Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy sorma yaa erkenlerin nazıda bayanlarınki gibi değil hiç çekilmiyor valla her dk bişey istiyor bende bu akşamüzeri gitdiğimde biraz görüneyim bari yoksa bunun bu nazı 15 gün devm eder kalksında bi işinin ucundan tutsun valla evimiz boyanıyor eksiklerimizi tamammlıcaz offf offf şimdiden yoruldum valla
biz ev bulamadık daha ev bulamayınca esyaları da almak canım istemiyo gözümle görsem bi nerde yasayacagıma o zaman inancam evlencegıme öyle oturuyorum bi hazırlık yaptıgım yok heyecandan mı mutluluktan mı bilmiyorum havaya giremiyom daha ben belkı de 8 yıldır en büyük hayal olarak beklediğimiz seyin gercek oldugunu idrak edemiyorum daha:uhm:
gül bunları mı aldın canım cok güzel iyi günlerde kullan koltugun nasıl birsey olacak
Mobilyam - dijimecmua aa benim begendiğim koltuk da varmıs gül senin paylaştıgın linkte bu siyahlı minderlerı krem kahve begenmiştim ben klasık tarzdda salonu spor istemıyorum ben
benım de üç ay kaldı 2 ekimde ay söylerken bile içim bi hos oluyokaydirigubbakcemile3ama ben sonlara kalmak istemiyorum benim nişanlımın pastanesi var ramazanı hiç saymıyorum işlerin yogunlugundan cıkamayız bi yerlere onun için aceleye gelmeden birer birer halledelım istiyorum
oturma odanı da gördum cok güzel canım salonu da ekle görelim tabi ben otrma odasında karasız kaldım yatak odası ve salona büyük ölcüde karar verdım de bu senın paylastıgın seyde ne güzle modeler var öylee nerden buldun bunları![]()
yok yok köse takımı degıl benım begendıgım kenarları tahtalı gibi bi koltuk var o işte dur ekleyebilirsem kendi pcmden eklıyım
yok yok köse takımı degıl benım begendıgım kenarları tahtalı gibi bi koltuk var o işte dur ekleyebilirsem kendi pcmden eklıyım
gül çok güzel mobilyaların sağlıkla mutlulukla huzurla kullan inşallah
ordan öyle görünüyordu eklede görelim kaydirigubbakcemile5