2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hayırlı olsun canım şimdiden nişanınız umarım herşey istediğin gibi olur.ev çok önemli ev tutulmadan alınmıyor eşyalar biz şanslıydık mayıs ayında evimiz tutuldu ev sahibimiz nişanlımın babasının arkadaşı ve uzun zamadırda boş duruyormuş bizim evi tuttuk temmuzda da kira ödemeye başlıyacaz bu süredede evi boyandı yer döşemeleri yapıldı mutfak dolabı yenilendi

ne güzel anlayışlı bi ev sahibin var çok şanslısın canım inşallh kendi aldıgınız evide döşemeyi nasip eder allh. bizde o konuda sanslıydık ev kendimizin oldugu için rahat hazırlandık eşyaları falan eve göre aldık

Tatlım bizde henüz hiçbir mobilya almadık ama şu sıralar bakma aşamasındayız... Bizde hafta sonu İpek Mobilyayı gezdik bu kadar güzel mobilya bulabileceğimi ummuyordum ama şaşırttı yani beni... Bende beyaz-bambu olan modellerini çok sevdim gerçi her modeli de güzel ama fazla karanlık olmasın diye açık renk istiyorum... Benim baktığım modelin fiyatı 3.550 TL idi... Fiyatı da normal çünkü diğer markalarında az çok böyle...

kızlar geçmişi okuyamadım belki çok alakasız olucak ama bana yardım edermisiniz şimdi vu hafta sonu görümcemin düğünü var sizce şu saç modeli nasıl ya da nasıl olmalıyım düğünde bir kifir verirmisiniz saç modeli bulamadım kıslar yaa hem sade hem şık olsun istiyorum yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var resimli olarak fikir verirseniz daha memnun olucam şimdiden teşekkürler

şu nasıl sizce

evet canım çok şanslıyım çok şükür adam mütahit niyeti yokmuş zaten evi kiraya veremeye binanın yarısı onun binayı yıkıp yerine yeni bina yapmakmış ama diğer ev sahiplerini ikna edememiş oda boş durmasın diye kiraya vermeye niyetlenirken kayınpederim girmiş araya çok seviyorum evimi amin canım inşallah kendi evimizde olur kirada olduğumuz için çok eşya almıyoruz en uygun olanları tercih ettik.sizin içinde çok sevindim canım maşallah

fe oz alıntını kaldırırmısın cnmm herkes okuyabılıyor bılıyorsn mekan adı vermek cok dogru gelmıyor.Sende kaldır bencee...

Güzel canım, beğendim ben. :))

Kızlar, davetiyeyi artık nişanlımla beraber gidip seçeriz artık. O daha sade şeyler beğeniyo, ben daha farklı olsun istiyorum. Ortada buluşucaz artık. Bu arada mobilyaların resimlerine baktım, hepsi çok güzel kızlar, güle güle kullanın inşallah.

Biz henüz alamıyoruz maalesef, Ağustos sonu kiralamayı düşündüğümüz için evi. Kısmet olursa bende eklerim artık mobilya fotoğraflarımı. boshayallersmile

AMİN canım inşallah...Kimseye sıkıntı vermesin başkada hemeencik gelsin o güzel günler hepimiz için...Haklısın ama işte kendime engel olamıyorum çok hassas oldum bu günlerde 4 ay var daha o zamana kadar nolcaksamdelikafadulden Çok sağol canım desteğin için iyiki varsınızopuyorumnanaktan.....Bi buraqda mutlu oluyo insan o kadar stresin arasında hepimiz aynı yollardan geçiyoruz çünküolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…