Honest hoşgeldin aramıza undomiel kıyafetin çok güzel canım iyi günlerde giy inşallah çok beğendim bende bu tarz birşey almayı düşünüyordum canım
eyy maşallhh nede cok cogalmsız yaa artıkk vakıt yaklasıyoo yavaş yavaş allh hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlarr
eyy maşallhh nede cok cogalmsız yaa artıkk vakıt yaklasıyoo yavaş yavaş allh hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlarr
amin canımallah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. hepimiz çook ama çoook mutlu olalım boshayallersmile
amin canımallah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. hepimiz çook ama çoook mutlu olalım boshayallersmile
merhaba kızlar
ben de sohbete katılayım dedım eylul gelınıyım de
dilek'cim eylül gelinlerimiz çoğalıyor. bugünün ilk sorusunu sorayım o zamanevlendikten ne kadar zaman sonra bebek yapmayı planlıyorsunuz kızlar ???
canım soruna ilk cevap veren ben olayım evlendikten sonra nisan mayıs gibi bebek yapmayı istiyorum rabbim nasip ederse inşallah :CüvCüv:hihoyyyt
undomiel canım ben biraz geç düşünüorum bebeği şöyle bi iki yıl düşünmüorum açıkçası aşkım akalsa hemen tamam da ben istemiorum biraz tadını çıkartmak gerektiğini düşünenlerdenim.. ya sen ne zaman düşünüosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?