2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

undomiel canim esyalariniz cook güzel güle güle kullanin..[/B]

Haklisin Nektarcim..ama bugün tartismamizdan sonra harika birsey oldu..
kislarrr niskah tarimizi aldik..ben bukadar cabuk olacagiiniz hic düsünmemistim..benim evraklar tamamdi..nisanlim pazartesi gidecekti..fakat bugün tartisinca gönlümü almak icin hemen gitmis..nasil oldu nasil bitti bilmiyorum ama 10.8.2009 tarih almis saat 14:00 de inanamiyorum cok mutluyum kislarrr hihoyyythihoyyyt
insallah hersey güzel olur:nazar:

bütün güzellikler bizimle olsun a.s.

canım çok sevindim hadi hayırlı olsun bak dün nası üzülüyordun ne güzel herşey yoluna girmiş a.s
günaydın fıstıklarım
günaydın canımmmm
Günaydııınn kıslar.
Nasılsınız? H.sonu inş. yağışlı olmaz dua edin kız kardeşimin düğünü var..

aaa hadi hayırlı olsun kardeşe de selamlar.inş yağmaz ama yağarsa da bereket diye düşünün a.s

Kızlaar günaydın, dün gelemedim ama bu iki günde bisürü şey oldu. Annem bi ev beğenmişti bizim için, öylesine bakmaya gittik nişanlım da ben de bayıldık ve tuttuk evi. Annemlere de o kadar yakın ki onların salon balkonundan bizim mutfak balkonu görünecek:)) Çok mutluyum. Kirası da çok uyguna bulduk. 2+1 ama ilk etapta yeter de artar bile dimikaydirigubbakcemile3
Ayrıca davetiyelerim geldiiiiboshayallersmile 2 akşamdır harıl harıl onları katlayıp hazırlayıp zarflara koyuyoruz. 2 parçalı idi davetiye meğersem öyle açık açık ayrı gönderiliyormuş. Biz birleştiriyoruz katlıyoruz filan. Ama o bile çok zevkli dün akşam bi yandan aşkı memnu izlerken 200e yakın zarflamışım bile
luxxor cum hayırlı olsun canım eviniz.ne güzel anneyle balkondan el sallarsınız birbirnize :D
artık hepsi çorap söküğü gibi gelir eşyalar fln.güle güle oturun

günaydınnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeee

hepimize kolay gelsın canımcımm saolasın nasıl gıdıo bakalım hazırlıklarr:dance:

Simdilik yine bir sakinlik hakim..bakalim..nikah tarihinin sevincini yasiyorum ben daha kaydirigubbakcemile3..
ceyiz düzüyorum iste..aklima birsey geldikce..biryerlerde birsey gördükce aliyorum..ama ekisklerde bitmiyo ki yaa:bbo:
sende nedir son durumlar?Gelinligini begendin mi?

Sağol ozzy-mimcim valla öyle olacak gibi hatta işin güzel tarafı nişanlım şu an kendi bekar evinde kirada. Eşyalarımız alınınca 1 ay kadar bize komşu gelecek eve yerleşecek çünkü 2 kira ödemeyelim diye boşuna, enimse günaydın canım sana da:3:

CxBFp3.png

canım çok sevindim hadi hayırlı olsun bak dün nası üzülüyordun ne güzel herşey yoluna girmiş a.s

günaydın canımmmm

aaa hadi hayırlı olsun kardeşe de selamlar.inş yağmaz ama yağarsa da bereket diye düşünün a.s

luxxor cum hayırlı olsun canım eviniz.ne güzel anneyle balkondan el sallarsınız birbirnize :D
artık hepsi çorap söküğü gibi gelir eşyalar fln.güle güle oturun

günaydınnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeee

günaydin caniimmkaydirigubbakcemile2

Sağol ozzy-mimcim valla öyle olacak gibi hatta işin güzel tarafı nişanlım şu an kendi bekar evinde kirada. Eşyalarımız alınınca 1 ay kadar bize komşu gelecek eve yerleşecek çünkü 2 kira ödemeyelim diye boşuna, enimse günaydın canım sana da:3:

ooo ne güzel bi ay komşuculuk oynarsınızhihoyyyt

luxxorcum bunu her mesaj attıımızda kopyalamı diyorum yoksa her atışımızda otomatik gösteren bir yöntem varmı

CxBFp3.png

Hayır güzelim bak bana da Nektar arkadaşımız özelden tarif etmixşti ben sana ordan onun bana yazdıklarını göndereyim daha açıklayıcı olur

kızlar yaa birşey danışacağım ben kına gecem ve de düğün için saçımı öle abartı deil de böle sade ama şık olan bir saç istiyorum hatta kınamda saçımı salık dalgalı önlerden yana doğru örgü ve böle de alnımdan gelen şık bir zincir tarzıtaç falan istiyorum ama model bulamadım nette bir de o alından takılan taçları nerede bulabilirim sizceee yardım kıslaaarrr

Back