iyi oldu bu imam nikahı konusunun açılması hiç aklımda yoktu. bizimkiler de ayarlasın şimdiden.
daha ev kiralamadığımız için mobilyalara da bakamıyoruz haliyle. haftaya cumartesi nişanımız var. ondan sonra ev bakıp ağustos gibi eşyalarımızı yerleştirmeyi düşünüyoruz.
arada gidip geliyorm. tüm arkadaşlarım orada. iş için izmirdeyim.
hayırlı olsun canım şimdiden nişanınız umarım herşey istediğin gibi olur.ev çok önemli ev tutulmadan alınmıyor eşyalar biz şanslıydık mayıs ayında evimiz tutuldu ev sahibimiz nişanlımın babasının arkadaşı ve uzun zamadırda boş duruyormuş bizim evi tuttuk temmuzda da kira ödemeye başlıyacaz bu süredede evi boyandı yer döşemeleri yapıldı mutfak dolabı yenilendi
bizde ekim 3 te evleneceğiz inşallah
imam nikahını düğün gününe sıkıştırmak istemiyorum
düğünümüzün ne zaman olacağını bilen çevreden bir imama 3-4 gün öncesi kıdırmayı düşünüyorum ben kızlar
hala yatak odası almadım siz aldınızmı çok pahalı ya başlık ve yatak eklenince fiyat uçuyo
bayada sıkıştım
siz yatak odasını ne yaptınız ne kadara aldınız
ben ipekten ve mondiden beğendim beyazlı başlık ve yatak hariç 2,500 civarında
ne güzel anlayışlı bi ev sahibin var çok şanslısın canım inşallh kendi aldıgınız evide döşemeyi nasip eder allh. bizde o konuda sanslıydık ev kendimizin oldugu için rahat hazırlandık eşyaları falan eve göre aldık
16 eylul kına 18 eylul nıkah fe oz cnmm aynı gun kına ve nıkahımız var .Nikah saat kaçtaydı?
bnmkıde saat 16:00 ayyyy aynı gun aynı saat heyecanımız
anladım canım bede aydınlıyımda onun için sordun kuaförle ilgili bişeyler sormuşsun sanırımda onun için merak etdim nişanlın aydınlı zannetdim[/Q
sorma o konuyu açtım ama pek görüş bildiren yok :)) bir de yavuz varmış. onu da bir araştırayım bakalım.
hayırlı olsun canım şimdiden nişanınız umarım herşey istediğin gibi olur.ev çok önemli ev tutulmadan alınmıyor eşyalar biz şanslıydık mayıs ayında evimiz tutuldu ev sahibimiz nişanlımın babasının arkadaşı ve uzun zamadırda boş duruyormuş bizim evi tuttuk temmuzda da kira ödemeye başlıyacaz bu süredede evi boyandı yer döşemeleri yapıldı mutfak dolabı yenilendi[/Q
çok teşekkür ederim canım. güzel olsun diye uğraşıyorz bakalım nasıl olacak. ev konusunda gerçekten çok şanslıymışsınız. her şey tamam sayılır. Allah bize de o günleri gösterir inşallah. kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım şimdiden nişanınız umarım herşey istediğin gibi olur.ev çok önemli ev tutulmadan alınmıyor eşyalar biz şanslıydık mayıs ayında evimiz tutuldu ev sahibimiz nişanlımın babasının arkadaşı ve uzun zamadırda boş duruyormuş bizim evi tuttuk temmuzda da kira ödemeye başlıyacaz bu süredede evi boyandı yer döşemeleri yapıldı mutfak dolabı yenilendi[/Q
çok teşekkür ederim canım. güzel olsun diye uğraşıyorz bakalım nasıl olacak. ev konusunda gerçekten çok şanslıymışsınız. her şey tamam sayılır. Allah bize de o günleri gösterir inşallah. kaydirigubbakcemile3
inşallah canım
anladım canım bede aydınlıyımda onun için sordun kuaförle ilgili bişeyler sormuşsun sanırımda onun için merak etdim nişanlın aydınlı zannetdim[/Q
sorma o konuyu açtım ama pek görüş bildiren yok :)) bir de yavuz varmış. onu da bir araştırayım bakalım.
hiç duymadım yavuz kuaförü canım daha önceleri şakir kuaföre gidiyordum o çok iyi bi kuaför gelin başınıda çok özeniyor çok denk geldi 2arkadasımda orda yaptırdı çok da güzel olmuştu onuda bi arastır istersen ama ben 1_2senedir ümide gidiyorum çok memnunum iyi arştırmadan karar verme derim arkadaşlarım ibrahim kuaförüde çok öneriyorlar hatda oraya yaptır bile ısrar ediyorlar bunları sen arastır istersen 3üde gerçekten çok iyi kuaförler sen yinede aydında yasayan arkadaşlarınden buraların yerlerini ögrenebilirsin mutlaka bu kuaförleri biliyorlardırkaydirigubbakcemile5
kızlar geçmişi okuyamadım belki çok alakasız olucak ama bana yardım edermisiniz şimdi vu hafta sonu görümcemin düğünü var sizce şu saç modeli nasıl ya da nasıl olmalıyım düğünde bir kifir verirmisiniz saç modeli bulamadım kıslar yaa hem sade hem şık olsun istiyorum yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var resimli olarak fikir verirseniz daha memnun olucam şimdiden teşekkürler
şu nasıl sizce
canım olur böyle şeyler stresten. sıkma canını bak ne güzel nişanlında yanında destek oluyor sana seni mutlu etmeye çalışıyor halledilmeyecek şeyler değil bunlar Allah başka sıkıntılar vermesin böyle güzel koşturmacalar nasip etsin. bir bakacaksınki herşeyini almışsın sorunsuz evini yerleştirmişsin biraz rahat olmaya çalış herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle tatlım opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım senin hazırlıkların ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?