günaydın kızlarrrr süper bir gün olur inşş nasılsınız bakalımmm
Insallah
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrrr süper bir gün olur inşş nasılsınız bakalımmm
Insallah..iyiylik canim senden naber?
bendende iyi tatlımmm geldik yine malesef işe![]()
Kolay gelsiiin kaydirigubbakcemile2
undomiel canim esyalariniz cook güzel güle güle kullanin..[/B]
Haklisin Nektarcim..ama bugün tartismamizdan sonra harika birsey oldu..
kislarrr niskah tarimizi aldik..ben bukadar cabuk olacagiiniz hic düsünmemistim..benim evraklar tamamdi..nisanlim pazartesi gidecekti..fakat bugün tartisinca gönlümü almak icin hemen gitmis..nasil oldu nasil bitti bilmiyorum ama 10.8.2009 tarih almis saat 14:00 de inanamiyorum cok mutluyum kislarrr hihoyyythihoyyyt
insallah hersey güzel olur
bütün güzellikler bizimle olsun a.s.
günaydın canımmmmgünaydın fıstıklarım
Günaydııınn kıslar.
Nasılsınız? H.sonu inş. yağışlı olmaz dua edin kız kardeşimin düğünü var..
luxxor cum hayırlı olsun canım eviniz.ne güzel anneyle balkondan el sallarsınız birbirnizeKızlaar günaydın, dün gelemedim ama bu iki günde bisürü şey oldu. Annem bi ev beğenmişti bizim için, öylesine bakmaya gittik nişanlım da ben de bayıldık ve tuttuk evi. Annemlere de o kadar yakın ki onların salon balkonundan bizim mutfak balkonu görünecek:)) Çok mutluyum. Kirası da çok uyguna bulduk. 2+1 ama ilk etapta yeter de artar bile dimikaydirigubbakcemile3
Ayrıca davetiyelerim geldiiiiboshayallersmile 2 akşamdır harıl harıl onları katlayıp hazırlayıp zarflara koyuyoruz. 2 parçalı idi davetiye meğersem öyle açık açık ayrı gönderiliyormuş. Biz birleştiriyoruz katlıyoruz filan. Ama o bile çok zevkli dün akşam bi yandan aşkı memnu izlerken 200e yakın zarflamışım bile
hepimize kolay gelsın canımcımm saolasın nasıl gıdıo bakalım hazırlıklarr:dance:
canım çok sevindim hadi hayırlı olsun bak dün nası üzülüyordun ne güzel herşey yoluna girmiş a.s
günaydın canımmmm
aaa hadi hayırlı olsun kardeşe de selamlar.inş yağmaz ama yağarsa da bereket diye düşünün a.s
luxxor cum hayırlı olsun canım eviniz.ne güzel anneyle balkondan el sallarsınız birbirnize
artık hepsi çorap söküğü gibi gelir eşyalar fln.güle güle oturun
günaydınnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeee
Sağol ozzy-mimcim valla öyle olacak gibi hatta işin güzel tarafı nişanlım şu an kendi bekar evinde kirada. Eşyalarımız alınınca 1 ay kadar bize komşu gelecek eve yerleşecek çünkü 2 kira ödemeyelim diye boşuna, enimse günaydın canım sana da![]()
luxxorcum bunu her mesaj attıımızda kopyalamı diyorum yoksa her atışımızda otomatik gösteren bir yöntem varmı
![]()
ooo ne güzel bi ay komşuculuk oynarsınızhihoyyyt
luxxorcum hallettim sanırım çok saol hayatım
luxxorcum hallettim sanırım çok saol hayatım