2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Teşekkür ederim canım. opuyorumnanaktan
Hayırlı olsun yeni gelinlikçiniz.kaydirigubbakcemile3 Sende bi dene bakalım gelinlikleri, çok eğlenceli oluyo. olumunekankayizsmile

günaydın kızlar ben bugünde çalışıyorum :bbo:Soulmate davetiyen çok güzel canım:lepi:

gelinlik denemek gerçekten çok eğlenceli:))
ben nişanlımın karşısına ben gelddiim
diyip şebelek şebelek çıkıom

Soulmate canım davetiye gerçekten çoook şeker opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım. opuyorumnanaktan

günaydın kızlar ben bugünde çalışıyorum :bbo:Soulmate davetiyen çok güzel canım:lepi:

Teşekkür ederim canım, beğenmenize sevindim. opuyorumnanaktan

gelinlik denemek gerçekten çok eğlenceli:))
ben nişanlımın karşısına ben gelddiim
diyip şebelek şebelek çıkıom

Ben nişanlıma göstermiyorum, göstersem mi ne yapsam? bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni

soulmate aklını çelcem sonundaD

kimle gidip deniosun sen annenlemi
kayınvalidenle mi

soulmate aklını çelcem sonundaD

kimle gidip deniosun sen annenlemi
kayınvalidenle mi

Erkek tarafndan kimseyle gitmiyorum canım. Annemle gidiyorum genelde, gün teyzemle yengemde gelmişti ama. Nişanlım çok görmek istiyo ama, ben süpriz olsun istiyorum. Ama siz böyle yazdıkça gösteresim geliyo. kaydirigubbakcemile3

soulmate davetisye mükemmelll..bayildim canim ya cok güzel :hooray:

Teşekkür ederim canım, fiyatı da uygun. Bi de nikah şekerini de istediğim gibi bulabilirlerse çok daha iyi olucak. boshayallersmile

Soulmate denizkızı yaptırabilirsen koy fotoğrafını olur mu canım merak ettim...Güzelmiş:)bu arada kimsecikler yok yine pazar pazar çalışan bi benim yani..Yarında ben yokum hıhhhh:)))pazartesi sendromum yok bu yüzden....

günaydin eylül ekim gelinleri nasılsınız iyisiniz inşala :kedi:iş güç fazla vakit ayıramıyorum kusura bakmayın ama aklımdasınız aynı ayların gelinleriyiz hepimize mutluluklar opuyorumnanaktan

ben geçmişi bir okuyayım haberim olsun her şeydensempatiksalakcinni

günaydın kızlar bugün erkenciyim hehehe nasıl oldu da geldim erkenden şirkete ama :)

soulmate'ciiim davetiyen çok hoş tatlım.. biz de cumartesi akşamı ablamın kayınbiraderinin düğününe gittik.. ne yapmak lazım ne yapmamak lazım onları konuşturk durduk bütün akşam :)
ehu.. bu arada bu hafta için bi sürü program yaptık :) salı gini nikah şekerlerimizi ve davetiyelerimizi ayarlıyacağız..

günaydin canim..undomielcim bizimlede paylas..ne yapmak lazim ne yapmamak lazim kaydirigubbakcemile3

kızlar herkese günaydın ben bugün çok iyi deilim off ya varya düğün günü yaklaştıkça okadar stres artıyor ki her kafadan bir ses çıkıyor bizimkiler ayrı şey söylüyor nişanlımın ailesi farklı şeyler yapıyor düğün yeri tutuldu ama nişanlımın ailesi 400 davetiye dağıtırız demişler liste çıkarmışlar tutulan salon 1000 kişilik 400 davetiyeden en az 2 kişi gelse 800 onların taraf oluyor en az zaten bizimkiler ayakta mı oturcak yani off ya doğal olarak bizimkiler de karamsar oldu söylenip duruolar beynm şişti artık kızlar yaa var ya davul oldu resmen kafam durdu düşünme yeteneğimi kaybettim artık bunaldım çok bunaldım beennn

canım sakın strese sokma kendini... sen bunu en iyi nişanlın ile sakin sakin konuşarak halledebilirsin... bu yüzden bence akşam konuş. davetli listesini çıkarmadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…