iyi geceler kızlar :1hug:
geç geldim ben de bugün eve, hakkaten kimseler uğramamış bugün
soulmate, çok tatlı bu davetiye..ve çok anlamlı olur deniz kızı olayı..çok zevklisin canım :1hug:
Kızlar bizim eve 5 dk mesafeye çok şık bir gelinlikçi açılmış
Öyle dışarıdan baktım da, çok hoş gelinlikler var..
2 katlı, alt katında gelin ayakkabısı, aksesuarlar , çiçekler felan var..İstediğin tasarımı da yapıyorlar sanırım..
annemle gidip bakıcaz oraya haftaya..
nihayet ben de gelinlik deniycem, şimdiden heycan yaptım
Soulmate canım davetiye gerçekten çoook şeker opuyorumnanaktan
günaydın kızlar ben bugünde çalışıyorum :bbo:Soulmate davetiyen çok güzel canım:lepi:
gelinlik denemek gerçekten çok eğlenceli:))
ben nişanlımın karşısına ben gelddiim
diyip şebelek şebelek çıkıom
gelinlik denemek gerçekten çok eğlenceli:))
ben nişanlımın karşısına ben gelddiim
diyip şebelek şebelek çıkıom
soulmate aklını çelcem sonundaD
kimle gidip deniosun sen annenlemi
kayınvalidenle mi
soulmate davetisye mükemmelll..bayildim canim ya cok güzel :hooray:
günaydın kızlarbugün erkenciyim hehehe nasıl oldu da geldim erkenden şirkete ama :)
soulmate'ciiim davetiyen çok hoş tatlım.. biz de cumartesi akşamı ablamın kayınbiraderinin düğününe gittik.. ne yapmak lazım ne yapmamak lazım onları konuşturk durduk bütün akşam :)
ehu.. bu arada bu hafta için bi sürü program yaptık :) salı gini nikah şekerlerimizi ve davetiyelerimizi ayarlıyacağız..
günaydin canim..undomielcim bizimlede paylas..ne yapmak lazim ne yapmamak lazim kaydirigubbakcemile3
kızlar herkese günaydın ben bugün çok iyi deilim off ya varya düğün günü yaklaştıkça okadar stres artıyor ki her kafadan bir ses çıkıyor bizimkiler ayrı şey söylüyor nişanlımın ailesi farklı şeyler yapıyor düğün yeri tutuldu ama nişanlımın ailesi 400 davetiye dağıtırız demişler liste çıkarmışlar tutulan salon 1000 kişilik 400 davetiyeden en az 2 kişi gelse 800 onların taraf oluyor en az zaten bizimkiler ayakta mı oturcak yani off ya doğal olarak bizimkiler de karamsar oldu söylenip duruolar beynm şişti artık kızlar yaa var ya davul oldu resmen kafam durdu düşünme yeteneğimi kaybettim artık bunaldım çok bunaldım beennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?