2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ayy sorma yaa erkenlerin nazıda bayanlarınki gibi değil hiç çekilmiyor valla her dk bişey istiyor bende bu akşamüzeri gitdiğimde biraz görüneyim bari yoksa bunun bu nazı 15 gün devm eder kalksında bi işinin ucundan tutsun valla evimiz boyanıyor eksiklerimizi tamammlıcaz offf offf şimdiden yoruldum valla

biz ev bulamadık daha ev bulamayınca esyaları da almak canım istemiyo gözümle görsem bi nerde yasayacagıma o zaman inancam evlencegıme öyle oturuyorum bi hazırlık yaptıgım yok heyecandan mı mutluluktan mı bilmiyorum havaya giremiyom daha ben belkı de 8 yıldır en büyük hayal olarak beklediğimiz seyin gercek oldugunu idrak edemiyorum daha:uhm:

biz ev bulamadık daha ev bulamayınca esyaları da almak canım istemiyo gözümle görsem bi nerde yasayacagıma o zaman inancam evlencegıme öyle oturuyorum bi hazırlık yaptıgım yok heyecandan mı mutluluktan mı bilmiyorum havaya giremiyom daha ben belkı de 8 yıldır en büyük hayal olarak beklediğimiz seyin gercek oldugunu idrak edemiyorum daha:uhm:

senin düğün ne zamndı canım ev tutulsun heyecanı geliyor valla bizim ev kendimizin hemen başladık onun için 2.5 kaldı düğüne hergece kabuslar görmeye bile başladım seninde yaklaştıkca başlar

benım de üç ay kaldı 2 ekimde ay söylerken bile içim bi hos oluyokaydirigubbakcemile3ama ben sonlara kalmak istemiyorum benim nişanlımın pastanesi var ramazanı hiç saymıyorum işlerin yogunlugundan cıkamayız bi yerlere onun için aceleye gelmeden birer birer halledelım istiyorum

gül bunları mı aldın canım cok güzel iyi günlerde kullan koltugun nasıl birsey olacak

evet canım bunları aldık çok saol canım oturma odasının koltukgunu ekledim futonun riva modeli ama salon takımının modelini netde bulamadım nişanlım katalogtan bulamaya çalısıyor o bana msj atsın hemen onuda eklicem yatak odam yemek odam ve oturmadam bu eklediklerim renklerde öyle sadece oturma odasının üst kısmıbeyaz değil taş rengi gibi

Mobilyam - dijimecmua aa benim begendiğim koltuk da varmıs gül senin paylaştıgın linkte bu siyahlı minderlerı krem kahve begenmiştim ben klasık tarzdda salonu spor istemıyorum ben

bizim oturma odasını bu sekilde yaptık salonu daha klasik aldık canım senin begendiğin köşe takımının koltuk takımını aldık kremli kahveli yemek odasının rengine uysun diye kenarları oşekilde tamamen düzde olabiliyor ama arkası bizimkinin minderli büyük 5tane falan minderleri var kremli kahveli desenli çok hoş suan yüzleri istegimize göre değişmeye gitdi

oturma odanı da gördum cok güzel canım salonu da ekle görelim tabi ben otrma odasında karasız kaldım yatak odası ve salona büyük ölcüde karar verdım de bu senın paylastıgın seyde ne güzle modeler var öylee nerden buldun bunları:1:

benım de üç ay kaldı 2 ekimde ay söylerken bile içim bi hos oluyokaydirigubbakcemile3ama ben sonlara kalmak istemiyorum benim nişanlımın pastanesi var ramazanı hiç saymıyorum işlerin yogunlugundan cıkamayız bi yerlere onun için aceleye gelmeden birer birer halledelım istiyorum

evet canım ya sonra çok sıkışılıyor bizmde 2.5 ay kaldı ama 1ayı hiç saymıyorum ramazanda hiç dolaşılmaz çok şükür yavaş yavaş hallediyoruz benim çok bişey kamadı artık halletdik sayılır bide salon takımım istediğimiz gibi gelse çok sevinicem

yok yok köse takımı degıl benım begendıgım kenarları tahtalı gibi bi koltuk var o işte dur ekleyebilirsem kendi pcmden eklıyım

oturma odanı da gördum cok güzel canım salonu da ekle görelim tabi ben otrma odasında karasız kaldım yatak odası ve salona büyük ölcüde karar verdım de bu senın paylastıgın seyde ne güzle modeler var öylee nerden buldun bunları:1:

begenmene sevindim canım salon takımını inşallh eklerim bunları birebir benim aldıklarım diye ekledim magazadan aldıgım katalogtan ekledim salon takımınada bulabilirsem eklicem yada rengi değiştikten sonra çeker eklerim artık bu eklediklerim bizim aldıklarımız konforun mağazasından aldık canım hepsi 13,00 bin tutdu halılar ve perdeler hariç akannehirakannehir

evet tutmus baya canım ama işte ucuz etin yahnisi hesabı olmasın benim begendıklerımde hep öyle 3 ve 2bucuk arası fiyatları

yok yok köse takımı degıl benım begendıgım kenarları tahtalı gibi bi koltuk var o işte dur ekleyebilirsem kendi pcmden eklıyım

işte bunlar yatak odası bu değil ama dolabında bu desen var siyah beyaz benım begendıgmnın cekmecelerı falan taslı salonda kremlı kahveyı begendım bide bu siyah modeli var ama ben illa kahve tonlarında istıyorum

Eklentiler

• $Fotoğraf0077.jpg
    $Fotoğraf0077.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 17
  • $resim.jpg
    $resim.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 15
  • $kral_yatak_odasi_mobilya.jpg
    $kral_yatak_odasi_mobilya.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 16
  • $025_gumus_koltuk_takimi_detay.jpg
    $025_gumus_koltuk_takimi_detay.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 19
gül çok güzel mobilyaların sağlıkla mutlulukla huzurla kullan inşallah

teşekkür ederim canım begenmenize çok sevindim içim rahalıyor kızlar çünkü çok kararsız bıraktılar ben tesadüfen ilk bu mobilyalı gördüm sonra nişanlımla gezmediğimiz yer kalmadı yine dönüp bunları aldık üstelik ben bunları begendimdemem ragmen nişanlım inatla beni gezdirdi ve en son benim istediğim mobilyacıya geldik ilk görüşte aşk başladı mobilyalarla nişanlım böyle diyor :1:

Back