2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Gul takımlarına bayıldım ,güle güle kullan inşallah.Biz de bugünlerde karar verip alcaz mobilyalarımızı :)

bu koltuk takımını beğendim şimdilik, ne dersiniz..ama ortadaki sehpa yerine daha uygun deri bir orta sehpası alabiliriz.O biraz bozmuş havasını sanki

http://www.ladinmobilya.com/product.aspx?id=2 ''BESTE'' isimli takım

Son düzenleme:
işte bunlar yatak odası bu değil ama dolabında bu desen var siyah beyaz benım begendıgmnın cekmecelerı falan taslı salonda kremlı kahveyı begendım bide bu siyah modeli var ama ben illa kahve tonlarında istıyorum

canım çok güzel sadece koltugun kenarları farklı benimde kahveli kremli ve 5tane yastıklı inşallh istediğin gibi alabilirsin gezin valla ne modeller var inan varya okadar çok amaclı kullanılıyor ki mesela benim salondaki orta sehpan normalde çok klasik üzeri kahve ve kremli falan yemek odasıyla salon takımına uygun üzerindeki tahtayı masa gibi kaydırdıgın zamn içinden satranç takımı ve tavla takımı çıkıyor nişanlım ona bayıldı kayınvalidemler öyle amaçlı oldugunu bilmiyorlar:1:çünkü sadece o orta sehpa 600 liraydı altlarından camlı orta sehpaları çıkıyor inanılmaz güzel görünümü fotosunu bulabilirsem onuda eklicem

Gul takımlarına bayıldım ,güle güle kullan inşallah.Biz de bugünlerde karar verip alcaz mobilyalarımızı :)

bu koltuk takımını beğendim şimdilik, ne dersiniz..ama ortadaki sehpa yerine daha uygun deri bir orta sehpası alabiliriz.O biraz bozmuş havasını sanki

bigpic.aspx

teşekkür ederim canım çok saol canım fotogörünmüyor

Ladin Mobilya

canım sayfa acılıyor ama hangi takımı begendin

kaydirigubbakcemile3 aman bosver kendi elinizde varsa paranız herseyi herkese söylemeyin bizim hayat felsefemiz bu nişanlımla dermişim o da cok sever böyle degişik seyleri evine aldıgı hiçbiseye acımaz biz de sölemeyiz herkese ne kadar diye:1:

Kızlar meraba

bi türlü müsait olup yazamadım ama takipteyim... Bizde h.sonu mobilyalara bakındık.. ıpek mobilyaya girdik çok fazla ümidim yoktu ilk girdiğimde ama şaşırdım kaldım walla... Değişik tasarımlar ortaya koymuşlar ayrı bi tarz oluşturmuşlar... Yatak odası ve yemek odasını beğendim de tabii ipek mobilya kullanan pek yok çevremde kalite anlamında nasıldır bilemiyorum. O yüzden tereddütlerim var... Fiyatları da aşağı değil haniii yatan odası en uygunu bile 3.500 yemek odası da aynı şekilde... Aranızda ipekten mobilya alan oldu mu????

kaydirigubbakcemile3 aman bosver kendi elinizde varsa paranız herseyi herkese söylemeyin bizim hayat felsefemiz bu nişanlımla dermişim o da cok sever böyle degişik seyleri evine aldıgı hiçbiseye acımaz biz de sölemeyiz herkese ne kadar diye:1:

yok canım aileler alıyoe bizim eşyaları hatda bu eşyaları alırken nişanlım yanımızda değildi evde yatıyordu biz daha önedec begenip ayırtmıştık sonra ailelerle ben gitdim gösterdim eşyalrı sğolsun onlarda aldılar sadece birkaç mobilya göstermiştik açık renk falan diye söylediler benim begendiklerimde çok şükür sorunolmadı ama salon takımı nişanlımla baktıgımız olmadı biizm begendiğimizim yüzü değişmiyormuş oda bizim odaya uymucak ahşap yerleri çok açık renkti aileyle salon takımını begendik o nişanmlıma süpriz olcak artık bişey demedik

kaydirigubbakcemile5

canım istikbalde bakmıştık bu modeli biz yatak odasını falan aileler istemedi neymiş çok beyazmış :oklava::oklava:

ooo benım baktıgım yatakodası daha beyaz hatta aman cok sükür bizde karısacak yok öyle fazla ama arkadan cemkirecekler cok aman kıskananlar catlasın değil mi yaa:delphin:kaydirigubbakcemile3

kızlar ben oturma odama ve salonuma bu koltukları alıcam bakın

51953755.jpg

bu salon için

633380940194771250185x8.jpg

bu da oturma odası için

salona bir de bambu tarzı renkten masa ile tv ünitesi alıcaz o kadar

ooo benım baktıgım yatakodası daha beyaz hatta aman cok sükür bizde karısacak yok öyle fazla ama arkadan cemkirecekler cok aman kıskananlar catlasın değil mi yaa:delphin:kaydirigubbakcemile3

evet canım yaa valla onları takıp ben mutsuz olacagıma ben istediğimi alayımda onlar patlasın sonuçta bu bizim evimiz ve bizim evimiz dimi ama yaa çok şükür mobilya işleri bitidde kurtulduk kaydirigubbakcemile5

ben de seviyorum bir de bunun kumaşı silinebilir yıkanabilir leke tutmayan kumaş yoksa beyaz almazdım asla hem salon ya çok kirlenmez zaten die düşündüm yastıklarını bir de pufunun üst kısmını mürdüm rengi yaptırıyim diorum sizce nasıl oluurrr

ayy ne güzel evlerımız sekil almaya basladı iki ay sonra burdakı gelinler evlerinin fotolarını koymaya baslar yasasınolumunekankayizsmilezemuszemus

ayy ne güzel evlerımız sekil almaya basladı iki ay sonra burdakı gelinler evlerinin fotolarını koymaya baslar yasasınolumunekankayizsmilezemuszemus

evet inşallh farkındamısınız genelde oturma odalarımız birbirine çok yakın modeller eylül ekim gelinleri zevkli kaydirigubbakcemile5 inşallh herşey gönlümüze göre olur

Back