2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hayatım çıkardık biz bizim 250 falan davetiye oluyor işte o da 500 kişi falan oluyor biz hesapladık ama onların kendisinin demesi 400 davetiye yani en az 800 kişi bu da 1000 kişilik salona sığmayız demek oluyor ben nişanlımla konuştuumda bana demesi zaten herkes gelmez sığılır ben sığılmıcanı düşünmğüyorum oldu ama ya gelirse herkes dimi öle bi düşünceyle riske girilirmi off ya dün nişanlımla bile konuşurken ağladım hep ağlıorum çok bunaldım zaten onunla da devamlı tartışıyoruz her konuda ben ağlayınca da geçicek bunlar tamam ağlama diyor bu sefer de offffff

Bugün kimsecikler yok sanırım. Bende alışverişteydim, sonra da gelinlik provasına gittim. Büstiyerimi de aldım tabii. sempatiksalakcinni Modelin üstünün ölçüsü alındı, kesilicek. Bi de gelinlik denedim, eteğini çok beğendim. Bi de değişik bi davetiye buldum kızlar. Resmini koyarım, istediğim nikah şekerini de bulursam tam takım olurdu. Deniz kızı istiyorum ben nikah şekeri olarak. Beğendiğim davetiyeyle de tam uyumlu olur, bulabilirse şekerci tabii. boshayallersmile

Canımm davetiyen süpermiş cidden bayıldımzemuszemus Bu arada nikah şekeri üdşüncen de çok güzel. Uyumlu olsun istiyorsan deniz kızı bulamaz ise deniz yıldızları dı var bak onlar da süper duruyo. renkli simli filan. Fikir versin diye söyledimbayanssulusmile

iyi geceler kızlar :1hug:
geç geldim ben de bugün eve, hakkaten kimseler uğramamış bugün :1:
soulmate, çok tatlı bu davetiye..ve çok anlamlı olur deniz kızı olayı..çok zevklisin canım :1hug:

Kızlar bizim eve 5 dk mesafeye çok şık bir gelinlikçi açılmış
Öyle dışarıdan baktım da, çok hoş gelinlikler var..
2 katlı, alt katında gelin ayakkabısı, aksesuarlar , çiçekler felan var..İstediğin tasarımı da yapıyorlar sanırım..
annemle gidip bakıcaz oraya haftaya..
nihayet ben de gelinlik deniycem, şimdiden heycan yaptım kaydirigubbakcemile4

Nektarcım çok sevindim gelinlikçi bulduğuna, artık insanın algıları da değişiyor, hemen fark ediveriyor böyle yerleri dimi:1: Ben de bu haftasonu 12de ilk provama gidiyorum bakalım. Gerçi kız ilkinde sadece astar görürsün umutlanarak gelme dedi ama olsun heyecanlı:3:

günaydın kızlar ;) bugün erkenciyim hehehe nasıl oldu da geldim erkenden şirkete ama :)

soulmate'ciiim davetiyen çok hoş tatlım.. biz de cumartesi akşamı ablamın kayınbiraderinin düğününe gittik.. ne yapmak lazım ne yapmamak lazım onları konuşturk durduk bütün akşam :)
ehu.. bu arada bu hafta için bi sürü program yaptık :) salı gini nikah şekerlerimizi ve davetiyelerimizi ayarlıyacağız..

Oh ohh hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor hepimizde ne güzel valla, gelişmeleri yazarsın undomiel mutlaka bekliyoruz:hulya: Biz de bu çarşamba beyaz eşya bakacağız. Umarım bişiler belirleriz kafamızda

kızlar herkese günaydın ben bugün çok iyi deilim off ya varya düğün günü yaklaştıkça okadar stres artıyor ki her kafadan bir ses çıkıyor bizimkiler ayrı şey söylüyor nişanlımın ailesi farklı şeyler yapıyor düğün yeri tutuldu ama nişanlımın ailesi 400 davetiye dağıtırız demişler liste çıkarmışlar tutulan salon 1000 kişilik 400 davetiyeden en az 2 kişi gelse 800 onların taraf oluyor en az zaten bizimkiler ayakta mı oturcak yani off ya doğal olarak bizimkiler de karamsar oldu söylenip duruolar beynm şişti artık kızlar yaa var ya davul oldu resmen kafam durdu düşünme yeteneğimi kaybettim artık bunaldım çok bunaldım beennn

hayatım çıkardık biz bizim 250 falan davetiye oluyor işte o da 500 kişi falan oluyor biz hesapladık ama onların kendisinin demesi 400 davetiye yani en az 800 kişi bu da 1000 kişilik salona sığmayız demek oluyor ben nişanlımla konuştuumda bana demesi zaten herkes gelmez sığılır ben sığılmıcanı düşünmğüyorum oldu ama ya gelirse herkes dimi öle bi düşünceyle riske girilirmi off ya dün nişanlımla bile konuşurken ağladım hep ağlıorum çok bunaldım zaten onunla da devamlı tartışıyoruz her konuda ben ağlayınca da geçicek bunlar tamam ağlama diyor bu sefer de offffff

Canım nolur kafanı takma böyle şeylere inan Allah yardım ediyor bi şekilde, biz kendimizi stres ettğimizle kalıyoruz. Sen rahat ol o gün sizin gününüz olacak. Zaten ben bişi örendim düğünde kimseyi memnun edemiyorsun. O yüzden sen mutlu olmaya bakacaksına.s.

luxxorcum gerçekten memnun edemiyorsun kimseyi işin tuhafı gelinle damata siz neyden memnun olursunuz diye sorulmuyor yani bizi arada bırakıp birbirimze düşürüyolar sadece dün nişanlıma da dedim bir söz verelim hep de öle gitsin dedim ne sen kendi ailenden sorumlusun ne de ben kendi ailemden sorumluum kimse kimseden sorumlu deil herkes kendinden sorumlu kimse için birbirimizle tartışmayalım dedim tamam dedi ama bakalım nasıl olucak insan o psikolojide herşeye alınıyor kırılıyor off offf yaneee

Canım nolur kafanı takma böyle şeylere inan Allah yardım ediyor bi şekilde, biz kendimizi stres ettğimizle kalıyoruz. Sen rahat ol o gün sizin gününüz olacak. Zaten ben bişi örendim düğünde kimseyi memnun edemiyorsun. O yüzden sen mutlu olmaya bakacaksına.s.[/QUOTE]

heaven luxxora aynen katılıyorum düğün öncesi bu tatlı telaşları daha güzel yaşamaya bak kendini yıpratma

herkese günaydın.
heaven cım sıkma canını tatlım.biz daha davetiye işine girmedik :S girince eminim bizde de aynı sorunlar çıkacak.sen sakin ol.strese girme.canım benim sıkma canını herkesin başında var.

slm kızlar günaydın kaçgündür nete giremiyorum vaktim olmuyor malum enişteniz küçük bi operasyon geçirdi onun nazıyla kaprisiyle ugrasıyoruz::))) benden beter valla naz konusundaakannehir ilerde bunların acısını çıkarcam ondan

slm kızlar günaydın kaçgündür nete giremiyorum vaktim olmuyor malum enişteniz küçük bi operasyon geçirdi onun nazıyla kaprisiyle ugrasıyoruz::))) benden beter valla naz konusundaakannehir ilerde bunların acısını çıkarcam ondan

selam canım geçmiş olsun. şimdilik nazlansın canım bugünlerin tadını çıkarsın ilerdede sen nazlanırsın:lepi:

geçmiş olsun şeker.inş ciddi birşey değildir.a.s.

alla alla millet nereye gitti kızlar nasıl bu saç aksesuarı

husniyemodakrem4.jpg

luxxorcum gerçekten memnun edemiyorsun kimseyi işin tuhafı gelinle damata siz neyden memnun olursunuz diye sorulmuyor yani bizi arada bırakıp birbirimze düşürüyolar sadece dün nişanlıma da dedim bir söz verelim hep de öle gitsin dedim ne sen kendi ailenden sorumlusun ne de ben kendi ailemden sorumluum kimse kimseden sorumlu deil herkes kendinden sorumlu kimse için birbirimizle tartışmayalım dedim tamam dedi ama bakalım nasıl olucak insan o psikolojide herşeye alınıyor kırılıyor off offf yaneee

Tatlım öğle arasına çıkmıştık da yeni geldim. Valla çok güzel bir karar almışsınız. Siz birbirinize kenetlenirseniz hiç bir zorluk yıldıramaz zatenŞeniz

Geçmiş olsun canım iyi mi şimdi?

selam kızlarrr:)))yaa ben daha süpürgeyle ütü almadım herseyde su amrkayı alcam diye kararlı olan ben su süpürgeye bi karar veremıyrum yaa hadi alalım diye nişanlımda ısrar ediyo onlar bari aradan cıksın diye siz neler aldınızkafamçokkarıştı

Tatlım öğle arasına çıkmıştık da yeni geldim. Valla çok güzel bir karar almışsınız. Siz birbirinize kenetlenirseniz hiç bir zorluk yıldıramaz zatenŞeniz

Geçmiş olsun canım iyi mi şimdi?

çok şükür canım maşşlah çok ii ama nazı yetiyor bizeopuyorumnanaktan

çok şükür canım maşşlah çok ii ama nazı yetiyor bizeopuyorumnanaktan

yaa hakikaten kızlar bizim naz yapmamız lazım erkekler neden nazlanıyo böyle ya benimki de öyle hemen telaşa kapılıyoalsanaalsanasmileama azıcık görünüverdim masallah üç gündür kuzu gibisempatiksalakcinni

selam canım geçmiş olsun. şimdilik nazlansın canım bugünlerin tadını çıkarsın ilerdede sen nazlanırsın:lepi:

saol tatlım sorma çok nazlı erkelerin hasttalıgıda çekilmiyor valla çok şükür hemen 2günde ayaga kalktı ama kaprisleriyle ugrasıyoruz annesine ve beni etrafında döndürüyor vala ben daha kötü yapıcam onu :lepi:

yaa hakikaten kızlar bizim naz yapmamız lazım erkekler neden nazlanıyo böyle ya benimki de öyle hemen telaşa kapılıyoalsanaalsanasmileama azıcık görünüverdim masallah üç gündür kuzu gibisempatiksalakcinni

ayy sorma yaa erkenlerin nazıda bayanlarınki gibi değil hiç çekilmiyor valla her dk bişey istiyor bende bu akşamüzeri gitdiğimde biraz görüneyim bari yoksa bunun bu nazı 15 gün devm eder kalksında bi işinin ucundan tutsun valla evimiz boyanıyor eksiklerimizi tamammlıcaz offf offf şimdiden yoruldum valla

Back