hepsihihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…